- 14 Mart 2017
- 380
- 400
- 103
Haklısın canım.İnşallah.rabbim kucaklarımızı boş bırakmasınEvet bazen stres oluyor insan ama iste insanlar rahat olunca hamis kaliyorlar hakkımızda hayırlısı canım. Cok istiyoruz ama hayirlisini isteyelim ne insanlar cocuklari hasta gozunun onunde eriyen o yuzden Allah dogru zamanda nasip etsin ins
Cok bulanik canim foto ama olmus gibiKızlar pik mi olmuş yeniden? Nolur nolmaz deniyim dedim 9. Gün daha
Haklısın canım ya bir an şaşırdım diğer günler yapmayınca , belki de silikleşmeye başladıCok bulanik canim foto ama olmus gibi
canim 9.gununde mi boyle yumurtlama olacak demekki pik yapmis sen degerlendir ilac da verilmetecekse bisey yaptirmayacaksan dene belli mi olur hamile kalırsın Allah büyükHaklısın canım ya bir an şaşırdım diğer günler yapmayınca , belki de silikleşmeye başladı
Evet 9. Günde böyle ; ben de şaşırdım geçen ay 13. Gündeydi . Doktorum birşey yaptırmakla uğraşma muayenede ben herşeyi görüyorum temiz dedi . Mr Yaptırmayacağım sanırım, randevum vardı ama iptal ederimcanim 9.gununde mi boyle yumurtlama olacak demekki pik yapmis sen degerlendir ilac da verilmetecekse bisey yaptirmayacaksan dene belli mi olur hamile kalırsın Allah büyük
Pik gibi yaHaklısın canım ya bir an şaşırdım diğer günler yapmayınca , belki de silikleşmeye başladı
Pik gibi ya
Anladim canim hakkinda hayırlısı olsunEvet 9. Günde böyle ; ben de şaşırdım geçen ay 13. Gündeydi . Doktorum birşey yaptırmakla uğraşma muayenede ben herşeyi görüyorum temiz dedi . Mr Yaptırmayacağım sanırım, randevum vardı ama iptal ederim
Amin canım hepimizin hakkında en hayırlısı en güzeli olsun , benim yumurta rezervim az , 1 yıldır da yasaktı hamile kalmam . doktor ondan artık zaman harcama modundaAnladim canim hakkinda hayırlısı olsun
Olacaksa misler gibi de olacak dert etmeİnşallahBu kez öncesini değerlendirmeyi kaçırdım ama bari sonrası olsun İnşallah bir umut
Ya çok tatlısınOlacaksa misler gibi de olacak dert etmeyeter ki kafan rahat olsun. Ilk bebeğim 10 Gün ilişki olmadan tek seferde olmuştu. Geçen ay yumurtlamayi full degerlendirdik olmadi.
Allah büyük canım ol der ve olurAmin canım hepimizin hakkında en hayırlısı en güzeli olsun , benim yumurta rezervim az , 1 yıldır da yasaktı hamile kalmam . doktor ondan artık zaman harcama modundaDaha önce bir hamilelik geçirip olumsuz sonlandı, sonrasında çok sağlık sorunları atlattım , o yüzden gerçekten herşeyin hayırlısı ve sağlıklısı
Canım benimde yumurta rezervim az ama bana doktor ne demişti biliyor musun.az olsada sonuçta hastalanıyorsun vr yumurtan oluşuyor.hiç yumurtası olmayıp hamilr kalanlar var.her ay çift yumurtlayıp hiç hamile kalamayan var.dedi.o yüzden sen değerlendir.Ya çok tatlısınHaklısın olacak olan her türlü oluyor , olmayacaksa ne yapsan boş . Boşa stresleniyoruz, ama kalp anlamıyor İnşallah hayırlısıyla hepimize tez zamanda
Öyle canım haklısın. Bana tüp bebek önerdiler ama birkaç ay sonra olmazsa karar verip başlarım sanırım. O da zorlu bir süreç . Hakkımızda hayırlısıCanım benimde yumurta rezervim az ama bana doktor ne demişti biliyor musun.az olsada sonuçta hastalanıyorsun vr yumurtan oluşuyor.hiç yumurtası olmayıp hamilr kalanlar var.her ay çift yumurtlayıp hiç hamile kalamayan var.dedi.o yüzden sen değerlendir.
Canım banada hemen yapalım dedeiler.ilk seferde tuttu fakat kalp atışı alamadığımız için kürtaj yaptılar.birde aldığım 15 kilo cabası olsu.gerçekten çok zor süreçler.rabbim yar ve yardımcın olsun.Öyle canım haklısın. Bana tüp bebek önerdiler ama birkaç ay sonra olmazsa karar verip başlarım sanırım. O da zorlu bir süreç . Hakkımızda hayırlısı
AminCanım banada hemen yapalım dedeiler.ilk seferde tuttu fakat kalp atışı alamadığımız için kürtaj yaptılar.birde aldığım 15 kilo cabası olsu.gerçekten çok zor süreçler.rabbim yar ve yardımcın olsun.
Yumurtan catlamis canım degerlendir bu zamanlarıDün akşam yapmıştım şimdi test böyle çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?