- 7 Nisan 2023
- 81
- 10
- 18
- 35
- Konu Sahibi minedurgut35
-
Cnm gorsel yok atarsan bakarimMerhaba reglden bir gün sonra ovülasyon testi yapmaya başladım regl başlangıcı 1 Eylül bitişi 4 Eylül
Çoklu olarak çektim üstten alta 5-6-7 Eylül olarak devam ediyor reglden 1 gün sonra 5 Eylül tarihi ile başladım en alttaki ise bu gün yapmış olduğum artış varmı bi uygulama kullanıyorum orda şuan yüksek olarak çıkıyor onunda görselini ekledim bilenler yorum yapabilir mi çok sevinirim teşekkür ederim şimdiden gün gün çektim en son görüntü bugüne 11 Eylül
Ekledim bakabilir misinizCnm gorsel yok atarsan bakarim
Cnm yumurtlama bugun olmus degerlendir bence hatta ornek bnmkinj atayim sana 31 yumurtlama 1-2 catlamaEkledim bakabilir misiniz
Demi normalde regl takvimime göre 4 gün vardıCnm yumurtlama bugun olmus degerlendir bence
Canım uygulamalar herkes için genelleme yapıyor aslında herkesin yumurtlama dönemi farklı benim uygulamada ayın 2’sinde yumurtlama gösteriyordu ama ben 31’inde yumurtladım mesela yani uygulamalara kulak asma adet düzenini takip edebilirsin ama yumurtlamalar genelde ovülasyon testi ile netlik kazanıyor o şekilde işaretleme yapabilirsin uygulamayaDemi normalde regl takvimime göre 4 gün vardı
Merhaba reglden bir gün sonra ovülasyon testi yapmaya başladım regl başlangıcı 1 Eylül bitişi 4 Eylül
Çoklu olarak çektim üstten alta 5-6-7 Eylül olarak devam ediyor reglden 1 gün sonra 5 Eylül tarihi ile başladım en alttaki ise bu gün yapmış olduğum artış varmı bi uygulama kullanıyorum orda şuan yüksek olarak çıkıyor onunda görselini ekledim bilenler yorum yapabilir mi çok sevinirim teşekkür ederim şimdiden gün gün çektim en son görüntü bugüne 11 Eylül
Evet çünkü bende dün kendimde beyaz sümüksü kokusuz akıntı vardı dedim yumurtala oluyor sanırım bugünde var test yaptım aldığım yere de yazdım teyit ettiler yumurtlama günü diye ben ameliyat oldum mayıs ayında histereskopi ile Ocak ayındada bebek kaybettim döngü sürem karıştı ocaktan eylüle kadar korunduk şimdi dr test ile takip et dedi doğru sonucu alırsın deyince aldım başladım inşallah güzel haberler alırım sonraki haftalardaCanım uygulamalar herkes için genelleme yapıyor aslında herkesin yumurtlama dönemi farklı benim uygulamada ayın 2’sinde yumurtlama gösteriyordu ama ben 31’inde yumurtladım mesela yani uygulamalara kulak asma adet düzenini takip edebilirsin ama yumurtlamalar genelde ovülasyon testi ile netlik kazanıyor o şekilde işaretleme yapabilirsin uygulamaya
İnşallah canım sen değerlendir bugünü ve yarını ya da günaşırı artık sana kalmış hayırlısı olsun inşallahEvet çünkü bende dün kendimde beyaz sümüksü kokusuz akıntı vardı dedim yumurtala oluyor sanırım bugünde var test yaptım aldığım yere de yazdım teyit ettiler yumurtlama günü diye ben ameliyat oldum mayıs ayında histereskopi ile Ocak ayındada bebek kaybettim döngü sürem karıştı ocaktan eylüle kadar korunduk şimdi dr test ile takip et dedi doğru sonucu alırsın deyince aldım başladım inşallah güzel haberler alırım sonraki haftalarda
Testin markası ne canım ovulasyonunEvet çünkü bende dün kendimde beyaz sümüksü kokusuz akıntı vardı dedim yumurtala oluyor sanırım bugünde var test yaptım aldığım yere de yazdım teyit ettiler yumurtlama günü diye ben ameliyat oldum mayıs ayında histereskopi ile Ocak ayındada bebek kaybettim döngü sürem karıştı ocaktan eylüle kadar korunduk şimdi dr test ile takip et dedi doğru sonucu alırsın deyince aldım başladım inşallah güzel haberler alırım sonraki haftalarda
Bir gebenin günlüğüTestin markası ne canım ovulasyonun
Amin işten sonra artık akşamİnşallah canım sen değerlendir bugünü ve yarını ya da günaşırı artık sana kalmış hayırlısı olsun inşallah
Teşekkür ederim canım bende alacağım bu ay da marka değişikliği yapcamBir gebenin günlüğü
Ben ilk kez aldım bu marka geçen sene daha başka bir şey kullandım gebelik testi gibi olanlar gibi onda kaldım bu farklı geldi meğer aynı imiş aslında araştırdım kalite sanırım ama bu ürünü sevdim içinde 4 adet gebelik testi hediyesi de vardıTeşekkür ederim canım bende alacağım bu ay da marka değişikliği yapcam
Tamam canım inşallah tutar bu ay sağlıkla kucağınıza alırsınızAmin işten sonra artık akşam
Öncelikle umarım en kısa sürede güzel haberlerinizi alırsınızMerhaba reglden bir gün sonra ovülasyon testi yapmaya başladım regl başlangıcı 1 Eylül bitişi 4 Eylül
İnşallah faydam olur regl bitiminden 1 gün sonra başladım ben alırken ürünü o şekilde denildi iyiki de öyle yapmışım uygulamada daha 4 gün var pik günüme ben vücudumu tanıdığım için birde regl döngüm karıştığı için iyi oldu bu sizde aldığınızda aynını hissediyo olursunuzÖncelikle umarım en kısa sürede güzel haberlerinizi alırsınız
Ben 2 aydır deniyorum uygulama üzerinden takip ederek fakat uygulama doğruyu göstermeyebiliyor. Bu ayda olmazsa ovülasyon testi ile devam edeyim diyorum denemelere. Regl biter bitmez mi başlanıyor acaba test yapmaya birde nasıl mantıkla işliyor acaba? siz yardım istemişsiniz, ben yardım isteyerek geldim biraz ama :)
Bende sipariş ettim şimdi canım önceki ay innovita kullandım oda güzeldi bu ay değiştirmek istedimBen ilk kez aldım bu marka geçen sene daha başka bir şey kullandım gebelik testi gibi olanlar gibi onda kaldım bu farklı geldi meğer aynı imiş aslında araştırdım kalite sanırım ama bu ürünü sevdim içinde 4 adet gebelik testi hediyesi de vardı
Onu bilmiyorum hamilelik testi gibi olan almıştım geçen sene 5 adet satılıyordu ikinci pakete gerek kalmamıştı hamile kalmıştımBende sipariş ettim şimdi canım önceki ay innovita kullandım oda güzeldi bu ay değiştirmek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?