Silikleşmiş silikleşmiş sorun yok çatlamıştırEvet pcos yok testte zaten silik çıkıyor artık bitti test yapmak eşim dalga geçiyor sen tavuk mu oldun yumurtlaman mı geldi diye
silik demi pik gününden sonra azalma başladı baktım çünkü bende
Benim de kafam karıştıDiğer günlerde arada artma olmuş sanki sizin açıkçası bende pek bilmiyorum ama yumurtlama bir kez olur çok nadir iki kez olunurmuş
Silikleşmiş silikleşmiş sorun yok çatlamıştır
Konu açtınız mı bununla ilgiliBenim de kafam karıştı
Hayır bu konuyla ilgili gördüğüm başlıklara yazıyorum
Konu açtınız mı bununla ilgili
İstersen konu aç canım bende yazdım öyle pek dönüş alamadımHayır bu konuyla ilgili gördüğüm başlıklara yazıyorum
Pek bakan olmadığı için açmıyorumİstersen konu aç canım bende yazdım öyle pek dönüş alamadım
Etiket yapman lazım canım bende aktif kullanmıyordum bu sayfayı seneler önce açmıştım yeni yeni bakıyorum hep altta etiket yerleri var orda # yaparak konu etiketi yazPek bakan olmadığı için açmıyorum
Teşekkür ederimEtiket yapman lazım canım bende aktif kullanmıyordum bu sayfayı seneler önce açmıştım yeni yeni bakıyorum hep altta etiket yerleri var orda # yaparak konu etiketi yaz
Rica ederim canımTeşekkür ederim
Ovulasyon testin icin mi cnmTeşekkür ederim
Sanırım hamileyimİnşallah canım sen değerlendir bugünü ve yarını ya da günaşırı artık sana kalmış hayırlısı olsun inşallah
Güzel haberlerim varİnşallah hamişsindir bu ayda güzel haberlerini bekliyoruz
Kan verdin mi cnm sonucun ne bat ne zmn bnmde ayni boyle cikti iste sonuc kimyasalSanırım hamileyim
Çok teşekkür ederim canımAy var canım gözün aydın
Kan vermedim Ekim başında vericem beklicem sürekli kan vermek zorunda kaldım daha önce kimyasal yaşadımKan verdin mi cnm sonucun ne bat ne zmn bnmde ayni boyle cikti iste sonuc kimyasal
Hayirlisi olsun cnnKan vermedim Ekim başında vericem beklicem sürekli kan vermek zorunda kaldım daha önce kimyasal yaşadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?