- 7 Nisan 2023
- 81
- 10
- 18
- 35
- Konu Sahibi minedurgut35
-
Evet canım yani polikistik Over olanlarda genelde hep pik çıkıyor yani çatladı artık bundan sonrası sende istediğin gibi ilişkiye girebilirsin hani olursa bu ara oldu
Pcos yok bende dün akşamda oldum birlikteEvet canım yani polikistik Over olanlarda genelde hep pik çıkıyor yani çatladı artık bundan sonrası sende istediğin gibi ilişkiye girebilirsin hani olursa bu ara oldu
İnşallah ben diğer zamanlarda belki yanlış zamanlarda sanıyordum takvimden en iyisi testmişiyi bir şey canım, dün değerlendirdiysen tam zamanında olmuş demektir gebelik şansın yüksek hadi bakalım hayırlısıyla
evet en iyisi test gerçekten, ben de yumurtlama gününü denk getiriyorum diye düşünürken denk gelmiyormuş meğerse. Geçen ay denk getirdim ovulasyon testiyle sonundaİnşallah ben diğer zamanlarda belki yanlış zamanlarda sanıyordum takvimden en iyisi testmiş
Evet takvime göre pazartesi günü meğer bitmiş olacaktıevet en iyisi test gerçekten, ben de yumurtlama gününü denk getiriyorum diye düşünürken denk gelmiyormuş meğerse. Geçen ay denk getirdim ovulasyon testiyle sonunda
evet çok yeni daha, geçtiğimiz günlerde öğrendim ben deEvet takvime göre pazartesi günü meğer bitmiş olacaktıhamilesiniz sanırım şuan
İyi yapmissin cnm sagliklisin anlaminda demistim yaniPcos yok bende dün akşamda oldum birlikte
İnşallah bende size yazacağım ay sonu müjdeli haberievet çok yeni daha, geçtiğimiz günlerde öğrendim ben de
İnşallahh dualarım seninleİnşallah bende size yazacağım ay sonu müjdeli haberi
Bugün ki test de böyleAslında koyudan açığa doğru geçmiş sanırım
Bu da silik cnm yumurtlama takibi mi hamilelik takibi miBugün ki test de böyle
Yanılmıyorsam, yumurtlama günüm geçti regl günüme 2 gün var böyle koyu çıkıyorBu da silik cnm yumurtlama takibi mi hamilelik takibi mi
Cnm cok koyu degkl ama umut vaad ediyor tabiki bnce gebelik de yapmalisinYanılmıyorsam, yumurtlama günüm geçti regl günüme 2 gün var böyle koyu çıkıyor
Umutlu olduğum için değilCnm cok koyu degkl ama umut vaad ediyor tabiki bnce gebelik de yapmalisin
Cnm genelde koyuluk hamilelikten oluyor ama pik gibi degil o yuzden dedim umut vaad ediyor diye istersen test yap regl gunumuz ayniUmutlu olduğum için değilsilikleşmeyinceanlam veremedim
Teşekkür ederim çiçeğim hayırlı haberlerle inşAllahCnm genelde koyuluk hamilelikten oluyor ama pik gibi degil o yuzden dedim umut vaad ediyor diye istersen test yap regl gunumuz ayni
Belirtin var mi seninTeşekkür ederim çiçeğim hayırlı haberlerle inşAllah
Kasık ve bel ağrım varBelirtin var mi senin
Bnde de Yumurtlama sonrasi gecmeyen bel agrim ve dunden beri kasik agrim var baska bisey yok normalde regl oncesi gogus hassasiyeti ve dolgunluk olurdu lekelenmem olurdu suanlik yok insllah hamileliktirKasık ve bel ağrım var
Ayy inşAllah hamişizdirBnde de Yumurtlama sonrasi gecmeyen bel agrim ve dunden beri kasik agrim var baska bisey yok normalde regl oncesi gogus hassasiyeti ve dolgunluk olurdu lekelenmem olurdu suanlik yok insllah hamileliktir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?