- 9 Eylül 2025
- 34
- 78
- 3
- 31
- Konu Sahibi minedurgut35
-
İkinci çizgi silikleştiğinde sanırım pik oluyor doğru mu?İnşallah faydam olur regl bitiminden 1 gün sonra başladım ben alırken ürünü o şekilde denildi iyiki de öyle yapmışım uygulamada daha 4 gün var pik günüme ben vücudumu tanıdığım için birde regl döngüm karıştığı için iyi oldu bu sizde aldığınızda aynını hissediyo olursunuz
İnşallah hamişsindir bu ayda güzel haberlerini bekliyoruzOnu bilmiyorum hamilelik testi gibi olan almıştım geçen sene 5 adet satılıyordu ikinci pakete gerek kalmamıştı hamile kalmıştım
Henüz çok erken bekle canım inşllh iki çizgide kıpkırmızı çıkarİkinci çizgi silikleştiğinde sanırım pik oluyor doğru mu?
Benim uygulama 2 eylül gösteriyordu. Chatgbt ye ise 1 yıllık regl tarihlerimi yazmam sonucu31 ağustos dedi. O kadar arada kalmıştım ki, 31 ağustos - 3 eylül arası her günü değerlendirdim. Şimdi beklenen regl 16 eylül. Erken gebelik testi aldım ama daha çok erken diye onuda yapmadım bakışıyoruz evde. Bu kadar takip gerektiren bir şey olduğunu bilmiyordum. Önceden böyle testlerde yoktu, insanlar şansa hamile kalıyordu tek seferde. :)
İkinci çizgi silikleşince çatlama, iki çizgi aynı renk iken pik.İkinci çizgi silikleştiğinde sanırım pik oluyor doğru mu?
Benim uygulama 2 eylül gösteriyordu. Chatgbt ye ise 1 yıllık regl tarihlerimi yazmam sonucu31 ağustos dedi. O kadar arada kalmıştım ki, 31 ağustos - 3 eylül arası her günü değerlendirdim. Şimdi beklenen regl 16 eylül. Erken gebelik testi aldım ama daha çok erken diye onuda yapmadım bakışıyoruz evde. Bu kadar takip gerektiren bir şey olduğunu bilmiyordum. Önceden böyle testlerde yoktu, insanlar şansa hamile kalıyordu tek seferde. :)
İnnovita almaya karar verdim, teşekkür ederim bilgi için.İkinci çizgi silikleşince çatlama, iki çizgi aynı renk iken pik.
Yani şuan pikİkinci çizgi silikleşince çatlama, iki çizgi aynı renk iken pik.
Evet şimdi pik, yarın ya da sonraki gün silikleşir o zaman da çatlama olmuş demek. Çatlama olasıya kadar içerde sperm olması için ilişki için en uygun gün pik günü yani bugünYani şuan pik
Evet 3 gün boyunca değerlendirmeye çalışcam teşekkür ederimPik günü dahil önündeki 2-3 günü değerlendirmeye çalış
Aslında koyudan açığa doğru geçmiş sanırımKızlar merhaba ovulasyon testlerim silikleşmiyor bilgisi olan var mıı (regl günüme tahmini 3 gün var)
Merhaba bugün güncel olan dün pik idi şuan böyleİkinci çizgi silikleşince çatlama, iki çizgi aynı renk iken pik.
Cnm silik bu yani pik degil 11 dekide bu şekilde silikMerhaba bugün güncel olan dün pik idi şuan böyle
Nasıl yani dün paylaştım ben ikiside aynı kırmızı yoğundu bugün yaptım bugünkü hafif silik çıktıCnm silik bu yani pik degil 11 dekide bu şekilde silik
He dur baskasininmisNasıl yani dün paylaştım ben ikiside aynı kırmızı yoğundu bugün yaptım bugünkü hafif silik çıktı
Ay korktum bi an bende başka görseller ekleyenler olmuşHe dur baskasininmisbugunki silik yani catlamis yumurtan cnm
Çatlamış canımmMerhaba bugün güncel olan dün pik idi şuan böyle
Çatlamış canımm
Ay korktum bi an bende başka görseller ekleyenler olmuşay inşallah gerçekleşir birlikteliğe bugün ve yarın da devam edeceğiz sanırım 3 gün denilmişti
iyi bir şey canım, dün değerlendirdiysen tam zamanında olmuş demektir gebelik şansın yüksek hadi bakalım hayırlısıylaiyi bir şey değil mi sağlıklı şekilde olduğumuda gösteriyordur sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?