- 29 Ağustos 2025
- 126
- 39
- 13
- 31
- Konu Sahibi minedurgut35
-
Evet canım mesela ben bu ay ilk kez test yaptım ta 24.gunde Pik oldu , hep 14.gune göre yapıyordumİnşallah ben diğer zamanlarda belki yanlış zamanlarda sanıyordum takvimden en iyisi testmiş
Bende şaşırdım regl 1 Eylül 4 Eylül bitişi bu kadar kısa sürede yumurtlama açıkçası beklemiyordumEvet canım mesela ben bu ay ilk kez test yaptım ta 24.gunde Pik oldu , hep 14.gune göre yapıyordum
Dün attığınız ile birleşik yapabilir misiniz kontrol çizgisi ni bakabilmek içinBugün ki test de böyle
Evet canım her ay bile degisiyoe en iyisi her ay bu testleri yapmak herkesin farkliBende şaşırdım regl 1 Eylül 4 Eylül bitişi bu kadar kısa sürede yumurtlama açıkçası beklemiyordum
TabiDün attığınız ile birleşik yapabilir misiniz kontrol çizgisi ni bakabilmek için
Merhaba bugünün BudaÇatlamış canımm
Evet cnmMerhaba bugünün Buda
Cnm gorsel yok atarsan bakarim
Bugün Buda canımHe dur baskasininmisbugunki silik yani catlamis yumurtan cnm
Diğer günlerde arada artma olmuş sanki sizin açıkçası bende pek bilmiyorum ama yumurtlama bir kez olur çok nadir iki kez olunurmuşBugün ki test de böyle
Catlamis cnm onu mu diyorsunBugün Buda canım
İkiside aynı idrarla yaptım aynı demi sanki alttaki bi tık daha solukBugün Buda canım
Evet çatlaamadan sonra teste devam edin 3 gün denildi ikisinde aynı idrar ile yaptım alttaki soluk dahaCatlamis cnm onu mu diyorsun
Kim dedi kiz sjhshs catlamis ztn kullanmana gerek yok hamilelik kontrolu icin de bir hafta sonra deneyebilirsin koyulasmissa gebelik ihtimali oluyorEvet çatlaamadan sonra teste devam edin 3 gün denildi ikisinde aynı idrar ile yaptım alttaki soluk daha
Aldığım yer söyledi yumurtlama oldu diye denildi perşembe günü cumartesiye kadar test yapın dediler düşüş mü var yoksa kırmızı mı kalacak diye imişKim dedi kiz sjhshs catlamis ztn kullanmana gerek yok hamilelik kontrolu icin de bir hafta sonra deneyebilirsin koyulasmissa gebelik ihtimali oluyor
Anladım canım bence bir kere silikleşti ise sorun yok, aşamalı olarak beyazlar zatenAldığım yer söyledi yumurtlama oldu diye denildi perşembe günü cumartesiye kadar test yapın dediler düşüş mü var yoksa kırmızı mı kalacak diye imiş
He pik mi kaliyor diye galiba ama ztn pcos yoksa koyu cikmaz cnm nasıl istersen yapabilirsinAldığım yer söyledi yumurtlama oldu diye denildi perşembe günü cumartesiye kadar test yapın dediler düşüş mü var yoksa kırmızı mı kalacak diye
Evet pcos yok testte zaten silik çıkıyor artık bitti test yapmak eşim dalga geçiyor sen tavuk mu oldun yumurtlaman mı geldi diyeHe pik mi kaliyor diye galiba ama ztn pcos yoksa koyu cikmaz cnm nasıl istersen yapabilirsin
silik demi pik gününden sonra azalma başladı baktım çünkü bendeAnladım canım bence bir kere silikleşti ise sorun yok, aşamalı olarak beyazlar zaten
Ahahha erkekler ne anlar yaEvet pcos yok testte zaten silik çıkıyor artık bitti test yapmak eşim dalga geçiyor sen tavuk mu oldun yumurtlaman mı geldi diye
silik demi pik gününden sonra azalma başladı baktım çünkü bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?