Ovülasyon testi yumurtlama testi

Kim dedi kiz sjhshs catlamis ztn kullanmana gerek yok hamilelik kontrolu icin de bir hafta sonra deneyebilirsin koyulasmissa gebelik ihtimali oluyor
Aldığım yer söyledi yumurtlama oldu diye denildi perşembe günü cumartesiye kadar test yapın dediler düşüş mü var yoksa kırmızı mı kalacak diye imiş

Çatlama sonrası 3 gün devam edeceğin şey test değil ilişki bir şey olmaz bırakabilirsin bence testi

Aldığım yer söyledi yumurtlama oldu diye denildi perşembe günü cumartesiye kadar test yapın dediler düşüş mü var yoksa kırmızı mı kalacak diye imiş
Anladım canım bence bir kere silikleşti ise sorun yok, aşamalı olarak beyazlar zaten

He pik mi kaliyor diye galiba ama ztn pcos yoksa koyu cikmaz cnm nasıl istersen yapabilirsin
Evet pcos yok testte zaten silik çıkıyor artık bitti test yapmak eşim dalga geçiyor sen tavuk mu oldun yumurtlaman mı geldi diye
Anladım canım bence bir kere silikleşti ise sorun yok, aşamalı olarak beyazlar zaten
silik demi pik gününden sonra azalma başladı baktım çünkü bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…