Ovulasyon Testi

regl 11 gün var ovulasyon testi böyle çıktı sizce bebek olsa daha mı koyu olurdu erkenmi 11gun olması

Birde burdaki kizlara bilginiz olsun en garanti ovulasyon testi dijital blue clear markasi kesin sonuc veriyor bir denemeyle hamile kaldim.

Kızlar yumurtam çatlamış mı sizce? Bi baksanıza. Nisan 17 bayaa koyuydu. Ama mayıs 17 bugün. Net yorumlayamadım. Emin olamadım.

Eklentiler

• 18596328_1268312139933237_436182511_o.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 62
Kızlar yumurtam çatlamış mı sizce? Bi baksanıza. Nisan 17 bayaa koyuydu. Ama mayıs 17 bugün. Net yorumlayamadım. Emin olamadım.
16 koyu gibi ama çokta net değil. Bikaç gün daha devam edin bence. Önceki ay ile kıyaslamayın her ay kendi içinde değerlendirilmeli.

16 koyu gibi ama bence bir iki gun daha devam et.ben ilk once bu testlerden kullandim ise yaramadi.dijital test en garanti bu ay insallah hamis olursun eger olmazsa dene derim kesin sonuc veriyor

16 koyu gibi ama bence bir iki gun daha devam et.ben ilk once bu testlerden kullandim ise yaramadi.dijital test en garanti bu ay insallah hamis olursun eger olmazsa dene derim kesin sonuc veriyor
O hangisi arkadaşım? İnternetten bakayım.

O hangisi arkadaşım? İnternetten bakayım.
Cubuklu test adetten 7 gun sonra hergun hamilelik testi yapar gibi cubugu idrara koyup teste takiyorsun sana gosteriyor.10 cubukluda var 20 cubukluda sana kalmis ben 30 gunde bir adet gordugum icin 17 18 de oluyordu 20 cubuklu almistim

Blue clear dijital test bende bir seferde kesin sonuc verdi simdi 12 haftalik hamileyim burdaki arkadasimda ilk seferde oldu
Tabi ki gününü tutturmanıza yardımcı olmuştur. Erkekte de kadında da bir sorun varsa, ne kadar gösterirse de sonucu alınmaz di mi Baktım şimdi 199 tl lik clear blue test değil mi?

Tabi ki gününü tutturmanıza yardımcı olmuştur. Erkekte de kadında da bir sorun varsa, ne kadar gösterirse de sonucu alınmaz di mi Baktım şimdi 199 tl lik clear blue test değil mi?
Tabiki saglikli iseniz sana hamile kalmani sagliyor.doktorum bana bunu uc ay kullanim kalamazsan tedavi olacagimizi soylemisti.sukur oyle olmadi ben sizlere yardimci olmaya calisiyorum bu testlere cok guveniyorum adetime 6 gun vardi bu markanin hamilelik testinde bana 2 haftalik gebe oldugum yazdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…