Ovulasyon Testi

Birde benim 1 mayısta regl oldum 3 gun sürdü adetten 1 buçuk hafta önce 8mm yumurtam vardı adetim erken bitince ayın 6 sinde doktora gittim yumurta yok falan dedi ama ultrasyonda isaretlemis 22.14 15 .41 mm diye bu yumurta degilmi sonra 4 gün sonra gittim ve başka doktor onuda görmedi lütfen yardım edin bu doktorlara artık inanamıyorum

Vee düşükten sonraki 27.gün ovulasyon testim,pozitif olmuş mu kızlar?daha koyulaşır mı?sonra bir anda mı silikleşiyor?ben ilk defa ovulasyon testi yapıyorum da..

Canım o konulara hakim değilim yanlış yönlendirmek istemem

Evet bu 4. Testim silik bile göremedim.Yumurtlama Nasıl olmaz ki normalde çok düzenlidir adetlerim.
canim benimde hic yoktu sonra birden belirdi once silik silik sonra normal oldu ama ikisi ayni koyulukta olmadi hiç ve ilk kullanışta hamile kaldim. benimde adetlerim düzenli

canim benimde hic yoktu sonra birden belirdi once silik silik sonra normal oldu ama ikisi ayni koyulukta olmadi hiç ve ilk kullanışta hamile kaldim. benimde adetlerim düzenli
Benim de 26.27. Günden sonra koyulaşmaya başladı canım,geç yumurtladım sanırım,kısmet bu işler vallahi bakalım sonuç ne olacak

Arkadaşlar bana yardımcı kimse olmicak mi bende ovulasyon testi yaptım ama biri silik çıktı doktor muayne etti yumurtam 8mm imiş ama bende adetim 3 gun sürdü geçen aydan kalan yumurta olduğunu düşünerek yani adetin 7.gunu falan yumurtladigimi düşünüyorum adet değildim ama çok kasiklarim batıyor du bi yardım cigdem olun progesteronun da 0.276 cikti

benimde ovulasyon testlerim silik cikiyordu sen 2 gunde bir denemelerini yap

Ayrıca bu progesteron seviyem 0 276 çıkmış gebelik ihtimali sıfırlı bu sonuca göre gebe olma olasılığım varımdır yani geçen aydan yumurtam kalıp bu adetin başında büyüdükçe eğer ki doktor yok ve ben bi hafta sonuç gosteremeyecegjm çok merak icindeyimm

Kızlar bu ay ovulasyon testi kullanmak istiyorum adetimin 2.günündeyim kaçtane almamlazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…