- 30 Nisan 2017
- 63
- 13
- 3
- 33
Canım o konulara hakim değilim yanlış yönlendirmek istememBirde benim 1 mayısta regl oldum 3 gun sürdü adetten 1 buçuk hafta önce 8mm yumurtam vardı adetim erken bitince ayın 6 sinde doktora gittim yumurta yok falan dedi ama ultrasyonda isaretlemis 22.14 15 .41 mm diye bu yumurta degilmi sonra 4 gün sonra gittim ve başka doktor onuda görmedi lütfen yardım edin bu doktorlara artık inanamıyorum
Saol cnm peki bu progesteron testinde 0.276 ng/ml cikmasi deirCanım o konulara hakim değilim yanlış yönlendirmek istemem
Bilmiyorum ki Canım hiç ben bu işin ayrıntılarınıSaol cnm peki bu progesteron testinde 0.276 ng/ml cikmasi deir
Anlıyorum bende merak ediyorum bu dusuk bi değermiş aceba zaten beta hcg de 0.100 mg 5.0 negatif çıkmışBilmiyorum ki Canım hiç ben bu işin ayrıntılarını
canim benimde hic yoktu sonra birden belirdi once silik silik sonra normal oldu ama ikisi ayni koyulukta olmadi hiç ve ilk kullanışta hamile kaldim. benimde adetlerim düzenliEvet bu 4. Testim silik bile göremedim.Yumurtlama Nasıl olmaz ki normalde çok düzenlidir adetlerim.
Benim de 26.27. Günden sonra koyulaşmaya başladı canım,geç yumurtladım sanırım,kısmet bu işler vallahi bakalım sonuç ne olacakcanim benimde hic yoktu sonra birden belirdi once silik silik sonra normal oldu ama ikisi ayni koyulukta olmadi hiç ve ilk kullanışta hamile kaldim. benimde adetlerim düzenli
Hayırlısı olsun inşallah,hepimiz içinDua et Rabbim hayırlı isteğini kabul eder inşallah
benimde ovulasyon testlerim silik cikiyordu sen 2 gunde bir denemelerini yapArkadaşlar bana yardımcı kimse olmicak mi bende ovulasyon testi yaptım ama biri silik çıktı doktor muayne etti yumurtam 8mm imiş ama bende adetim 3 gun sürdü geçen aydan kalan yumurta olduğunu düşünerek yani adetin 7.gunu falan yumurtladigimi düşünüyorum adet değildim ama çok kasiklarim batıyor du bi yardım cigdem olun progesteronun da 0.276 cikti
Ama doktora gittim yumurtam klomen kullanmama rağmen 8mm büyümüş oda şu anda catlamis olması gerekirdi ama daha 8mm imiş ve 6 günde 1 mm büyümüşbenimde ovulasyon testlerim silik cikiyordu sen 2 gunde bir denemelerini yap
bu konulara pek hakim değilim klomen felanAma doktora gittim yumurtam klomen kullanmama rağmen 8mm büyümüş oda şu anda catlamis olması gerekirdi ama daha 8mm imiş ve 6 günde 1 mm büyümüş
Anlıyorum peki bu progestan konusunda ne dersi sonuç için 0.276 çıkmış da internette hiç bulamadım bişey anlayamadım yanibu konulara pek hakim değilim klomen felan
ben 25 tane almıştım tam gününde yumurtlamıştım yani 14. gün. ne kadar fazla o kadar iyiKızlar bu ay ovulasyon testi kullanmak istiyorum adetimin 2.günündeyim kaçtane almamlazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?