Gebeliğe Hazırlık ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba alttaki bata 8gün kala yapılmış ovü testi üstteki bata 6 gün kala yapılmış ovü testi. Rica etsem yorumlar mısınız?

Eklentiler

• IMG_20170705_093838.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 69
Gebelik için soruyosan öğrenenler var bu sekilde ama bilmiyorum ne kadar kala belli olur

Gittinmi doktora canım ne dedi

Canım ben kaşıntı problemi için gittim özellikle kontrol edelim yumurtaligi dedim etmedi 1 sene denemeden öyle şeyler yapmıyoruz dedi ..unut ve rahat ol dedi bende artık takip etmiyorum ya saldım iyice doktor haklı sende haklısın kasmakla olacak şey değil bu

Aynen ya düşükten sonra gitmemişsinya coraspin verir belki diye düşündüm . Aynen kasmayalım bide böyle deneyelim. Ben kendime süre verdim yıl sonuna kadar olmassa tekrar gitcem doktora sende öyle yap süre koy kendine

Tamam bende yıl sonu diyeyeim..coraspin hamile kaldıkdan sonra dedi ...birde ilk basda gelip tahlillerini yaptırdıktan sonra korunmayı bırakmalıydın dedi genel idrar ve kan tahlili verdim ..folik aside başla dedi

Aynen folik asiti iç sen bende içiyorum ondan zarar gelmez hergün bitane içmek lazım biraz rahat olalım bakalım böyle nası olcak düşünmekle olmuyo malesef belkide bı şekilde olur ben gün aşırı ilişkiye gircem bu ay zaten yumurtlama günüm yaklasıyo:)

72 saat yaşıyor dedi sperm en az 2 gün en fazla 3 gün ilişkiye gir dedi.bu ay hep misafirlerim olacak onlara kafa yoracak akışına bırakacam ondan .yumurtlamamızda aynı hafta senle.:) sen ovulasyon testi kullanacak mısın. Ben o daha çok kafa yorduruyor diye bıraktım bu ay

Yok ya bu ay kullanmayı düşünmüyorum hiç zaten akıntıdan çözdüm dönemi ama tam anlamıyla ne zaman çatlıyo bilemem temmuzun 10 unda ilişkiye girdik 12 14 16 sındada girmeyi düşünüyorum bakalım tutcakmı bu defa. Sırasıyla adetin 11 13 15 17.günlerine denk geliyo gecen ay 15.gün çatlamıstı sanırım tam emin değilim ama bakalım ne olcak sende yapabilirsen dene

Bu ay hesap yapmim diyorum canım..ben hesaba girince eşim baya kasiliyor. Çocuk için ilişkiye girmeye başladık 2 aydır ondan bu ay akışında

Aynen öyleyse hiç gerek yok ben önceden kasıyodum ne zaman olcak hemen olsun falan diye eşim diyodu hayırlısıyla olur stres falan yapma diye şimdide o diyo ne zaman olcak falan bende diyorum vakti vardır kasmayalım olursa olur olmazsa yapcak bişe yok ama belli etmedende ilişkiye girmeyi sağlıyorum bu sayede stres olmuyoz ikimizde :) bu ayda böyle olsun bakalım ne olcak

Önceden yumurtlama günüm hamile kalma şansım yüksek falan diyodum belki oda stres oluyodu şimdi söylemiyorum akısına bıraktım

Önceden yumurtlama günüm hamile kalma şansım yüksek falan diyodum belki oda stres oluyodu şimdi söylemiyorum akısına bıraktım

Bilgin var mı senin yumurtlama catladikdan sonra mi şansın en yüksek biz neyi tutturmaya çalışıyoruz yani

Önemli olan yumurta çatladıktan sonra 24 saat yaşıyomus ve biz onu yakalarsak spermle yumurta birleşirse döllenme oluyo .. yani yumurtlamadan önceside cok önemli spermler 72 saate kadar yaşıyo ama bence ben yakalıyorum ama bi türlü birleşmiyo ben öyle düşğnüyorum şahsen vakti var demekki

Açıkçası bende yakaladığımi düşünüyorum.. dediğin gibi kısmet değil galiba ..sen istanbulun neresinde oturuyordun

25 yasındayım bende ideal yaşlardayız ikimizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…