Gittinmi doktora canım ne dediYok gitmedim de bu ay gideyim istiyorum
Gittinmi doktora canım ne dedi
Aynen folik asiti iç sen bende içiyorum ondan zarar gelmez hergün bitane içmek lazım biraz rahat olalım bakalım böyle nası olcak düşünmekle olmuyo malesef belkide bı şekilde olur ben gün aşırı ilişkiye gircem bu ay zaten yumurtlama günüm yaklasıyo:)
Yok ya bu ay kullanmayı düşünmüyorum hiç zaten akıntıdan çözdüm dönemi ama tam anlamıyla ne zaman çatlıyo bilemem temmuzun 10 unda ilişkiye girdik 12 14 16 sındada girmeyi düşünüyorum bakalım tutcakmı bu defa. Sırasıyla adetin 11 13 15 17.günlerine denk geliyo gecen ay 15.gün çatlamıstı sanırım tam emin değilim ama bakalım ne olcak sende yapabilirsen dene
Önceden yumurtlama günüm hamile kalma şansım yüksek falan diyodum belki oda stres oluyodu şimdi söylemiyorum akısına bıraktım
Önemli olan yumurta çatladıktan sonra 24 saat yaşıyomus ve biz onu yakalarsak spermle yumurta birleşirse döllenme oluyo .. yani yumurtlamadan önceside cok önemli spermler 72 saate kadar yaşıyo ama bence ben yakalıyorum ama bi türlü birleşmiyo ben öyle düşğnüyorum şahsen vakti var demekki
25 yasındayım bende ideal yaşlardayız ikimizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?