- 1 Aralık 2020
- 513
- 341
- 18
- 46
- Konu Sahibi GamzeAlisan
-
Şüpheniz varsa gebelik testi yapınMerhaba kızlar,
En son 23 Aralık’ta regl oldum. Döngüm 24-25 gün. Bat’a 1 hafta var. Dün ve bugün ovülasyon testim çok koyu çıkıyor diğer günlere göre. Acaba yumurtlamam mı geç oluyor? Bazı kızlar gebe olduklarını bu şekilde öğrenmişler. Ovülasyon testi ile öğrenilebiliyor mu? Yorumlarınızı ve tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz benimle. Teşekkürler. Bugün yaptığım testi de paylaşıyorum.
Henüz şüphem yok, sadece merak ettim. Yumurtlama ise bugün mü değerlendirmeliyim? Bu testi ilk defa deniyorum. Tecrübesizim bu konuda. O sebepten paylaştım. İlginize teşekkür ederimŞüpheniz varsa gebelik testi yapın
Ovülasyon testiyse geç yumurtlama olabailir t çizgisi silikleşene kadar test yapın yarında bugün yarın öbürgün ilişki olsun
Koyu olduğu zaman ilişkiye mi girmeliyiz bugünBenim de 8 gün var bata. Ovu testim koyu çıktı bugün. Seninle aynı durumdayım
Evet bugün olsun ilişkiKoyu olduğu zaman ilişkiye mi girmeliyiz bugün
Teşekkürler, değerlendirmeliyiz o halde bu fırsatı :)Ovülasyon testiyse geç yumurtlama olabailir t çizgisi silikleşene kadar test yapın yarında bugün yarın öbürgün ilişki olsun
Evet kuzum ilişkiye gir değerlendir mutlaka. Yarın aynı saatte sıvı almadan tekrarla testini bakalım koyu çıkıcak mı yineKoyu olduğu zaman ilişkiye mi girmeliyiz bugün
Yarında yapın testKoyu olduğu zaman ilişkiye mi girmeliyiz bugün
Evet çatlayana kadar yapınTeşekkürler, değerlendirmeliyiz o halde bu fırsatı :)
Tamam yapıcamYarında yapın test
Sen de değerlendirmelisin bugünü :)Benim de 8 gün var bata. Ovu testim koyu çıktı bugün. Seninle aynı durumdayım
Dün ve bugün koyu çıktıysa üst üste 3 gün değerlendiriceksin. Eşinin spermlerinde bir sorun yoksa tabi sayıda vs. Dün değerlendirdin mi?Evet ilk kez dün ve bugün koyu çıktı. Ve ilk defa bu ay deniyorum bu testi. Biz de bu akşam deneyelim
Dün ve bugün koyu çıktıysa üst üste 3 gün değerlendiriceksin. Eşinin spermlerinde bir sorun yoksa tabi sayıda vs. Dün değerlendirdin mi?
Güzel o zaman bugün yarın ve pazartesi değerlendirmeniz gerekiyor. Ama yarın aynı saatte testini tekrar yapıp at mutlaka bakalım çatladı mı diyeEvet dün değerlendik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?