Gebeliğe Hazırlık ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence yarın tekrar et yine koyu çıkarsa gebelik testi yap. 3 gün kala böyle görüp hamile olduğunu anlayan da çok
Bugün de koyu çıktı. Reglime 2 gün kaldı. Gecikirse bir de hamilelik testi yaparım. Tesekkur ederim yanıtınız için.

Eklentiler

• 2DBD4366-971D-4691-9F04-05DFF8E725B5.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 55
Merhaba arkadaşlar, ben de ilk defa ovülasyon testi kullanıyorum bu ay. Testi günde 1 kere yapıyorum. 1 kere yapmak yeterli mi yoksa sabah akşam yapmak mı gerekir? Bilgi verebilirseniz sevinirim

Merhaba arkadaşlar, ben de ilk defa ovülasyon testi kullanıyorum bu ay. Testi günde 1 kere yapıyorum. 1 kere yapmak yeterli mi yoksa sabah akşam yapmak mı gerekir? Bilgi verebilirseniz sevinirim
1 kez yapmak yeterli canım ama her gün aynı saatte yapmalısın. Öğlen 12-4 veya akşam 8-10 saat aralığının birini seçip diğer günlerde de testlerini aynı aralıkta yapıyorsun

1 kez yapmak yeterli canım ama her gün aynı saatte yapmalısın. Öğlen 12-4 veya akşam 8-10 saat aralığının birini seçip diğer günlerde de testlerini aynı aralıkta yapıyorsun
Genelde öğleden sonra 3 gibi yapıyorum. Kimileri sabah akşam yapıyormuş kafam karışmıştı açıkcası. Teşekkür ederim

Kizlad bir bakarmisiniz ilk defa dogru duzgun ovulasyon takip ettim .. 6,8,9,10 gunlerini degerlendirdik dogrumudur sizce

Eklentiler

• 4C338156-008D-4A6A-BFC8-C398FD0D1E82.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 55
Kızlar merhaba,

Son 4 5 aydır adetim düzensiz ovulasyon testi aldm ama 21.gün hala pik göremedim, tekrar test siparişim ettim devam etcem yapmaya ama moralim bozuluyor acaba yumurtlama olmuyor mu var mı benim gibi olan

Eklentiler

• IMG_20210111_115003.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 55
Kızlar merhaba,

Son 4 5 aydır adetim düzensiz ovulasyon testi aldm ama 21.gün hala pik göremedim, tekrar test siparişim ettim devam etcem yapmaya ama moralim bozuluyor acaba yumurtlama olmuyor mu var mı benim gibi olan
Merhaba. Kaç günde bir regl oluyorsunuz? Pko var mı ? Sabırla yapmaya devam edin belki geç yumurtluyorsunuz.

Merhaba. Kaç günde bir regl oluyorsunuz? Pko var mı ? Sabırla yapmaya devam edin belki geç yumurtluyorsunuz.
Son 3 ayı baz aldığım zaman ortalama regl sürem 37 gün.
Son 3 adet arası 37-42-32 gün. Inofolic kullanıyorum günde 1 tane bir de havuç incir kürüne başladım adetten sonra. Pko var ama hormon değerlerim normal. Ultrasonda kistik görüntü var maalesef

Benimde sizin gibi hormon değerlerim iyi sadece Lh bir tık yüksekti, ultrasonda pko dedi doktor. Doktor muayenesinde takip görüyor musunuz? Eğer imkanınız var ise doktorlar yumurta takibi yapıyor belki sizin için gereken tek şey yumurtlamayı yakalamaktır

Aslında daha önce gebe kaldım inofolic ile ama kaybettim maalesef 22. Haftada. 6 ay düşünmeyin dediler. 1 sene oldu henüz gebelik yakalayamadık dr tekrar inofolice başlattı. Zaten olmazsa yumurta takibi ile çatlama yapılacak da. Sanki o süreç daha zor olur diye gitmiyorum dr a. Eğer bu ay da olmazsa yumurta takibine başlayacağım, niyetim o yönde. Ama ovulasyon ile takip edeyim bi dedim. Sen de nasıl bir yol izleniyor?

Sizin adınıza çok üzüldüm. Allah bir daha yaşatmasın o acıyı. En kısa zamanda gebe kalıp sağlıkla kucağınıza alın inşallah Benim biraz karışık; bahsettiğim gibi doktor ultrasonda bir sürü yan yana yumurta var pko dedi ama daha önce hiç bir doktor yumurtalarım için böyle bir şey dememişti. Neyse o pko diyen doktor klomen tedavisi başlayalım adetinde gel dedi, bende hsg çekilmek istiyordum çekildim ve rahmimin Y şeklinde ve yarım perde olduğunu öğrendim. Adetlerim bir kaç gün gecikme olsada düzenli. Şu an yakın zamanda doktora gidip ameliyat olmam gerekiyor mu hemen o kısmı araştıyorum

Bu arada çok özür dileyerek soruyorum düşüğünüzün sebebine yanıt bulabildiniz mi ? En azından ona göre önlem alınır

Bu arada çok özür dileyerek soruyorum düşüğünüzün sebebine yanıt bulabildiniz mi ? En azından ona göre önlem alınır
Evet, direkt servikal yetmezlik denildi. Hastaneye yoğun kanama ile gittim ve Rahim ağzı tam açıktı 10 cm ve ağrı sızı olmadan. 2.gebelikte rahim ağzına dikiş atılacak. Sizin durumunuza ilgili de bir bilgim olsa keşke yardımcı olabilsem

Ahh sağolun düşünmeniz yeter Burada bir kaç arkadaş sağolsun bilgi verdi. Bende yakın zamanda doktora kontrole gidecektim muayene süremin içindeyim en azından büyüyen yumurta var mı baksın diye. Bu durumumuda söyleyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…