- 12 Temmuz 2020
- 779
- 507
- 53
- 33
- Konu Sahibi GamzeAlisan
-
Canım seninki de 3'te pik olmuş pazar oluyor sanırım yani bugünKızlar benim testimi de yorumlar mısınız cuma cumartesi pazar günü.Eki Görüntüle 2758120
Evet canım dün de t daha koyuydu bi tikCanım seninki de 3'te pik olmuş pazar oluyor sanırım yani bugün
Evet canım ama bugün pik olmuş bugünü dikkate al senEvet canım dün de t daha koyuydu bi tik
Bugün de koyu çıktı. Reglime 2 gün kaldı. Gecikirse bir de hamilelik testi yaparım. Tesekkur ederim yanıtınız için.Bence yarın tekrar et yine koyu çıkarsa gebelik testi yap. 3 gün kala böyle görüp hamile olduğunu anlayan da çok
Baya koyu çıkmış hamilelik testin var mı regle de az kalmış çünküBugün de koyu çıktı. Reglime 2 gün kaldı. Gecikirse bir de hamilelik testi yaparım. Tesekkur ederim yanıtınız için.
1 kez yapmak yeterli canım ama her gün aynı saatte yapmalısın. Öğlen 12-4 veya akşam 8-10 saat aralığının birini seçip diğer günlerde de testlerini aynı aralıkta yapıyorsunMerhaba arkadaşlar, ben de ilk defa ovülasyon testi kullanıyorum bu ay. Testi günde 1 kere yapıyorum. 1 kere yapmak yeterli mi yoksa sabah akşam yapmak mı gerekir? Bilgi verebilirseniz sevinirim
Genelde öğleden sonra 3 gibi yapıyorum. Kimileri sabah akşam yapıyormuş kafam karışmıştı açıkcası. Teşekkür ederim1 kez yapmak yeterli canım ama her gün aynı saatte yapmalısın. Öğlen 12-4 veya akşam 8-10 saat aralığının birini seçip diğer günlerde de testlerini aynı aralıkta yapıyorsun
Yok canım sabah akşam yapmana gerek yok. Ne demekGenelde öğleden sonra 3 gibi yapıyorum. Kimileri sabah akşam yapıyormuş kafam karışmıştı açıkcası. Teşekkür ederim
Merhaba. Kaç günde bir regl oluyorsunuz? Pko var mı ? Sabırla yapmaya devam edin belki geç yumurtluyorsunuz.Kızlar merhaba,
Son 4 5 aydır adetim düzensiz ovulasyon testi aldm ama 21.gün hala pik göremedim, tekrar test siparişim ettim devam etcem yapmaya ama moralim bozuluyor acaba yumurtlama olmuyor mu var mı benim gibi olan
Son 3 ayı baz aldığım zaman ortalama regl sürem 37 gün.Merhaba. Kaç günde bir regl oluyorsunuz? Pko var mı ? Sabırla yapmaya devam edin belki geç yumurtluyorsunuz.
Benimde sizin gibi hormon değerlerim iyi sadece Lh bir tık yüksekti, ultrasonda pko dedi doktor. Doktor muayenesinde takip görüyor musunuz? Eğer imkanınız var ise doktorlar yumurta takibi yapıyor belki sizin için gereken tek şey yumurtlamayı yakalamaktırSon 3 ayı baz aldığım zaman ortalama regl sürem 37 gün.
Son 3 adet arası 37-42-32 gün. Inofolic kullanıyorum günde 1 tane bir de havuç incir kürüne başladım adetten sonra. Pko var ama hormon değerlerim normal. Ultrasonda kistik görüntü var maalesef
Aslında daha önce gebe kaldım inofolic ile ama kaybettim maalesef 22. Haftada. 6 ay düşünmeyin dediler. 1 sene oldu henüz gebelik yakalayamadıkBenimde sizin gibi hormon değerlerim iyi sadece Lh bir tık yüksekti, ultrasonda pko dedi doktor. Doktor muayenesinde takip görüyor musunuz? Eğer imkanınız var ise doktorlar yumurta takibi yapıyor belki sizin için gereken tek şey yumurtlamayı yakalamaktır
Sizin adınıza çok üzüldüm. Allah bir daha yaşatmasın o acıyı. En kısa zamanda gebe kalıp sağlıkla kucağınıza alın inşallahAslında daha önce gebe kaldım inofolic ile ama kaybettim maalesef 22. Haftada. 6 ay düşünmeyin dediler. 1 sene oldu henüz gebelik yakalayamadıkdr tekrar inofolice başlattı. Zaten olmazsa yumurta takibi ile çatlama yapılacak da. Sanki o süreç daha zor olur diye gitmiyorum dr a. Eğer bu ay da olmazsa yumurta takibine başlayacağım, niyetim o yönde. Ama ovulasyon ile takip edeyim bi dedim. Sen de nasıl bir yol izleniyor?
Bu arada çok özür dileyerek soruyorum düşüğünüzün sebebine yanıt bulabildiniz mi ? En azından ona göre önlem alınırAslında daha önce gebe kaldım inofolic ile ama kaybettim maalesef 22. Haftada. 6 ay düşünmeyin dediler. 1 sene oldu henüz gebelik yakalayamadıkdr tekrar inofolice başlattı. Zaten olmazsa yumurta takibi ile çatlama yapılacak da. Sanki o süreç daha zor olur diye gitmiyorum dr a. Eğer bu ay da olmazsa yumurta takibine başlayacağım, niyetim o yönde. Ama ovulasyon ile takip edeyim bi dedim. Sen de nasıl bir yol izleniyor?
Evet, direkt servikal yetmezlik denildi. Hastaneye yoğun kanama ile gittim ve Rahim ağzı tam açıktı 10 cm ve ağrı sızı olmadan. 2.gebelikte rahim ağzına dikiş atılacak. Sizin durumunuza ilgili de bir bilgim olsa keşke yardımcı olabilsemBu arada çok özür dileyerek soruyorum düşüğünüzün sebebine yanıt bulabildiniz mi ? En azından ona göre önlem alınır
Ahh sağolun düşünmeniz yeterEvet, direkt servikal yetmezlik denildi. Hastaneye yoğun kanama ile gittim ve Rahim ağzı tam açıktı 10 cm ve ağrı sızı olmadan. 2.gebelikte rahim ağzına dikiş atılacak. Sizin durumunuza ilgili de bir bilgim olsa keşke yardımcı olabilsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?