- 1 Aralık 2020
- 513
- 341
- 18
- 46
- Konu Sahibi GamzeAlisan
-
TamamGüzel o zaman bugün yarın ve pazartesi değerlendirmeniz gerekiyor. Ama yarın aynı saatte testini tekrar yapıp at mutlaka bakalım çatladı mı diye
Ben buraada okudum bir ayda 2 defa yumurtlayan oluyor yani. Ben kendim bu ay femara ilaci kullandim ve 3 defa farkli zamanlarda yumurtam gelisti ve catlatdi doktorum tabi benimki ilac ve igneyle oldu ama oldu sonucdaMerhabalar, Regli olmama 3 gün kala ovulasyon testi pozitif çıktı. Bu ay içerisinde 14. Günümde de pozitifti. Aynı ay içerisinde iki defa pozitif çıkabilir mi?
Bence yarın tekrar et yine koyu çıkarsa gebelik testi yap. 3 gün kala böyle görüp hamile olduğunu anlayan da çokMerhabalar, Regli olmama 3 gün kala ovulasyon testi pozitif çıktı. Bu ay içerisinde 14. Günümde de pozitifti. Aynı ay içerisinde iki defa pozitif çıkabilir mi?
Canım bu ay ben de femara kullandım. Doktor kontrolünde 1 yumurtam gelişti ve çatladı geçen hafta. Bugün ovu testi yaptım yine koyu çıktı. 3 kez hangi aralıklarla yumurtan gelişti senin?Ben buraada okudum bir ayda 2 defa yumurtlayan oluyor yani. Ben kendim bu ay femara ilaci kullandim ve 3 defa farkli zamanlarda yumurtam gelisti ve catlatdi doktorum tabi benimki ilac ve igneyle oldu ama oldu sonucda
Adetimin 11ci gunu,13cu gunu ve 15 gunu. Ben 11ci gunu 20mm gelisen ve doktorun catladigi yumurtanin kontrolune gitdiyimde yine yumurtamin gelistigini gordu doktorum bunuda catlatalim dedi. Ve 2ci catlatdigi yumurtanin kontrolune gitdiyimde bir tane daha gelistigini soyledi ve onuda catlatdiCanım bu ay ben de femara kullandım. Doktor kontrolünde 1 yumurtam gelişti ve çatladı geçen hafta. Bugün ovu testi yaptım yine koyu çıktı. 3 kez hangi aralıklarla yumurtan gelişti senin?
Doktorum eyerki catlatma iynesi olundugunda kucuk olculu yumurtlar var ise iynenin etkisiyle onlarda buyuyorlarmis dediCanım bu ay ben de femara kullandım. Doktor kontrolünde 1 yumurtam gelişti ve çatladı geçen hafta. Bugün ovu testi yaptım yine koyu çıktı. 3 kez hangi aralıklarla yumurtan gelişti senin?
Oh ne güzel 3 yumurtan gelişmişAdetimin 11ci gunu,13cu gunu ve 15 gunu. Ben 11ci gunu 20mm gelisen ve doktorun catladigi yumurtanin kontrolune gitdiyimde yine yumurtamin gelistigini gordu doktorum bunuda catlatalim dedi. Ve 2ci catlatdigi yumurtanin kontrolune gitdiyimde bir tane daha gelistigini soyledi ve onuda catlatdi3 taneyle sansimiz daha cok olur dedi bakalim
Çatlatma iğnesi vurmadı bana kuzum kendiliğinden çatladı çok şükür. İlk kez bu ay aynı ay içinde farklı zamanda yumurtladım hayırlısı bakalım Allah bereket versinDoktorum eyerki catlatma iynesi olundugunda kucuk olculu yumurtlar var ise iynenin etkisiyle onlarda buyuyorlarmis dedi
Zaten hamile kalmak icin 1 tane bile yumurta yeter canimOh ne güzel 3 yumurtan gelişmişbenim femarayla 1 yumurtam gelişti inşallah hayırlı haberi alırız bu ay
Amin Amin canimÇatlatma iğnesi vurmadı bana kuzum kendiliğinden çatladı çok şükür. İlk kez bu ay aynı ay içinde farklı zamanda yumurtladım hayırlısı bakalım Allah bereket versin
Aynen öyle canım benim inşallah. Senin bat tarihin ne?Zaten hamile kalmak icin 1 tane bile yumurta yeter canimInseAllah bu ay bekleyen herkes hamile kalir ❤
Benim bat ayin 18de.Igneninde 9cu gunuydu bu gun ve dayanamayip test yapdim sabah cok silik cizgi belirdi hemen ama iste iynenin etkiside olabilirAynen öyle canım benim inşallah. Senin bat tarihin ne?
Canım 9. gün iğnenin etkisi devam ediyor diye biliyorum ama inşallah vardır sen birkaç gün sonra tekrar et yineBoyle cok silik bir cizgi.InseAllah koyulasir
Evet biliyorum benim aslinda test yapma sebebim 2,3 gun sonra yine yaparim bakalim koyulasicakmi yoksa yokolucakmi. Benim bir cogum var Allah size ve isteyen herkese nasip etsin InseAllahCanım 9. gün iğnenin etkisi devam ediyor diye biliyorum ama inşallah vardır sen birkaç gün sonra tekrar et yine
İnşallah kuzum Allah nasip etsin bize de. İlk aydan hamile kalmak baya şanslı bir durum benceEvet biliyorum benim aslinda test yapma sebebim 2,3 gun sonra yine yaparim bakalim koyulasicakmi yoksa yokolucakmi. Benim bir cogum var Allah size ve isteyen herkese nasip etsin InseAllah❤ Ogluma ilk aydan hamile kalmistim.Yine oyle olucak sandim ama olmadi. Bu femara ve catlatma ignesinde ilk ayim InseAllah ilk denemeden tutar
T cizgisi C den daha koyu pik olmuş. Eşinizin sperm sorunu yoksa bugün ve 3 günü daha değerlendirin. Test yapmaya devam edin çatlamayı görene kadarMerhaba döngü 15. Gün. Pik günü yakaladim sanırım. Dün ve bugün koyuya yakın çıkıyordu bugün baya köyü. Bugün pik değil mi ?
Evet canım pik olmuş bugün. Arkadaşın dediği gibi değerlendir mutlaka kaçırmaMerhaba döngü 15. Gün. Pik günü yakaladim sanırım. Dün ve bugün koyuya yakın çıkıyordu bugün baya köyü. Bugün pik değil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?