Gebeliğe Hazırlık ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar, Regli olmama 3 gün kala ovulasyon testi pozitif çıktı. Bu ay içerisinde 14. Günümde de pozitifti. Aynı ay içerisinde iki defa pozitif çıkabilir mi?

Eklentiler

• CD412B30-6E98-4024-A20A-6756F048E24A.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 93
Merhabalar, Regli olmama 3 gün kala ovulasyon testi pozitif çıktı. Bu ay içerisinde 14. Günümde de pozitifti. Aynı ay içerisinde iki defa pozitif çıkabilir mi?
Ben buraada okudum bir ayda 2 defa yumurtlayan oluyor yani. Ben kendim bu ay femara ilaci kullandim ve 3 defa farkli zamanlarda yumurtam gelisti ve catlatdi doktorum tabi benimki ilac ve igneyle oldu ama oldu sonucda

Bence yarın tekrar et yine koyu çıkarsa gebelik testi yap. 3 gün kala böyle görüp hamile olduğunu anlayan da çok

Ben buraada okudum bir ayda 2 defa yumurtlayan oluyor yani. Ben kendim bu ay femara ilaci kullandim ve 3 defa farkli zamanlarda yumurtam gelisti ve catlatdi doktorum tabi benimki ilac ve igneyle oldu ama oldu sonucda
Canım bu ay ben de femara kullandım. Doktor kontrolünde 1 yumurtam gelişti ve çatladı geçen hafta. Bugün ovu testi yaptım yine koyu çıktı. 3 kez hangi aralıklarla yumurtan gelişti senin?

Canım bu ay ben de femara kullandım. Doktor kontrolünde 1 yumurtam gelişti ve çatladı geçen hafta. Bugün ovu testi yaptım yine koyu çıktı. 3 kez hangi aralıklarla yumurtan gelişti senin?
Adetimin 11ci gunu,13cu gunu ve 15 gunu. Ben 11ci gunu 20mm gelisen ve doktorun catladigi yumurtanin kontrolune gitdiyimde yine yumurtamin gelistigini gordu doktorum bunuda catlatalim dedi. Ve 2ci catlatdigi yumurtanin kontrolune gitdiyimde bir tane daha gelistigini soyledi ve onuda catlatdi 3 taneyle sansimiz daha cok olur dedi bakalim

Doktorum eyerki catlatma iynesi olundugunda kucuk olculu yumurtlar var ise iynenin etkisiyle onlarda buyuyorlarmis dedi

Oh ne güzel 3 yumurtan gelişmiş benim femarayla 1 yumurtam gelişti inşallah hayırlı haberi alırız bu ay

Doktorum eyerki catlatma iynesi olundugunda kucuk olculu yumurtlar var ise iynenin etkisiyle onlarda buyuyorlarmis dedi
Çatlatma iğnesi vurmadı bana kuzum kendiliğinden çatladı çok şükür. İlk kez bu ay aynı ay içinde farklı zamanda yumurtladım hayırlısı bakalım Allah bereket versin

Boyle cok silik bir cizgi.InseAllah koyulasir

Eklentiler

• 20210109_085407.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 81
Canım 9. gün iğnenin etkisi devam ediyor diye biliyorum ama inşallah vardır sen birkaç gün sonra tekrar et yine
Evet biliyorum benim aslinda test yapma sebebim 2,3 gun sonra yine yaparim bakalim koyulasicakmi yoksa yokolucakmi. Benim bir cogum var Allah size ve isteyen herkese nasip etsin InseAllah ❤ Ogluma ilk aydan hamile kalmistim.Yine oyle olucak sandim ama olmadi. Bu femara ve catlatma ignesinde ilk ayim InseAllah ilk denemeden tutar

İnşallah kuzum Allah nasip etsin bize de. İlk aydan hamile kalmak baya şanslı bir durum bence

Merhaba döngü 15. Gün. Pik günü yakaladim sanırım. Dün ve bugün koyuya yakın çıkıyordu bugün baya köyü. Bugün pik değil mi ?

Eklentiler

• IMG20210110122840.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 73
Merhaba döngü 15. Gün. Pik günü yakaladim sanırım. Dün ve bugün koyuya yakın çıkıyordu bugün baya köyü. Bugün pik değil mi ?
T cizgisi C den daha koyu pik olmuş. Eşinizin sperm sorunu yoksa bugün ve 3 günü daha değerlendirin. Test yapmaya devam edin çatlamayı görene kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…