Yapmaya devam et canım sana beni yaptıgımı ve nasil pik olduğunu atayım daha pik değilArkadaslar hepinize merhaba , gebelik çalışmalarına başladık gecen ay herkesin telefonunda olan adet takviminden takip ederek yumurtlamamı ve oncesi sonrasi gunleri değerlendirdik fakat olmadı bu seferde ovulasyon testi aldım adetimin bittiği gün yaptım sonuç resimde böyle pek anlamıyorum sizlerin bilgisine sığınıyorum yardimci olur musunuz
Cok tesekkur ederim canim devam edicemYapmaya devam et canım sana beni yaptıgımı ve nasil pik olduğunu atayım daha pik değil
Tamam canim cok sagol cok tesekkur ederimmmBak bu şekilde son 2 si pik adet günlerinide sayarsam 14 ve 15. gün pik oldu değerlendiriyorum bu günleri tekrar silikleşmeye başlayıncada mutla değerlendirmen gerekiyor bende burda öğrendim
Rica ederim canımTamam canim cok sagol cok tesekkur ederimmm
Acaba yaklasiyor mu demek yoksa daha var miRica ederim canım
Adetin hemen bitip başlamışsın sarim ben adet bittikten 3gun sonra başladım 1 temmuzdu ilk yaptıgım 8 ve 9. Günde gördüm (C )cizgisi kontrol demek T cizgisii ise lh ni gösteriyor pik olması icinde C cizgisinden koyu olması gerekeyor aynı bendeki son 2 gibi bakarsan görürsün T cizgisi ne kadar koyuu sen yapmaya devam et ikiside kıpkırmızı olana kadarAcaba yaklasiyor mu demek yoksa daha var mi
Tamam simdi anladimm canimm yazicam tekrar sanaVar
Adetin hemen bitip başlamışsın sarim ben adet bittikten 3gun sonra başladım 1 temmuzdu ilk yaptıgım 8 ve 9. Günde gördüm (C )cizgisi kontrol demek T cizgisii ise lh ni gösteriyor pik olması icinde C cizgisinden koyu olması gerekeyor aynı bendeki son 2 gibi bakarsan görürsün T cizgisi ne kadar koyuu sen yapmaya devam et ikiside kıpkırmızı olana kadar
Tamam canım
YıldızzzzTamam canım
Efendim canımYıldızzzz
Aynn canım devam et hep aynı saatlerde yapmaya çalış bide 1-2saat önceden sıvı almaYukaridan asagi cuma cumartesi pazar devam dimiii canimm
Tamam canimm her aksam 8 de yapiyorumm ve dedigin gibi sivida almiyorumAynn can
Aynn canım devam et hep aynı saatlerde yapmaya çalış bide 1-2saat önceden sıvı alma
Tamam canımTamam canimm her aksam 8 de yapiyorumm ve dedigin gibi sivida almiyorum
Merhaba benimkine de baka bilirmisiniz acaba bugun 21ci gunum.ama sanki yumurtlama olmadi daha.son 2gunun testlerini burakiyorum altaBak bu şekilde son 2 si pik adet günlerinide sayarsam 14 ve 15. gün pik oldu değerlendiriyorum bu günleri tekrar silikleşmeye başlayıncada mutla değerlendirmen gerekiyor bende burda öğrendim
Malesef canım daha olmamış bu ikisi adetin düzensiz ve düngün uzunsa uzülmeden devam et bazen yılın 1 ayında yumurtlamadımız zamanda olur yılmadan devam tatlımMerhaba benimkine de baka bilirmisiniz acaba bugun 21ci gunum.ama sanki yumurtlama olmadi daha.son 2gunun testlerini burakiyorum alta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?