Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canim benim değerlendirdimm test yapmaya devam ediyim mi sence kalsın mii
Ben bıraktım canım zaten ayda 1 kere yumurtlama oluyor ama ikiz isteyenler falan devam ediyormuş belki 2. Yumurtlama olur diye ama ben bıraktım sende bırakabilirsin silikleşmiş çünkü hadi bakalım inşallah ikimizde güzel haberler alirız benim bata 9 gün kaldı sende yumurtlamadan 14 gün say ozaman adet olursun gebelik testide ozaman yaparsan kesin sonuç verir

Ben 26 günde bir adet görüyorum , normalda adet takvimi diye bir program varya ona gore günümde adet oluyorum hiç şaşmaz ama yumurtlama gosterdigi tarihte 2 aydir deniyoruz ama sonuc yok ilk kez ovulasyon testi kullandim bu ay iste seninle degerlendirdik programa kalsa daha 2 gün sonra yumurtluyorum o yuzden cok erken yumurtluyormuşum onu öğrendim adet bitiminden 3 gün sonra , benimde bata 16 gün var daha o yuzden 24 yasindayim 6 aylik evliyim rabbim sanada banada tum bebek isteyen herkese nasip etsin insallah canim

Inşallah canım benim amin bakalım sonuçlarımızı buraya yazalımm bende 22 yaşındayım 11 aylık evliyim 5.ayımız bende ilk defa kullandım ovulasyon testini 29 günde oluyor döngüm hemen öğrendim burdaki güzel kadınlar sayesinde ovulasuon testini nasıl kullanıcağımı hemen yardımcı oldular

Sende onlardan birisisin hic bir belirti yasadin mi suana kadar 9 günün kalmis canim

Arkadaşlar adetim geçti ovulasyon testi pozitif mi sizce 2. Kez yumurtluyo olabilirmiyim gebelik testim negatif

Eklentiler

• EBD944DB-AEB8-4820-9C0C-A795874A5F14.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 45
Bugün ve yarın yine ovulasyon testi yapın bakalım silikleşecek mi yoksa koyuluk devam mı

Yani ilk 10 dk da belirdi sanırım ama bugün gebelik testi yaptım olsa çıkardı
Belli olmaz valla, Instagram'da birebeni günlüğü sayfası var. O hep der yumurtladan 17gün sonra test yapın diye. İsterseniz bi bakın sayfasına yardımcı olur

Belli olmaz valla, Instagram'da birebeni günlüğü sayfası var. O hep der yumurtladan 17gün sonra test yapın diye. İsterseniz bi bakın sayfasına yardımcı olur
Aynen ona yazdım bende ama hala dönmedi bakalım ne dicek ilk defa böyle bişey yaşıyorum genelde yumurtlamadan 14 gün sonra regl olurdum

Merhaba 3 gündür yapıyorum ilk günkü ekteki resimlere göre daha silikti ilk foto dün son foto bugunden yarın yapımmı test anlamadım yarını beklimmi daha koyulaşırmı adet takvimine göre yumurtlama günü bugun adet başlangıcından 16.gün

Eklentiler

• 16271296040596735546445047591812.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 44
  • WhatsApp Image 2021-07-25 at 17.38.56.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 39
Son düzenleme:
Aynen ona yazdım bende ama hala dönmedi bakalım ne dicek ilk defa böyle bişey yaşıyorum genelde yumurtlamadan 14 gün sonra regl olurdum
Ben regl sonrası yumurtlama gördüm değerlendirmiştik, 14 gün sonra tekrar yumurtlama gördüm onu değerlendiremedik. Başka test yapamamıştım. Sonradan gördük ki hamile kalmışım.. belki de ikinci yumurtlama gebelik işaretiydi anlamamışım.. sizin de belki öyle olabilir, varsa elinizde test yapın

Bugünleri değerlendirin bence ve yarın da test yapın. Pik görülmüş çatlama olursa silikleşecek,o günleri de değerlendirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…