- 15 Mart 2021
- 557
- 352
- 33
Merhaba canım çok sendim son 3 gün pik olmuş yeni gördüm değerlendirdin demiCanimm bakabilir misinn
Evet canim benim değerlendirdimmMerhaba canım çok sendim son 3 gün pik olmuş yeni gördüm değerlendirdin demi
Ben bıraktım canım zaten ayda 1 kere yumurtlama oluyor ama ikiz isteyenler falan devam ediyormuş belki 2. Yumurtlama olur diye ama ben bıraktım sende bırakabilirsin silikleşmiş çünkü hadi bakalım inşallah ikimizde güzel haberler alirız benim bata 9 gün kaldı sende yumurtlamadan 14 gün say ozaman adet olursun gebelik testide ozaman yaparsan kesin sonuç verirEvet canim benim değerlendirdimmtest yapmaya devam ediyim mi sence kalsın mii
Inşallah canım benim amin bakalım sonuçlarımızı buraya yazalımmBen 26 günde bir adet görüyorum , normalda adet takvimi diye bir program varya ona gore günümde adet oluyorum hiç şaşmaz ama yumurtlama gosterdigi tarihte 2 aydir deniyoruz ama sonuc yok ilk kez ovulasyon testi kullandim bu ay iste seninle degerlendirdikprograma kalsa daha 2 gün sonra yumurtluyorum o yuzden cok erken yumurtluyormuşum onu öğrendim adet bitiminden 3 gün sonra , benimde bata 16 gün var daha o yuzden 24 yasindayim 6 aylik evliyim rabbim sanada banada tum bebek isteyen herkese nasip etsin insallah canim
Sende onlardan birisisinInşallah canım benim amin bakalım sonuçlarımızı buraya yazalımmbende 22 yaşındayım 11 aylık evliyim 5.ayımız bende ilk defa kullandım ovulasyon testini 29 günde oluyor döngüm hemen öğrendim burdaki güzel kadınlar sayesinde ovulasuon testini nasıl kullanıcağımı hemen yardımcı oldular
Canim olabilirde olmayabilirde yarin bidaha gebelik testi yap erken varsada iyi olurArkadaşlar adetim geçti ovulasyon testi pozitif mi sizce 2. Kez yumurtluyo olabilirmiyim gebelik testim negatif
Testim yok ama olsa çıkardı sanırım anlayamadım hiç bişeyCanim olabilirde olmayabilirde yarin bidaha gebelik testi yap erken varsada iyi olur
Döngünün kaçıncı günündesin? İlk yumurtlamanın üzerinden kaç gün geçti?Arkadaşlar adetim geçti ovulasyon testi pozitif mi sizce 2. Kez yumurtluyo olabilirmiyim gebelik testim negatif
Döngünün 28. Günündeyim yumurtlamadan 16 gün geçti buda 12. Gün ovulasyon testimDöngünün kaçıncı günündesin? İlk yumurtlamanın üzerinden kaç gün geçti?
Ayy yarın sabah bi gebelik testi yapın.. bir de hemen belirdi mi t çizgisiDöngünün 28. Günündeyim yumurtlamadan 16 gün geçti buda 12. Gün ovulasyon testim
Yani ilk 10 dk da belirdi sanırım ama bugün gebelik testi yaptım olsa çıkardıAyy yarın sabah bi gebelik testi yapın.. bir de hemen belirdi mi t çizgisi
Belli olmaz valla, Instagram'da birebeni günlüğü sayfası var. O hep der yumurtladan 17gün sonra test yapın diye. İsterseniz bi bakın sayfasına yardımcı olurYani ilk 10 dk da belirdi sanırım ama bugün gebelik testi yaptım olsa çıkardı
Aynen ona yazdım bende ama hala dönmedi bakalım ne dicek ilk defa böyle bişey yaşıyorum genelde yumurtlamadan 14 gün sonra regl olurdumBelli olmaz valla, Instagram'da birebeni günlüğü sayfası var. O hep der yumurtladan 17gün sonra test yapın diye. İsterseniz bi bakın sayfasına yardımcı olur
Ben regl sonrası yumurtlama gördüm değerlendirmiştik, 14 gün sonra tekrar yumurtlama gördüm onu değerlendiremedik. Başka test yapamamıştım. Sonradan gördük ki hamile kalmışım.. belki de ikinci yumurtlama gebelik işaretiydi anlamamışım.. sizin de belki öyle olabilir, varsa elinizde test yapınAynen ona yazdım bende ama hala dönmedi bakalım ne dicek ilk defa böyle bişey yaşıyorum genelde yumurtlamadan 14 gün sonra regl olurdum
Bugünleri değerlendirin bence ve yarın da test yapın. Pik görülmüş çatlama olursa silikleşecek,o günleri de değerlendirinMerhaba 3 gündür yapıyorum ilk günkü ekteki resimlere göre daha silikti ilk foto dün son foto bugunden yarın yapımmı test anlamadım yarını beklimmi daha koyulaşırmı adet takvimine göre yumurtlama günü bugun adet başlangıcından 16.gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?