ovulasyon testi

Hepsi pozitif değil bence. İki çizgi eşit koyulukta olursa veya ikinci çizgi daha koyu olursa pozitif
Ayın 16 sı gibi olan öyle sanki sizde

KIZLAAAR RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN 2.KEZ ANNE OLUYORUM OVULASYON TESTİ İLE GERÇEKTEN GEBE KALINABILIYORMUŞ ONU ANLADIM 15 MAYISDA BIRAKMIŞTIM KORUNMAYI DÜN RAMAZANIN İLK GÜNÜYDÜ EVDE TEST YAPTIM SİLİK ÇIKTI ANCAK ISIGA TUTUNCA BELLI OLUYORDU BU SABAH KAN VERDİM VEEE 2 HAFTALIK GEBE OLDUĞUMU ÖĞRENDİM RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİB EYLESİN YARDIMCI OLAN HERKESE TEŞEKÜR EDİYORUM

Ay ne mutlu sizeeeee
Allahım tamamına erdirsin

Ay ne mutlu sizeeeee
Allahım tamamına erdirsin
Çokkkk saol canım beniiim darısı isteyen herkese inşallahhh mübarek ramazanın ilk gunu öğrendik evde test ile dünde kan verdim sukurler olsun rabbım sağ selamet kucagıma almayı nasıb eylesın...

Valla ovulasyon testlerinin dediği günlerde birlikte oldum yani toplasan 5 6 kere beraber olmuşuzdur laboquick ismi ovulasyonunda çok memnun kaldım tavsiye ederim birde şeye dıkkat ettık mesela gün aşırı yapmadık ilişkiyi en az 3 gun bekledikki daha verimli olsun...Belirtilerimide nasıl anladım göğüslerim çok şişti yeşil damarlar çıkmaya başladı başım cok dönüyordu ve sıksık wc gidiyordum sonra evde test yaptım o kadar siliktiki göz yanılması kesin dedim 5 dakka sonra belirginleşti bitane daha yaptım sonra bekledim ertesi sabah yapınca daha net çıktı hemen hastaneye koştum :) sukurler olsun pozitif sonucu alınca dhaa bi mutlu oldum rabbım ısteyen herkese nasıb etsin...
Ayın 15 inde korunmayı bıraktım demişsin ya, kaç gün korunmadın?

Ayın 15 inde korunmayı bıraktım demişsin ya, kaç gün korunmadın?
Bide çok düşünmemek gerekiyor aslında oluruna bırakmak gerekıyor 3.5 sene geri çekilme ile korunmuştuk çünkü oğlumdada ilk aydan gebe kalmıştım bundada rabbım hayırlısı ıle kucagıma almayı nasıb etsın...

Amin
O testi ben de aldım. Gerçekten çok net bi şekilde belli oldu değişiklik ama ben pozitif gördüğüm akşam beraber oldum öyle sanarak. Meğer çatlama 36 saat sonra oluyormuş ama ben kaçırmış oldum sanırım :) bu periyotta tatildeydik test yapmadım. Gelecek ay takip ederim yine inşallah

Ben pozitiifi görunce 1 gun sonra bırlıkte oluyordum insallah sende mujdelı haberı alırsın canım dua edecegım sanada

Ben de öyle yapayım inşallah
Allah razı olsun
Benim hiç yok çocuğum, senin ikinci çok şükür :)
Evett ilk cocugumdada stres hıc yapmadım anı yaşadım oglumdada kasımda nıyetlenmiştim aralığın 3 de gebe oldugumu öğrenmiştim 2.dede 15 mayısda nıyetlendım 7 haziranda gebe olduğumu öğrendim dilerim rabbim isteyen herkese verır en muhimi stres yapmamak eğerki ikinizdede sorun yoksa akışna bırakın

Merhabalar, bende labaquick marka test aldim. Burdaki arkadaslar siliklesince cinsel iliski olunmasi gerekiyor diye yazmisti. Ama teste bu goruntu negatif olarak gosteriliyor.adetim cok duzensiz bazen 38 gunu buldugu oluyor 17. Gunde yaptim boyle oldu. İlk defa kullaniyorum yardimci olurmusunuz

Eklentiler

• image.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 78
ilk defa bugün mü yaptın testi? Ovulasyon olana kadar görüntü böyle oluyor, sonra her iki çizgi aynı koyulukta oluyor, sonra ikinci çizgi tekrar silikleşmeye başlıyor. İki çizgiyi aynı koyulukta görünce yaklaşık 36 saat sonra çatlama oluyormuş

Evet canim ilk defa bugun yaptim. Siparisim bugun ulasmisti elime hemen denedim. Tesekkur ederim yardimci oldugun icin

Ben testi ilk defa bugün yaptım saat 10.36 civarlarında ilk idrarla yapmadım az su tükettim. doğru yaptım sanırım ikinci çizgi silik gerçi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…