- Konu Sahibi Ateacherlady
-
Insallah arkadaşım . Fazla umide kapılma ama yani catlamayi görsen ve ilişki yapsan da olmayabiliyor. Insanlar aşılama yaptiriyor ve tutmuyor kimi zaman öyle düşün gününde ilişki ne ki. Yani sonradan hayal kırıklığı büyük oluyor o y8zden söylüyorum yanlış anlama. Ben ilk kullandığım ay tamam bu ay hamisim diye çok inandirmistim çünkü. .Bu ay ben de laboduick ovulasyon testi aldım. İnşallah çatlamayı görebilirim
Bende bu ay denemeye basladim cift çizgiyi gordum,iliskidede bulundum bekliyorum...Rabbim verirse olur kismet..Allah hepimize hayirli saglikli evlatlar verir insallahBu ay ben de laboduick ovulasyon testi aldım. İnşallah çatlamayı görebilirim
Benim tüp bebek aşılama ovulasyon takibi tecrübelerim çok :) alışığım olumsuz sonuçlaraInsallah arkadaşım . Fazla umide kapılma ama yani catlamayi görsen ve ilişki yapsan da olmayabiliyor. Insanlar aşılama yaptiriyor ve tutmuyor kimi zaman öyle düşün gününde ilişki ne ki. Yani sonradan hayal kırıklığı büyük oluyor o y8zden söylüyorum yanlış anlama. Ben ilk kullandığım ay tamam bu ay hamisim diye çok inandirmistim çünkü. .
Kaçıncı gğn gördün çift çizgiyiBende bu ay denemeye basladim cift çizgiyi gordum,iliskidede bulundum bekliyorum...Rabbim verirse olur kismet..Allah hepimize hayirli saglikli evlatlar verir insallah
Oww hakikaten oyleymis hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın /alırız inşallah.Benim tüp bebek aşılama ovulasyon takibi tecrübelerim çok :) alışığım olumsuz sonuçlara
13.gun gordum.Kaçıncı gğn gördün çift çizgiyi
Bu ay da olmadı. Bat günüm 1 mayisti. 3 gün erken oldum. Geçen ay da 2 gün erken olmuştum. Kendimi bildim bileli 30 31 günde 1 olurdum şimdi 27-28 e geriledi. Bi de kanama miktarim da biraz azaldı. Galiba tsh düştü bende ilaçla ondan diye düşünüyorum. Hayırlısı artık.ınsallah canım cok sagoll destegın ıcın ınsallah guzel haberler gelsın hayırlısıyla
Bi sonuç var mı?13.gun gordum.
Maalesef denemeye devamBi sonuç var mı?
MerhabaMrb herkese..ben ovulasyon testi hic kullanmadim denemek istiyorum 3 yillik evliyim hangi marka onerirsiniz birde benim adetim duzensiz oluyor bi bakiyorim 29 gun snra bi bakiyorum 31 nde hastalaniyorum..aldigimda nsl kullanacam onu bilgi verirmisiniz
Daha önce lady Q kullanmıştım, tükürükle yapılan bi testti o ama onda görememiştim yumurtlamayı.Merhaba
Geçtiğimiz ay ilk defa kullandım ben. Laboquick aldım internetten. Benim reglim de düzensiz olduğu için 10. Gün yapmaya başladım. Sabah 10 ve 6 gibi yaptım, 17. Gün çift çizgi gördüm
Daha önce lady Q kullanmıştım, tükürükle yapılan bi testti o ama onda görememiştim yumurtlamayı.Mrb herkese..ben ovulasyon testi hic kullanmadim denemek istiyorum 3 yillik evliyim hangi marka onerirsiniz birde benim adetim duzensiz oluyor bi bakiyorim 29 gun snra bi bakiyorum 31 nde hastalaniyorum..aldigimda nsl kullanacam onu bilgi verirmisiniz
Buda 1 saat önceeki testim şimdi benim ne yapmam lazım yardımcı olurmusunuz teşekürler
Merhaba bugünki testimde bu şimdik yaptım :) sizcene durumda ??Bugün mutlaka tekrar test yapın
Çok hafif açılma bile olursa yumurta catlamış demektir değerlendirilmesi gerekir:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?