- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.481
- 1.123
- Konu Sahibi Ateacherlady
-
MErhaaba sımdık yaptım ne durumda sizce ?[/QUOTE]Çok hafif açılma bile olursa yumurta catlamış demektir değerlendirilmesi gerekir:)
MErhaaba sımdık yaptım ne durumda sizce ?
MErhaaba sımdık yaptım ne durumda sizce ?
Tabiii diğerlerıne göre daha açık renkli duruyor inşallahh hayırlı haberlerle gelırım oglumda ılk ayda hamıle kalmıstım ınsallah bundada hemencık kalırım[/QUOTE]Diğerlerinin yanına koydugunuzda bu hafif açılma olmuş demi
Ne zaman yaptınız testi
Bu gece mutlaka değerlendirin yumurta catlamış
öncesinde eşinize kahve içinin beraberlik sonrası hemen kalkmayin
Hayırlı haberler getirin:)
Tabiii diğerlerıne göre daha açık renkli duruyor inşallahh hayırlı haberlerle gelırım oglumda ılk ayda hamıle kalmıstım ınsallah bundada hemencık kalırım
Ayyy inşallah ozaman bu geceyide değerlendireyim :) gerçi sabaaha kadar yatmıştım üstüne bu gecede yapayım bariii değerlendireyim :)))[/QUOTE]İnşallah kalırsınız ben olsam bu geceyi de degerlendırırdım :)
Ayyy inşallah ozaman bu geceyide değerlendireyim :) gerçi sabaaha kadar yatmıştım üstüne bu gecede yapayım bariii değerlendireyim :)))
Oğlumda ilk ay hamile kalmıştım sımdık 3.5 yasında :) 2.çocuk içinde 15 mayısda başladık çalışmalara cok heycanlıyım :) fındık fıstık fılan yedırıyorum :) keçiboynuzu şeysini filan yemezz :))))[/QUOTE]Aynen canım ya eşine keçiboynuzu pekmezi kuruyemis cevizli sucuk falan da yedirebilirsin :)
Oğlumda ilk ay hamile kalmıştım sımdık 3.5 yasında :) 2.çocuk içinde 15 mayısda başladık çalışmalara cok heycanlıyım :) fındık fıstık fılan yedırıyorum :) keçiboynuzu şeysini filan yemezz :))))
:) Aynen yemezz :) inşallah oğlumdaki gibi hemencik müjdeli haberi alırım oğlum abi olmak istiorum diye 4 dönüyo etrafımda ınsallah sende tez zamanda şişirirsin göbüşünü heycanlanıyo ınsan dımı yavv[/QUOTE]Maşallah canım. Ne güzel benim ilk bebeğim olacak 3 kere kırmızı kart yedim. 4. Ay da olur inşallah
Benim.eşim de yemiyor malesef sadece kuruyemis ve kahve :)
:) Aynen yemezz :) inşallah oğlumdaki gibi hemencik müjdeli haberi alırım oğlum abi olmak istiorum diye 4 dönüyo etrafımda ınsallah sende tez zamanda şişirirsin göbüşünü heycanlanıyo ınsan dımı yavv
Koyu çizgi gördükten 36 saat sonra çatlama oluyormuş. Yani çift çizgiyi gördüğümüz akşam değil bir sonraki akşam ilişki olması gerekiyor. Öyle okudum benMerhaba kızlar bende 2.cocuk için çalışmalara başladık 15 mayıs dan bu yana adetim 13 ünde bitti 15 mayısta ovulasyon testım çift olmaya basladı laboquick marka sizce benım yumurtam çatlamışmıdır
Yumurtlama geç olduysa olabilirkızlar birseysorucam suan akıntı yok gibi bişe yani doğurganlık dönem değil. Acaba regl e 5 günkala yinede hamile kalma ihtimalim varmı ?bu arada takvimim deki doğurganlıkgünleri ni değerlendirdi k çok takmasamdakaşık ağrım oluyor ve karin
KIZLAR NORMALDE BEN ÇOK KURUYUMDUR ANCAK 3,4 GUNDUR İNANILMAZ AKINTIM OLMAYA BAŞLADI SİZCE SEBEBİ NEDİRYumurtlama geç olduysa olabilir
BU ARADA KOKULU DEĞİL AKINTI KAŞINTIMDA YOK İDRARIMDA YANMADA YOK YANİ HERŞEY NORMAL AMA AKINTI BU KADAR ÇOK OLMASININ SEBEBİ NEDİR ARADA BEYAZ KATI AKINTIDA GELİYORYumurtlama geç olduysa olabilir
Yumurta çatlamış olabilirBU ARADA KOKULU DEĞİL AKINTI KAŞINTIMDA YOK İDRARIMDA YANMADA YOK YANİ HERŞEY NORMAL AMA AKINTI BU KADAR ÇOK OLMASININ SEBEBİ NEDİR ARADA BEYAZ KATI AKINTIDA GELİYOR
İNŞALLAHH BELLİ OLUR HERHALDE HAZİRANIN ORTALARINA DOĞRU :)Yumurta çatlamış olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?