ovulasyon testi

Çok hafif açılma bile olursa yumurta catlamış demektir değerlendirilmesi gerekir:)
MErhaaba sımdık yaptım ne durumda sizce ?[/QUOTE]

Diğerlerinin yanına koydugunuzda bu hafif açılma olmuş demi

Ne zaman yaptınız testi

Bu gece mutlaka değerlendirin yumurta catlamış
öncesinde eşinize kahve içinin beraberlik sonrası hemen kalkmayin

Hayırlı haberler getirin:)

MErhaaba sımdık yaptım ne durumda sizce ?

Ne zaman yaptınız testi

Hayırlı haberler getirin:)[/QUOTE]
Merhaba lar dün gece beraberlik oldu bu gece olmasına gerek varmı sabaaha kadar ayağa kalkmadım kahvede içirdim

MErhaaba sımdık yaptım ne durumda sizce ?

Ne zaman yaptınız testi

Hayırlı haberler getirin:)[/QUOTE]
Tabiii diğerlerıne göre daha açık renkli duruyor inşallahh hayırlı haberlerle gelırım oglumda ılk ayda hamıle kalmıstım ınsallah bundada hemencık kalırım

Tabiii diğerlerıne göre daha açık renkli duruyor inşallahh hayırlı haberlerle gelırım oglumda ılk ayda hamıle kalmıstım ınsallah bundada hemencık kalırım[/QUOTE]

İnşallah kalırsınız ben olsam bu geceyi de degerlendırırdım :)

Tabiii diğerlerıne göre daha açık renkli duruyor inşallahh hayırlı haberlerle gelırım oglumda ılk ayda hamıle kalmıstım ınsallah bundada hemencık kalırım

İnşallah kalırsınız ben olsam bu geceyi de degerlendırırdım :)[/QUOTE]
Ayyy inşallah ozaman bu geceyide değerlendireyim :) gerçi sabaaha kadar yatmıştım üstüne bu gecede yapayım bariii değerlendireyim :)))

İnşallah kalırsınız ben olsam bu geceyi de degerlendırırdım :)
Ayyy inşallah ozaman bu geceyide değerlendireyim :) gerçi sabaaha kadar yatmıştım üstüne bu gecede yapayım bariii değerlendireyim :)))[/QUOTE]

Aynen canım ya eşine keçiboynuzu pekmezi kuruyemis cevizli sucuk falan da yedirebilirsin :)

Ayyy inşallah ozaman bu geceyide değerlendireyim :) gerçi sabaaha kadar yatmıştım üstüne bu gecede yapayım bariii değerlendireyim :)))

Aynen canım ya eşine keçiboynuzu pekmezi kuruyemis cevizli sucuk falan da yedirebilirsin :)[/QUOTE]
Oğlumda ilk ay hamile kalmıştım sımdık 3.5 yasında :) 2.çocuk içinde 15 mayısda başladık çalışmalara cok heycanlıyım :) fındık fıstık fılan yedırıyorum :) keçiboynuzu şeysini filan yemezz :))))

Aynen canım ya eşine keçiboynuzu pekmezi kuruyemis cevizli sucuk falan da yedirebilirsin :)
Oğlumda ilk ay hamile kalmıştım sımdık 3.5 yasında :) 2.çocuk içinde 15 mayısda başladık çalışmalara cok heycanlıyım :) fındık fıstık fılan yedırıyorum :) keçiboynuzu şeysini filan yemezz :))))[/QUOTE]

Maşallah canım. Ne güzel benim ilk bebeğim olacak 3 kere kırmızı kart yedim. 4. Ay da olur inşallah

Benim.eşim de yemiyor malesef sadece kuruyemis ve kahve :)

Maşallah canım. Ne güzel benim ilk bebeğim olacak 3 kere kırmızı kart yedim. 4. Ay da olur inşallah

Benim.eşim de yemiyor malesef sadece kuruyemis ve kahve :)[/QUOTE]
:) Aynen yemezz :) inşallah oğlumdaki gibi hemencik müjdeli haberi alırım oğlum abi olmak istiorum diye 4 dönüyo etrafımda ınsallah sende tez zamanda şişirirsin göbüşünü heycanlanıyo ınsan dımı yavv

Benim.eşim de yemiyor malesef sadece kuruyemis ve kahve :)
:) Aynen yemezz :) inşallah oğlumdaki gibi hemencik müjdeli haberi alırım oğlum abi olmak istiorum diye 4 dönüyo etrafımda ınsallah sende tez zamanda şişirirsin göbüşünü heycanlanıyo ınsan dımı yavv[/QUOTE]

Aynen valla hem heyecan hem de arada umutsuzluk oluyor valla :)

kızlar birseysorucam suan akıntı yok gibi bişe yani doğurganlık dönem değil. Acaba regl e 5 günkala yinede hamile kalma ihtimalim varmı ? bu arada takvimim deki doğurganlıkgünleri ni değerlendirdi k çok takmasamdakaşık ağrım oluyor ve karin

Aynen valla hem heyecan hem de arada umutsuzluk oluyor valla :)[/QUOTE]
Üzme kendini kızz olucak inşallah hayırlısı ile tez zamanda birtane kızım olsun istiyorum bende tabi sağlıklı sıhhatli

Koyu çizgi gördükten 36 saat sonra çatlama oluyormuş. Yani çift çizgiyi gördüğümüz akşam değil bir sonraki akşam ilişki olması gerekiyor. Öyle okudum ben

Yumurtlama geç olduysa olabilir

KIZLAR MERHABA SÜREKLİ TESTLERİM POZİTİF SİZCE SEBEBİ NEDİR AKINTIM ÇOK VAR GÖĞÜSLERİMDE ÇOK ACIYOR BİRİ YARDIMCI OLABILIRMI TEŞEKÜRLER

Eklentiler

• 13295248_1289171127761455_5482563_n.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 58
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…