- 5 Mart 2016
- 1.178
- 984
- 73
- 33
- Konu Sahibi Ateacherlady
-
Kıyamam sanaBen 2 ay önce 7 hafta hamileliği tattım kızlar o kadar güzel bir duyguki
Anlatılmaz yaşnır
Rabbim tekrar bizlere ve tüm isteyenlere hayırlısıyla tattırsın amin inş
Ay mı ?
Canim onu da nerden nasil siparis vercem heosi kredi karti istyo kapida odeme yok olsa alacamda isteCanım bu ay ben laboquick aldım netten okudum herkes memmun
Ben internetten aldım canım hesap kartimdanCanim onu da nerden nasil siparis vercem heosi kredi karti istyo kapida odeme yok olsa alacamda iste
daha yumurtlama zamanına var mı pekiBenim bugünkü test böyle kızlar dun sanki daha koyuydu ya
Canım 13. gün bugünDaha var mı yum
daha yumurtlama zamanına var mı peki
Bazen bi kaç gün geçebiliyormuş inşallah yakalarsınCanım 13. gün bugün
Elinde test varsa tekrarla canım test bozuk olabilir eger yine çıkmazsa yumurtama dönemin sona ermiştirarkadaşlar merhaba, kk yı uzun süredir takip ediyorum fakat üye olarak yeni katıldım aranıza ,
ovulasyon testi kullanıyorum , 1,2,4,5. günler takip ettim 1.2. 4. günlerde 2. çizgi 1. çizgi kadar yoğun çıkmadı ama yakındı, fakat 5. gün testini bugün yaptım ve 2. çizgi hiç çıkmadı ne demek oluyor bu ? yardımcıı olabilir misiniz tesekkürler
ama bugün 14. günüm ve regl döngüm 28 gün , ve 2. çizgim hiç 1. çizgiyi geçmedi sadece yakın oldu, ben yumurtlamadan bitti mi yaniElinde test varsa tekrarla canım test bozuk olabilir eger yine çıkmazsa yumurtama dönemin sona ermiştir
ve testten önc4e 2 saat bisey yemeyip içmemek gerekiyor ya ben az önce biseyler yemiş oldum testi tekrarlarsam acaba yemek yediğim için yanlış sonuç verir mi:/Elinde test varsa tekrarla canım test bozuk olabilir eger yine çıkmazsa yumurtama dönemin sona ermiştir
Canım o zaman 2 saat sonra yap benim bugünkü böyle koyu değil ama akıntim olduğu için 1 2 saat sonra yumurtlama olur diye düşünüyorum senin foto var mi yaptığın testlerinve testten önc4e 2 saat bisey yemeyip içmemek gerekiyor ya ben az önce biseyler yemiş oldum testi tekrarlarsam acaba yemek yediğim için yanlış sonuç verir mi:/
evet var atayım sana hemen canım bi saniyeCanım o zaman 2 saat sonra yap benim bugünkü böyle koyu değil ama akıntim olduğu için 1 2 saat sonra yumurtlama olur diye düşünüyorum senin foto var mi yaptığın testlerin
Bekliyorum canımevet var atayım sana hemen canım bi saniye
Canım o zaman 2 saat sonra yap benim bugünkü böyle koyu değil ama akıntim olduğu için 1 2 saat sonra yumurtlama olur diye düşünüyorum senin foto var mi yaptığın testlerin
.Bekliyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?