ovulasyon testi

Benim bugünkü test böyle kızlar dun sanki daha koyuydu ya

Eklentiler

• P_20160315_173543_1_p.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 116
arkadaşlar merhaba, kk yı uzun süredir takip ediyorum fakat üye olarak yeni katıldım aranıza ,
ovulasyon testi kullanıyorum , 1,2,4,5. günler takip ettim 1.2. 4. günlerde 2. çizgi 1. çizgi kadar yoğun çıkmadı ama yakındı, fakat 5. gün testini bugün yaptım ve 2. çizgi hiç çıkmadı ne demek oluyor bu ? yardımcıı olabilir misiniz tesekkürler

Elinde test varsa tekrarla canım test bozuk olabilir eger yine çıkmazsa yumurtama dönemin sona ermiştir

Elinde test varsa tekrarla canım test bozuk olabilir eger yine çıkmazsa yumurtama dönemin sona ermiştir
ve testten önc4e 2 saat bisey yemeyip içmemek gerekiyor ya ben az önce biseyler yemiş oldum testi tekrarlarsam acaba yemek yediğim için yanlış sonuç verir mi:/

ve testten önc4e 2 saat bisey yemeyip içmemek gerekiyor ya ben az önce biseyler yemiş oldum testi tekrarlarsam acaba yemek yediğim için yanlış sonuç verir mi:/
Canım o zaman 2 saat sonra yap benim bugünkü böyle koyu değil ama akıntim olduğu için 1 2 saat sonra yumurtlama olur diye düşünüyorum senin foto var mi yaptığın testlerin

Eklentiler

• P_20160316_182829_1_p.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 122

Eklentiler

• image.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 243
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…