- 8 Mart 2016
- 55
- 30
- 38
- Konu Sahibi baharckzkk
-
Bende gece 12 gibi oldu bugünü takvim yumurtlama günüm gösteriyor ama sabah silik çıkınca tamam yumurtlama oldu dedimBence yeterli ama genelde koyu cizgiyi gorenler aksam degil ertesi sabah iliski yasamislar genelde hamile kalislar...ama 3 gun yasio sperm bakildiginda...ben onu daha once okumamistim cift cizgiyi saat 17 de gordum gece 12 de iliski oldu ama ne olur bilmiorum...istersen sen sansa birakma...gerci cift cizgiyi bulup iliskiye girince bi daha ugrasmayanlarda da hamile olanlar var...sans biraz da :)
Çok teşekkür ediyorumAdil yumurtlama sonrasi onemli birakma rn azindan gun asiri bi süre devam et...hayirlisi olsun
Ben silikleştikten sonra gün aşırı devam ettim canım bi hafta kadar..Arkadaşlar testi şimdi yaptım bayağı bir siliklesmis akşam testi tekrar etmelimiyim bir de yorumlarinizi bekliyorum çalışmaya devam edeyimmi? Koyu olduğu gün malesef olmadı diğer gün oldu?Şimdiden tesekkurler
Teşekkürler ilginizden dolayı suan hamilemisiniz peki?Ben silikleştikten sonra gün aşırı devam ettim canım bi hafta kadar..
Yok canım daha cumartesi bat. Test yapamadım ya yoksa diyeTeşekkürler ilginizden dolayı suan hamilemisiniz peki?
Amin inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum. Israr testi yapsan çıkabilir aslında ama kesin sonuç kan testiYok canım daha cumartesi bat. Test yapamadım ya yoksa diyeçünkü adet gününden önce test yapınca yok ya daha idrarda çıkmaz diye kendimi umutlandırıyorum bakalım haftasonu geçsin de adet olmazsam kan testine gideceğim. Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin gerçekten çok güç beklemek her ay hayaller hayaller...
Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah canım. Ne kadar kötü dimi aslında çok istiyorsun o bel ağrısı belirti olsun istiyorsun ama diğer yandan da kendimi kaptırmayayım yoksa hayal kırıklığı oluyor diyorsunBen de pazartesiyi bekliyorum...ama sanki belim agriyo...son günler zaman gecmio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?