ovulasyon testi

Bence yeterli ama genelde koyu cizgiyi gorenler aksam degil ertesi sabah iliski yasamislar genelde hamile kalislar...ama 3 gun yasio sperm bakildiginda...ben onu daha once okumamistim cift cizgiyi saat 17 de gordum gece 12 de iliski oldu ama ne olur bilmiorum...istersen sen sansa birakma...gerci cift cizgiyi bulup iliskiye girince bi daha ugrasmayanlarda da hamile olanlar var...sans biraz da :)

Hormon ani yukselince test cift cizgi oluomus...yumurtlama gerceklesio...ama catlama farkli bisey...bu testin cift cizgi olmasindan 24 veya 36 saat sonra oluo...onun icin cift cizgi sonrasindaki surec daha onemli...ben cift cizgi gecesi ve sonrasinda gun asiri iliski yasadim...kismet

Bende gece 12 gibi oldu bugünü takvim yumurtlama günüm gösteriyor ama sabah silik çıkınca tamam yumurtlama oldu dedim

Hbenim de aynı senin gibi oldu...cift cizgi gecesi iliski oldu...ama millet cift cizgiyi gordukygu gece degil ertesi sabah olmus...gerci 12 de ertesi sabaha yakin bi zaman...ben cift cizgi gecesi 12 de bi gun atladik sonra gece 11.30 da beraber olduk...ama keske bi gun atlamasaydim...yapabilirsen sen yap garanti olsun

Sperm üç gün yaşayabiliyor canım yani akşamki yeterli olabilir. Ama riske atmak istemem dersen bugünü de değerlendir kafan rahat olsun

Adetim 30 günde bir oluyor ne Zaman Ovulasyon testine başlamalıyım bir de sabah ve akşam mı yapmak lazım bu ay ilk defa kullanıcam yardımcı olur musunuz

Arkadaşlar testi şimdi yaptım bayağı bir siliklesmis akşam testi tekrar etmelimiyim bir de yorumlarinizi bekliyorum çalışmaya devam edeyimmi? Koyu olduğu gün malesef olmadı diğer gün oldu?Şimdiden tesekkurler

Eklentiler

• 20160608_131727.webp
    14 KB · Görüntüleme: 47
Ben silikleştikten sonra gün aşırı devam ettim canım bi hafta kadar..

Teşekkürler ilginizden dolayı suan hamilemisiniz peki?
Yok canım daha cumartesi bat. Test yapamadım ya yoksa diye çünkü adet gününden önce test yapınca yok ya daha idrarda çıkmaz diye kendimi umutlandırıyorum bakalım haftasonu geçsin de adet olmazsam kan testine gideceğim. Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin gerçekten çok güç beklemek her ay hayaller hayaller...

Amin inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum. Israr testi yapsan çıkabilir aslında ama kesin sonuç kan testi

Ben de pazartesiyi bekliyorum...ama sanki belim agriyo...son günler zaman gecmio
Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah canım. Ne kadar kötü dimi aslında çok istiyorsun o bel ağrısı belirti olsun istiyorsun ama diğer yandan da kendimi kaptırmayayım yoksa hayal kırıklığı oluyor diyorsun iki yıldır her ay aynı duygulardayım inşallah Rabbim bizi de güldürsün

Amin canim hayirlisi gerçekten. .kendimi sartlamak istemiyorum...bi ara midem bulaniodu...bi ara belim agridi...simdi de sag kasigimda sanci var usuttum galiba...bunlarin hepsi adet oncesi de oluodu...karin agrim baslarsa kacis yok zaten...test yapmamak için zor duruorum...gunum yaklastikca umudum kayboluo psikolojim cok kotu oldu...stres altindayim...doktora gidcez zaten bu ay olmazsa

Benim de 2 yil oldu bebie isteyeli ...milletin hemen oluverio...bizde boyle sinanioruz demek ki...bana iyice imkansiz gibi gelio artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…