ovulasyon testi

Merhaba kızlar bi sorum olcak ovulasyon testi kaç gün pozitif olur? Yaklaşık bir haftadır benim testler pozitif çıkıyor? Arada silikleşebiliyor ama genelde koyu? Sizce neden olabilir?

Kızlar 2 kere yumurtlanmaz diye bişi yok ben Nisan ayında 2 kere yumurtladım 5 er gün arayla tutturamadık o ayrı mesele olabiliyor yani bazı dönemlerde ve geçen ay adete 1 hafta kala ovulasyon testlerim hep pozitifti ama regly oldum onada umut bağlamayın en güzeli bat ı beklemek

Kızlar bide bnm testlerine yorum yaparmisinz

Eklentiler

• IMG_20160531_180029-1.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 111
çizgi silik çıktı sizce dikkate alınmalı mi ?[/QUOTE]
Teste erken basladiycan yumurtlamanin yaklastigini gosteriyo sanırım...giderek 2.cizgi belirginlesiyor...

Kızlar lütfen bi yorum yaparmisinz testlerime 14 15 gibi gözüküyor ama emin değilim bide ilişki en son 13 te oldu hamile kalma şansım var mı sizce

Eklentiler

• IMG_20160531_180029-1.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 58
Brn mart ayinda bi kere daha yapmistim 3 martta cift cizgiyi yakaladim...ama cok sartlanmistik strese girfik olmadi o gece ne yazik ki 4 martta da cift cizgi oldu ama yine birlikte olamadik...o ay 17 mart da hastalandim saat gibi...yani fizyolojik bi sorun yoksa testler guvenilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…