- 25 Nisan 2016
- 1.446
- 1.946
- 133
- 36
- Konu Sahibi baharckzkk
-
Benim kafamdada ayni sorular var canim ... Ama net bi cevap bulamadimMerhaba kızlar bi sorum olcak ovulasyon testi kaç gün pozitif olur? Yaklaşık bir haftadır benim testler pozitif çıkıyor? Arada silikleşebiliyor ama genelde koyu? Sizce neden olabilir?
Teşekkür ederim canım Allah hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize sabır versinBenim kafamdada ayni sorular var canim ... Ama net bi cevap bulamadim
Son yaptigim testi yeni aldim adetimin 19. gunu....ilk basta cok silik iki cizgiydi...bikac dakikada netleşti.
Bende degerlendir bugünü ve diğer 2 günü atlama derim Allah hayırlısıyla nasip etsinSon yaptigim testi yeni aldim adetimin 19. gunu....ilk basta cok silik iki cizgiydi...bikac dakikada netleşti.
Bende degerlendir bugünü ve diğer 2 günü atlama derim Allah hayırlısıyla nasip etsinSon yaptigim testi yeni aldim adetimin 19. gunu....ilk basta cok silik iki cizgiydi...bikac dakikada netleşti.
14 ve 15 te gerceklesmis yumurtlama sanki...13 unde olduysa 2-3 gun etkisi surer zaten...hayirlisi olur insallah :)
Teste erken basladiycan yumurtlamanin yaklastigini gosteriyo sanırım...giderek 2.cizgi belirginlesiyor...[/QUOTE]çizgi silik çıktı sizce dikkate alınmalı mi ?
Amin insallah bu ay güzel haberler alırsınız alırız. Kaç aydır ovulasyon testi yapıyorsunuz ?İns olur bu ay:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?