- 8 Mart 2016
- 55
- 30
- 38
- Konu Sahibi baharckzkk
-
Amin insallah bu ay güzel haberler alırsınız alırız. Kaç aydır ovulasyon testi yapıyorsunuz ?
Hadi bakalım hayırlısı bende bu ay ilk defa başladım ovulasyon testine önceden takvime göre yapıyordum ama olmadı Allah hepimize nasip etsin. Bu arada benim olursa 2.cocugum olacak 7.5 yaşında bir kızım var ya sizlerin?Gecen ay denemeye basladk cnm bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandm
Hadi bakalım hayırlısı bende bu ay ilk defa başladım ovulasyon testine önceden takvime göre yapıyordum ama olmadı Allah hepimize nasip etsin. Bu arada benim olursa 2.cocugum olacak 7.5 yaşında bir kızım var ya sizlerin?
Kızlar dr gittiniz mi peki muayene oldunuz mu? Kan testlerine bakıldı mı?
Dr.kan tahlilleri için sormuştum tiroid kan sayımı falan hamilelikte sorun yasamamaniz için bir de folik asit içmeye başladınız mı?Biz daha doktora grmedk çalışmalara başlayalı bu 2. Aymz zatn biraz daha doğal yoldan deniycz
Dr.kan tahlilleri için sormuştum tiroid kan sayımı falan hamilelikte sorun yasamamaniz için bir de folik asit içmeye başladınız mı?
Canım eşin için keçi boynuzu kürünü deneyebilirsin. Benim eşimde de aynı sıkıntı vardı. Keçi boynuzu kürünü yapıyor en son tahlilde sonucu iyiydi. Değerleri yükselmişti. Ben de bu ay ovulasyon testi kullandım. Bekliyorum bakalım 11 Haziran bat:) Rabbim inşallah hepimize hayırlısını nasip etsin :)Ben ilk kan tahlillerime baktirdim sorun yok...sonra vajinal ultrasona bakildi bisey cikmadi...esimde varikosel var ameliyat olsun istemedik garantisi yokmus...hareketlilik biraz dusuktu...ilac kullandi bu ay olmazsa tekrar kontrole gidecek
İnşallah canım ya Rabbim evlatsızlıkla imtihan etmesin iki yıldır uğraşıyoruz ama Rabbim biliyordur zamanını hepimize hayırlısını nasip etsin. Valla benim eşime de ben hazırlayıp getiriyorum ona kalsa zor gelirEmelcixx cok tesekkurler iyi niyetlerin icin inşaallah mutlu haberini aliriz bu ay hayirlisiyla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?