ovulasyon testi

Gecen ay denemeye basladk cnm bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandm
Hadi bakalım hayırlısı bende bu ay ilk defa başladım ovulasyon testine önceden takvime göre yapıyordum ama olmadı Allah hepimize nasip etsin. Bu arada benim olursa 2.cocugum olacak 7.5 yaşında bir kızım var ya sizlerin?

Bnm daha ilk olck ins 1 yillk evliyiz

Ben ilk kan tahlillerime baktirdim sorun yok...sonra vajinal ultrasona bakildi bisey cikmadi...esimde varikosel var ameliyat olsun istemedik garantisi yokmus...hareketlilik biraz dusuktu...ilac kullandi bu ay olmazsa tekrar kontrole gidecek

Ben ilk kan tahlillerime baktirdim sorun yok...sonra vajinal ultrasona bakildi bisey cikmadi...esimde varikosel var ameliyat olsun istemedik garantisi yokmus...hareketlilik biraz dusuktu...ilac kullandi bu ay olmazsa tekrar kontrole gidecek
Canım eşin için keçi boynuzu kürünü deneyebilirsin. Benim eşimde de aynı sıkıntı vardı. Keçi boynuzu kürünü yapıyor en son tahlilde sonucu iyiydi. Değerleri yükselmişti. Ben de bu ay ovulasyon testi kullandım. Bekliyorum bakalım 11 Haziran bat:) Rabbim inşallah hepimize hayırlısını nasip etsin :)

Keçiboynuzu pekmezi almistik onu da ben dersem bi kasik iciyor...cok zor kendi elimde olsa elimden geleni yaparim ama esimi takip etmekten sıkıldım...benim de adetim muhtemelen 13 haziran...insallah hayirlisi olur...bugun siliklesti testim...

Kızlar ovulasyon testi yaptım 11. gün 12. güne göre daha belirgin lütfen yorumlar misiniz

Eklentiler

• 1464797212290.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 88
Emelcixx cok tesekkurler iyi niyetlerin icin inşaallah mutlu haberini aliriz bu ay hayirlisiyla :)
İnşallah canım ya Rabbim evlatsızlıkla imtihan etmesin iki yıldır uğraşıyoruz ama Rabbim biliyordur zamanını hepimize hayırlısını nasip etsin. Valla benim eşime de ben hazırlayıp getiriyorum ona kalsa zor gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…