ovulasyon testi

Kızlar ovulasyon testi yaptım 11. gün 12. güne göre daha belirgin lütfen yorumlar misiniz
Canım 12.gün çatlamış olabilir silinmiş ç
Kızlar ovulasyon testi yaptım 11. gün 12. güne göre daha belirgin lütfen yorumlar misiniz
Canım çatlamış bence yumurtan çünkü silikleşmiş. Bence değerlendir bu günleri Rabbim denk getirsin "Ol" desin inşallah

Kızlar bugünü değerlendirsem olur mu birde erken değil mi daha iyice kafam karisti
Canım gün aşırı değerlendirmeye çalış. Benim bu ay bi hafta boyunca çift çizgi çıktı hangi gün oldu bilemedim o yüzden gün aşırı faaliyet oldu

Canım ya Rabbim istedikten sonra bir şekilde denk getirir inşallah bizi de güldürür

Benim iki gun ust uste cift cizgi cikti...birinci gun iliski oldu fun yine strese girfik...sabah 5 te vazgectik artik...sinirlerim harap durumda nerdeyse artik olmayinca sinir krizi geciriyorum sürekli agliyorum...esim de iyicr olumsuz etkileniyor...cok zor yaa saglikli dusunemiyorum artik insallah bari bugun olur ama dun bos gecti...

Canimmmmm benim stres yapma veren rabbim sen niye canını sıkıyor sun rahat ol gez toz nasip de kafanda çıkarmaya çalış eşinle birseylerin keyfini çıkar

Basta hic kafama takmiyordum....insanlar didikleye didikleye psikolojimi bozdular...oyle ki basta insanlari ben teselli ediyodum...olur inşallah hayirlisi olsun zamani vardır diye. ...bunun üzerine olsa olurdu simdiye kadar diyen bile oldu...cok rahatken bu hale geldim....her goren sorup bi de üstüne rahat ol diyolar...

Bu konuda kesinlikle haklısın soranlara istemiyorum gezip tozuyorum işte demek lazım yoksa sinir etmek için her ay soruyorlar

Öyle çok zor oluyor

Amin insallah sen ne zamandır istiyor sun
İki yıl olacak ağustosta üç kez klomen kullandım sadece birinde yumurtam oluştu. O da olmadı. İki aydır ilaç almıyorum incir kürü yapıyorum, hurma poleni aldım onu balla karıştırdım onu yiyorum aç karnına bir de meryem ana otu var onu taşıyorum üzerimde. İlaçsız olmayan adetim geçen ay kendiliğinden oldu :) ovulasyon testi de pozitif yani yumurta da oldu darısı bebişe inşallah kiii doktorum beni yumurta olmuyor diye bir ileri merkeze sevk etmişti

Arkadaşlar bugün daha net beklerken hep silik oldu değerlendirir misiniz? Testte hata mi var akşam yine mi tekrarliyayim?

Eklentiler

• 20160602_160946.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 78
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…