- 30 Ağustos 2016
- 46
- 10
- 8
- 36
- Konu Sahibi Zeymer2014
-
insallah oda bigun olcak cnm rabbim yapilan dualari geri cevirmez. ilk cizgi cikio ya ardindn ikinci cizgide koyu cikmasi lazm ama dedigim gibi 2 gunde 1 esinle birlikte olun. hergun degil cnku erkegin sperm toplamasi gerekio. bu testide hergun yap.Kizlar bu ovulasyon testi keske gebelik olsaydi canim.
Ben 15 gun beklicem gebelik testi icin yumurtlamayi degerlendirdik.insallah tutmustur bol bol duaKizlar durumlar nasil
Ins canim benim iliskiden sonra sabah kanam a m oldu.hic olmazdi ilk defa boyle birsey yasiyorumBen 15 gun beklicem gebelik testi icin yumurtlamayi degerlendirdik.insallah tutmustur bol bol dua
bnde tum koyu cizgilerde birlikte oldum normalde bugun adet gunum ama duzensiz bir adetm oldugu icin nabcami bilmiom gecen ay 35.gun oldum 1 hafta daha beklicem. sizler icn dua ediyorumm.rabbim isteyen herkese en yakn zamanda hayrli saqlikli ewlat nasb etsnBen 15 gun beklicem gebelik testi icin yumurtlamayi degerlendirdik.insallah tutmustur bol bol dua
canm adet zamaninndan sonraysa icindeki kalintiyi atabilirIns canim benim iliskiden sonra sabah kanam a m oldu.hic olmazdi ilk defa boyle birsey yasiyorum
Olabilir canim tskcanm adet zamaninndan sonraysa icindeki kalintiyi atabilir
Olsun uzulme bidakine yine dene hergunu degerlendir hatta gunde 2 defa bile dene sansini arttirtest yaptim adetm gecikti. erkn gebelik test olanlardan . ne yazikki negatf buayda tutmadi
Canim uzulme bi dahakine iyi olur instest yaptim adetm gecikti. erkn gebelik test olanlardan . ne yazikki negatf buayda tutmadi
buda koyu gibi sanki :)Kizlar 12 gunum ovulasyon testim
buda koyu gibi sanki :)Kizlar 12 gunum ovulasyon testim
Bakalim tutar insolabilir cnm sen yinede 2 gunde bir deqerlendr adet gunune kadar
pekı kızlar bende yenı basladım yorumlarmısınız lutfenEvet çok koyu olması gerekiyor
Bu ay böyleydi benim
Biraz daha koyulaşması gerekiyor.Düzensiz mi adetin pekipekı kızlar bende yenı basladım yorumlarmısınız lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?