Ovulasyon testi

Belirti yokmu hiç? Bende tum belirtiler vardi anlamistim.
Cnm ya cok bel agrisi bas agrisi kasik agrisi var. Benm ilk gebeligimdede anlamamistm. Pek belirti yasamamistm. Ne bas donmesi ne mide bulantisi. Su an sadece bel agrisi arada sirtima omuzlarima vuruo aqri kask agrisi var.

Cnm ya cok bel agrisi bas agrisi kasik agrisi var. Benm ilk gebeligimdede anlamamistm. Pek belirti yasamamistm. Ne bas donmesi ne mide bulantisi. Su an sadece bel agrisi arada sirtima omuzlarima vuruo aqri kask agrisi var.
Bende koku hassasiyeti asiri uyku ve deli derecesinde acikma vardi ve cok belirgindi cok fazla yorgunluk.bulanti kusma bas donmesi bunlar zaten ilerki haftalarda cikarmis.

Bende koku hassasiyeti asiri uyku ve deli derecesinde acikma vardi ve cok belirgindi cok fazla yorgunluk.bulanti kusma bas donmesi bunlar zaten ilerki haftalarda cikarmis.
Yok cnm ya su an ole bisey yok. Zaten su an ilk gebeligin belirtileriyle kiyasladigimda olumsuz gibi gelio. Ama yinede bi umut.. rabbim yuzumuze baksn insallah yarn sewincli haberle donim insallah

Kusura bakmayın.Meşguldüm Alel acele yazdım :) Büyük ihtimal yarın da çift çizgi olacak ve sabaha kadar yastık koyup belinize öyle yatın.Ben hiç denememiştim.Geçen ay yumurtlama testine göre yastık koydum yattım sabaha kadar ve inatla adete kadar yastık koydum 2 günde bir devam ettim.Geç döllenme olmuş yumurtlama testine göre daha geç olmuş.O yüzden o gün bırakmamak gerekiyor hemen

Günaydın Canım,
Deli yatan biri olarak yastık koyarak uyumam biraz imkansız Ama dünü değerlendirdim. 2 gün daha değerlendiricem inşallah. wc ye gitmedim ve duşumu sabah namazdan önce aldım. Birazdan 1 ovulasyon daha yapıcam bakalım. Foto atıp yorum isteyebilirim İnşallah bu sefer tutar hayırlısıyla

Gittigidiyorda 30 lusu falan 20 tl oradan alabilirsiniz

Testin ymurtanin catlicagini gosteriyo bgn yarin ve diger gun yapin bnm testim boyle olunca ertesi gun ve sonraki gun yapmistk tuttu.

Bu testin oldugu gun ve ertesi gunu mutlaka degerlendirilmeni ben bu sekilde hamis oldum...

kızlaaaarrrr biraz önce yaptım bugün de böle çıktı. Sizce nolmuş???

Eklentiler

• BeautyPlus_20170313103235_save.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 34
bence en az bir gün var çatlamaya, ikinci çizginin aynı yoğunlukta kırmızı olması lazım.
Yok hayatım burda açıldı rengi. Dü daha koyuydu.
Bak ekledim tekrar. Koyu olan dündü açık olan bugünkü.

Eklentiler

• BeautyPlus_20170313000902_save.webp
    5 KB · Görüntüleme: 32
  • BeautyPlus_20170313103235_save.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 32
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…