- 27 Mayıs 2015
- 4.917
- 5.299
- 158
- Konu Sahibi Zeymer2014
-
Evt bugünden başlayın benceBugün yapmalımıyım??? Resim bugüne ait.
İnsallah iyi haberler alirsin olmasada uzulme denemeye devam...Lutfen dua edin sabah saqlik ocaqina kan vermeye gidicem gebelik icn..10 gundur adet olmuom
Lutfen dua edin sabah saqlik ocaqina kan vermeye gidicem gebelik icn..10 gundur adet olmuom
Belirti yokmu hiç? Bende tum belirtiler vardi anlamistim.Lutfen dua edin sabah saqlik ocaqina kan vermeye gidicem gebelik icn..10 gundur adet olmuom
Ve en az 2 saat idrara cikmamani tavsiye ederim...
TamamdırEvt bugünden başlayın bence
yok yok. O şekilde sabaha kadar uyuyup namaz öncesi duş alıp oranda işe gitmeyi düşünüyorumVe en az 2 saat idrara cikmamani tavsiye ederim...
İnsallah kizlar insallah benimkide sorunsuz devam eder. Daha once erken donem duauk yasadim cunki yine oyle olir diye korkuyorum yataktan pek cikmiyorum hep yatiyorum.İnşallah ben de hamiş olurummmmm
Cnm ya cok bel agrisi bas agrisi kasik agrisi var. Benm ilk gebeligimdede anlamamistm. Pek belirti yasamamistm. Ne bas donmesi ne mide bulantisi. Su an sadece bel agrisi arada sirtima omuzlarima vuruo aqri kask agrisi var.Belirti yokmu hiç? Bende tum belirtiler vardi anlamistim.
İnşallah hayatım. Allah korusunİnsallah kizlar insallah benimkide sorunsuz devam eder. Daha once erken donem duauk yasadim cunki yine oyle olir diye korkuyorum yataktan pek cikmiyorum hep yatiyorum.
Bende koku hassasiyeti asiri uyku ve deli derecesinde acikma vardi ve cok belirgindi cok fazla yorgunluk.bulanti kusma bas donmesi bunlar zaten ilerki haftalarda cikarmis.Cnm ya cok bel agrisi bas agrisi kasik agrisi var. Benm ilk gebeligimdede anlamamistm. Pek belirti yasamamistm. Ne bas donmesi ne mide bulantisi. Su an sadece bel agrisi arada sirtima omuzlarima vuruo aqri kask agrisi var.
Yok cnm ya su an ole bisey yok. Zaten su an ilk gebeligin belirtileriyle kiyasladigimda olumsuz gibi gelio. Ama yinede bi umut.. rabbim yuzumuze baksn insallah yarn sewincli haberle donim insallahBende koku hassasiyeti asiri uyku ve deli derecesinde acikma vardi ve cok belirgindi cok fazla yorgunluk.bulanti kusma bas donmesi bunlar zaten ilerki haftalarda cikarmis.
Kusura bakmayın.Meşguldüm Alel acele yazdım :) Büyük ihtimal yarın da çift çizgi olacak ve sabaha kadar yastık koyup belinize öyle yatın.Ben hiç denememiştim.Geçen ay yumurtlama testine göre yastık koydum yattım sabaha kadar ve inatla adete kadar yastık koydum 2 günde bir devam ettim.Geç döllenme olmuş yumurtlama testine göre daha geç olmuş.O yüzden o gün bırakmamak gerekiyor hemenTamamdır
Kusura bakmayın.Meşguldüm Alel acele yazdım :) Büyük ihtimal yarın da çift çizgi olacak ve sabaha kadar yastık koyup belinize öyle yatın.Ben hiç denememiştim.Geçen ay yumurtlama testine göre yastık koydum yattım sabaha kadar ve inatla adete kadar yastık koydum 2 günde bir devam ettim.Geç döllenme olmuş yumurtlama testine göre daha geç olmuş.O yüzden o gün bırakmamak gerekiyor hemen
Gittigidiyorda 30 lusu falan 20 tl oradan alabilirsinizEvet azmış gerçekten bu az olanı 45 tlse 20 ne kadardır kimbilir:/ ya arkadaşlar bügün hastalığın 3 cü günündeyim fakat kanamam biti yani dün az geliyordu bügün de tamamen bitti çok fazla da Batmam oluyor anlamadım neden böyle oldu normelde de oluyor ama bu kadar değil geçen ay çok geliyordu +5-6 gün sürdü şimdi niye böyle oldu acaba ?
Testin ymurtanin catlicagini gosteriyo bgn yarin ve diger gun yapin bnm testim boyle olunca ertesi gun ve sonraki gun yapmistk tuttu.
Bu testin oldugu gun ve ertesi gunu mutlaka degerlendirilmeni ben bu sekilde hamis oldum...
kızlaaaarrrr biraz önce yaptım bugün de böle çıktı. Sizce nolmuş???Kusura bakmayın.Meşguldüm Alel acele yazdım :) Büyük ihtimal yarın da çift çizgi olacak ve sabaha kadar yastık koyup belinize öyle yatın.Ben hiç denememiştim.Geçen ay yumurtlama testine göre yastık koydum yattım sabaha kadar ve inatla adete kadar yastık koydum 2 günde bir devam ettim.Geç döllenme olmuş yumurtlama testine göre daha geç olmuş.O yüzden o gün bırakmamak gerekiyor hemen
bence en az bir gün var çatlamaya, ikinci çizginin aynı yoğunlukta kırmızı olması lazım.kızlaaaarrrr biraz önce yaptım bugün de böle çıktı. Sizce nolmuş???
Yok hayatım burda açıldı rengi. Dü daha koyuydu.bence en az bir gün var çatlamaya, ikinci çizginin aynı yoğunlukta kırmızı olması lazım.
Çatlamış bugünkızlaaaarrrr biraz önce yaptım bugün de böle çıktı. Sizce nolmuş???
bence en az bir gün var çatlamaya, ikinci çizginin aynı yoğunlukta kırmızı olması lazım.
Yumurtlama olmus bugun belli araliklarla 2 sefer degerlendirsen sansin cok artarkızlaaaarrrr biraz önce yaptım bugün de böle çıktı. Sizce nolmuş???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?