- 30 Ağustos 2016
- 46
- 10
- 8
- 36
- Konu Sahibi Zeymer2014
-
Valla bende yumurta aki seklinde akinti felan hic olmadi sadece cok agrim oluyodu yumurtlama zamani yururken hissediyodum. Senin bukadar sorunluysa aslinda vakit kaybetmeden yumurtlama takibine girip catlatma ignesiyle gebe kalmayi denesen daha erken sonuc alirsin diye dusunuyorum cnm.Bnde kasim ayinda kurtaj oldum cnm. 2.5 aylik hamileydm kalbi durdu. Folik asit kullaniyorum surekli. Sabh kahvaltmi yapiom sonra saat 2 ile 4 arasi uzn sure sivi tuketmeden testi yaptm. I kacinda fazla damla kacti. Akintimi faln takip ettm. Biz hep 2 gunde 1 yaptk. Cnku esimde sperm sayi azligi var 20 milyon. Keciboynuz kuru pekmz falan tuketio kiyamam normalde 5 milyondu ve bunlarla 20milyon oldu. Ben yumurtlayip yumurtlamadigimi catladigini anlayamiom. Cnku bnde surekli sik idrara cikma ve karin agrisi var. Bunun icn gitmedigm doktor kalmadi. Yumurtaliklarim gec gelisp gec catladigi icn olabilirms aqrsi
Iste o yuzden bu ay adetimi bekliyorum. Haftaya kendiliginden adet olmazsam doktora gtcem cnm oda once tarlusal vercek . Adet baslicak sonra klomen faln verck. Bunlari gebe kalmadan yapmistik 3 ay klomen tedawisi gorduk. Yumurta gelistrme ignesine geccektk ben 2 ay ara verdm gtmedm doktora o ara kendiliginden hamile kalmism cnmValla bende yumurta aki seklinde akinti felan hic olmadi sadece cok agrim oluyodu yumurtlama zamani yururken hissediyodum. Senin bukadar sorunluysa aslinda vakit kaybetmeden yumurtlama takibine girip catlatma ignesiyle gebe kalmayi denesen daha erken sonuc alirsin diye dusunuyorum cnm.
Sen tedavini aksatma hayirlisi olur inslhIste o yuzden bu ay adetimi bekliyorum. Haftaya kendiliginden adet olmazsam doktora gtcem cnm oda once tarlusal vercek . Adet baslicak sonra klomen faln verck. Bunlari gebe kalmadan yapmistik 3 ay klomen tedawisi gorduk. Yumurta gelistrme ignesine geccektk ben 2 ay ara verdm gtmedm doktora o ara kendiliginden hamile kalmism cnm
Canim.buarada kan testi verdinmi bebis ne kadarlikmisSen tedavini aksatma hayirlisi olur inslh
Hayir cnm gitmedim henuz.gec yumurtlama oldugu icin 4 hafta 3 gunluk eminim doktora 2 hafta sonra gitmeyi dusunuyorum enazindan gittigimde keseyi gorebilelim.diger turlu gidiyoz evet hamilesin folik kullan haftaya tekrar gel deyip gonderiyo.sonucta nekadarliklsa yinede kese icin 2 hafta beklicez. Cok agrim yok kanamama yok hersey yolunda gibi gozukuyo oyuzden icim rahat.Canim.buarada kan testi verdinmi bebis ne kadarlikmis
anladm cnm dogru haklisn kese icin bekletiyorlar. Bnce yinede pazartesi gunu kan ver bide ertesi gunu en azindan degerine bakilir yukseliyormu diye. Inan cok sewindm cnm ya. Bnde pazartesi saqlk ocaqina kan verm diom var yada yok sali gunu yine gtcem doktorumada. En azindan kan vermis olim ozelde 70 tl kan benim icin bol bol dua et lutfennnn. Rabbim isteyen herkse nasb etsn insallahHayir cnm gitmedim henuz.gec yumurtlama oldugu icin 4 hafta 3 gunluk eminim doktora 2 hafta sonra gitmeyi dusunuyorum enazindan gittigimde keseyi gorebilelim.diger turlu gidiyoz evet hamilesin folik kullan haftaya tekrar gel deyip gonderiyo.sonucta nekadarliklsa yinede kese icin 2 hafta beklicez. Cok agrim yok kanamama yok hersey yolunda gibi gozukuyo oyuzden icim rahat.
Şu alttaki resimin olduğu gün ve ertesi gün şansın yüksek Can'ım.
Alttaki resim 2 gun once ustteki resim dun yani alttakinden 1 sonraki gun ve o gun yani dun ilski oldu
2 günde bir devam edin ve bırakmayınKızlar bugün adetimin 17. Günü takvine göre de tahmini ovulasyon günüm. Testim resimde. Sizce ne zamanlar ilişki olmalı??? Dün ve dünden önce olmuştu. Acaba 2 3 gün daha mı devam etsek.
Testin ymurtanin catlicagini gosteriyo bgn yarin ve diger gun yapin bnm testim boyle olunca ertesi gun ve sonraki gun yapmistk tuttu.Kızlar bugün adetimin 17. Günü takvine göre de tahmini ovulasyon günüm. Testim resimde. Sizce ne zamanlar ilişki olmalı??? Dün ve dünden önce olmuştu. Acaba 2 3 gün daha mı devam etsek.
Saglik ocaginda ultrason var miLutfen dua edin sabah saqlik ocaqina kan vermeye gidicem gebelik icn..10 gundur adet olmuom
Bugün yapmalımıyım??? Resim bugüne ait.2 günde bir devam edin ve bırakmayın
Canm yaptiktan sonra hemen ayaklarini dik 45dk oyle yat dusa sabah girKızlar bugün adetimin 17. Günü takvine göre de tahmini ovulasyon günüm. Testim resimde. Sizce ne zamanlar ilişki olmalı??? Dün ve dünden önce olmuştu. Acaba 2 3 gün daha mı devam etsek.
O zaman bugün dahil 3 gün devamTestin ymurtanin catlicagini gosteriyo bgn yarin ve diger gun yapin bnm testim boyle olunca ertesi gun ve sonraki gun yapmistk tuttu.
Canm yaptiktan sonra hemen ayaklarini dik 45dk oyle yat dusa sabah gir
Aynen cnim ins tutarO zaman bugün dahil 3 gün devam
Ay inşallah canım benim. Dua edin nolur bana daAynen cnim ins tutar
Bu testin oldugu gun ve ertesi gunu mutlaka degerlendirilmeni ben bu sekilde hamis oldum...Kızlar bugün adetimin 17. Günü takvine göre de tahmini ovulasyon günüm. Testim resimde. Sizce ne zamanlar ilişki olmalı??? Dün ve dünden önce olmuştu. Acaba 2 3 gün daha mı devam etsek.
İnşallah ben de hamiş olurummmmmBu testin oldugu gun ve ertesi gunu mutlaka degerlendirilmeni ben bu sekilde hamis oldum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?