Ovulasyon testi

Yumurtlama olmus bugun belli araliklarla 2 sefer degerlendirsen sansin cok artar

Catlamis kuzum degerlendir bgnude

2 sefer imkansız. adam yeter dicek
Ama akşam yemekten sonra hemen değerlendircem Allah nasip ederse. Sonra gece yatarken duşumu alıp dua edip yatıcam.

Yarın yapmama gerek yok sanırım dimi kızlar. Bugün de yapsam yetiyodur umarım.

Valla inanki bizde o durumdan cok etkilendik zorla yapar gibi ust uste ama sabrettik azmettik hersey bebek ocin dedik yaptik ve tututtu allahin izniyle oyuzden dogurgan donemleri iyi degerlendir esin bol bol sivi tuketsin ve kendinsini sicaktan korusun bununla ilgili bicok sey okumustum ben ararstirirsan nedemek istedigimi anlarsin cnm.

Anladım hayatım. inşAllah darısı başıma olur. Dua edin benimde tutsun hayırlısıyla inşAllah.

Kızlar şimdi ovu testi takibi yaptım bu ay.iki yaşında oğlum var.teori bende de tuttu.gec yumurtluyorum ben..Şimdi ben kız bebek için hangi tarihleri degerlendirmeliyim
Sat 19 Şubat.6 gün sürüyor adetim
24 Şubat bitiş
27 Şubat ovu testi başlangıcı
15 mart (bugün) 19.gun test koyu
19 mart Bat
En iyi zaman nedir?

Eklentiler

• _20170315_110945.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 53
Onu allah bilir o konuyla alkali bilimsel bi kanit yok bence sen yumurtlama donemde hergun yap

kiz yada erkek bunu rabbim bilir. Onceliginiz lutfen saqlikli sihhatli hayirli ewlat olsun. Aramizda bircok bayan var anne olmayi isteyen. Lutfen kiz yada erkek ayrimi yapmayin. Diger bi konu ise cift cizginin koyu oldugu gun ve ertesi gunu degerlendirin. Birde test saatlerini cok karisk degerlendirmissiniz. Ovulasyon testi yapmadan 2 yada 3 saat oncesnden sivi alimini birakmaniz gerekiyor. BiRde sabahki ilk idrarla yapmayon testi ilk idrarda fsh cok yuksk cikio cnku. Smdiden hayrlisi hakknzda

Şöyle anlatayim; benim bir oğlum var 2 yaşında.binlerce şükür sağlıklı..Allah'tan hayırlısı elbette Allah bilir.zaten ben simdi değil,hamilelik düşünürsem 2018 nisan ayı gibi hayırlısı ile..İkincim de erkek olursa elbette başım gözüm üstüne,sağlıklı olması önemli olan.bu ay deneme amaçlı test kullandım çünkü yumurtladigim zamanı kestiremedigimden.
Ovu testini araştırmam sonucu kullanımını biliyorum.lh hormonunun yükseldiği zamanları,sabah 10-11 den sonra yapılmalı ikinci idrarla.bende genelde sabah 7.30-8 gibi WC ye girerim.4 saat sonrasını ayarlarım.bir kez yanlışlıkla su içtim o yüzden o gün saatler sasti.allahim herkese nasip etsin herkes tatsin ins anneliği.yorumunuz için teşekkür ederim cevabimi bulamadım.gonlunuzce olsun sizinde

sabah test yaptiginiz icin ben ilk idrarla yaptiginizi dusundum. Rabbim gonlunuze gore versin. Ama ilk defa sizden ogrenmis oldum kiz yada erkek bebegin cinsiyetinin gune dayali oldugunu.. benim bildigimde bebegin cinsiyetini babanin spermi belirlio yani bebek babadan alacagi sperm x yada y kromozumdan alio

Sizi topigimize etiketliyorum.bilgi amaçlı.

Allah'a dua edin hayırlı sağlıklı evlat için, zaten ayda 2 gün var değerlendirebileceğiniz, pek seçme şansınız yok, yine de Allah gönlünüze göre verir İNŞALLAH

Kizlar selam uzun zamandir yazmiyodum basima cok kotu bi olay geldi.subat ayinda ovulasyon testi kullanarak hamile kaldim biliyosunuz bi sure sonra ters giden seyler oldu ve dış gebelik mis baya da buyudugu icin ameliyat oldum ve sağ tupum alindi.ama sol tupum acikmis onda bi sorun yokmus simdi 5 ay kadar korunup tekrar denemeye baslicaz bol dua edin

Allah'a dua edin hayırlı sağlıklı evlat için, zaten ayda 2 gün var değerlendirebileceğiniz, pek seçme şansınız yok, yine de Allah gönlünüze göre verir İNŞALLAH
Öncelikle elbette herşeyin başı dua,insanın 2 oğlu da olsa 2 kızı da olsa insanoğlu değişik tat tatmak istiyor..yoksa gelenin yeri gonlumle başım üstüne,o koku yok mu o koku ömre bedel.27 aylık oğlum var.allahim herkesin evladını bağışlasın..Yaradan kullarına isteyin dileğinizi tam dileyin demis

Cok geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…