- 21 Aralık 2016
- 2.960
- 1.544
- 63
Bende pko oldugu icin ben hemen baslamadim 10.gun basladim cnim. Adetn ilk gununu 1 olarak sayiyosun. 19.gunde yumurtladim 20de catladiCanım ne zaman başlanıyor günde kaç tane yapılıyor
Yumurtlama gününü belirlemek için kullaniliyo canımBu ovulasyon testi tam olarak nedir
Tmm cnm 30lu veriyorum çok teşekkür ederimAdetin 10. Günü başla canim hergün 1 tane yap ve sivi alma fazla yapacagin zaman bide sabah ilk idrarlada yapmayacaksin ne zaman yumurtlayacagimiz belli olmuyo bazen 30 lu sipariş ver bence
Aynen cnim gebelik testyle brbr al. Ovudan snra gebelk yapcaksn ztn. Insallah tutar. Cok koyu gordugun gun ust uste 3 gun brbr olun ben sna ornek testimi atayim koyulugu gor ona gore gununu bilirsin. Bu ovulasyon testi yumurtlama gunumCnm aynı marka 20 adet + 6 tane gebelik testi. 27 TL sipariş veriyorum.
Rica ederim canım ne zaman istersen sorabilirsin testi kullanirkenTmm cnm 30lu veriyorum çok teşekkür ederim
Cookk teşekkür ederim canım. İnşallah faydasını görürüm.Aynen cnim gebelik testyle brbr al. Ovudan snra gebelk yapcaksn ztn. Insallah tutar. Cok koyu gordugun gun ust uste 3 gun brbr olun ben sna ornek testimi atayim koyulugu gor ona gore gununu bilirsin. Bu ovulasyon testi yumurtlama gunum
Tekrar teşekkür ederim canımRica ederim canım ne zaman istersen sorabilirsin testi kullanirken
Yumurtluyacagin gunmu belli oluyo bende alayim ozamanYumurtlama gününü belirlemek için kullaniliyo canım
Evet canim koyu iki çizgide ciktiginda yumurtan büyümus oluyo silikleşmeye basladiginda yumurtanin catladigini anlamış oluyosunYumurtluyacagin gunmu belli oluyo bende alayim ozaman
Aaaa cok iyilis ozaman ben ne zaman buyuyo catliyo anlamiyorum bu testen alayim bende canimEvet canim koyu iki çizgide ciktiginda yumurtan büyümus oluyo silikleşmeye basladiginda yumurtanin catladigini anlamış oluyosun
Adetinin onuncu gunu demissin ondan sonra hergun mu kullaniyorsunAaaa cok iyilis ozaman ben ne zaman buyuyo catliyo anlamiyorum bu testen alayim bende canim
Al canım faydali oluyo eczaneden ya da netten sipariş verebilirsinAaaa cok iyilis ozaman ben ne zaman buyuyo catliyo anlamiyorum bu testen alayim bende canim
Ben 10. Gün başlıyorum istersen daha erkende başlayabilirsin günde 1 taneyapiyorum bu ay da yaptim yumurtlama günümü yakaladim şimdi adetimi bekleyecem bat 14 nisanAdetinin onuncu gunu demissin ondan sonra hergun mu kullaniyorsun
Ayyy insallah bebis olmustur benimde bat 4 bekliyorum bakalim olcam mi olmucam miBen 10. Gün başlıyorum istersen daha erkende başlayabilirsin günde 1 taneyapiyorum bu ay da yaptim yumurtlama günümü yakaladim şimdi adetimi bekleyecem bat 14 nisan
Senin batina daha az kalmış belkide tutmuştur bu ay canim ovu testine gerekkalmazAyyy insallah bebis olmustur benimde bat 4 bekliyorum bakalim olcam mi olmucam mi
Ayyy agzindan bal damliyo insallah tutmustur canimm dua et bana ve istiyen herkeze bekliyom bakalim daha belirtim falan yok ama biliyosun pek duzenlide degilSenin batina daha az kalmış belkide tutmuştur bu ay canim ovu testine gerekkalmaz
Ederim canım daha belirti olmaz zaten pek hem vucudumuzu dinlersek belirti çok çıkar ben önceden her adetim yaklaştığında belirti arardim kendimi çok dinlerdim bu ay kesin hamileyim derdim sonuç tabi hüsran artık hiç belirti aramiyorum çünkü adet belirtisiyle hamilelik belirtisi nerdeyse aynı zatenAyyy agzindan bal damliyo insallah tutmustur canimm dua et bana ve istiyen herkeze bekliyom bakalim daha belirtim falan yok ama biliyosun pek duzenlide degil
Ederim canım daha belirti olmaz zaten pek hem vucudumuzu dinlersek belirti çok çıkar ben önceden her adetim yaklaştığında belirti arardim kendimi çok dinlerdim bu ay kesin hamileyim derdim sonuç tabi hüsran artık hiç belirti aramiyorum çünkü adet belirtisiyle hamilelik belirtisi nerdeyse aynı zaten
Evet canim koyu yarinda test yap silik çıkarsa degerlendirirsin yine koyu çıkarsa bir gün ara verirsin. Test yaparsan yarin yine resim at canımTatlim bana da bi bakar misin sana zahmet bu da benim 1 saat onceki testim . 14.gune girdim . Bu sabah da koyuydu ama bu kadar degil bu en koyusu 1 saat once yaptigim . Bugun aksama dogru degerlendirdim fakat hani bu gun asiri muhabbeti var ya o yuzden yarini es gecmeli miyim yoksa yarini da degerlendirmeli miyim hic bir bilgim yok yardimci olursan sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?