Ovulasyon testi

Adetin 10. Günü başla canim hergün 1 tane yap ve sivi alma fazla yapacagin zaman bide sabah ilk idrarlada yapmayacaksin ne zaman yumurtlayacagimiz belli olmuyo bazen 30 lu sipariş ver bence
Tmm cnm 30lu veriyorum çok teşekkür ederim

Cnm aynı marka 20 adet + 6 tane gebelik testi. 27 TL sipariş veriyorum.
Aynen cnim gebelik testyle brbr al. Ovudan snra gebelk yapcaksn ztn. Insallah tutar. Cok koyu gordugun gun ust uste 3 gun brbr olun ben sna ornek testimi atayim koyulugu gor ona gore gununu bilirsin. Bu ovulasyon testi yumurtlama gunum

Eklentiler

• 20170218_225500-1-1.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 70
Aynen cnim gebelik testyle brbr al. Ovudan snra gebelk yapcaksn ztn. Insallah tutar. Cok koyu gordugun gun ust uste 3 gun brbr olun ben sna ornek testimi atayim koyulugu gor ona gore gununu bilirsin. Bu ovulasyon testi yumurtlama gunum
Cookk teşekkür ederim canım. İnşallah faydasını görürüm.

Evet canim koyu iki çizgide ciktiginda yumurtan büyümus oluyo silikleşmeye basladiginda yumurtanin catladigini anlamış oluyosun
Aaaa cok iyilis ozaman ben ne zaman buyuyo catliyo anlamiyorum bu testen alayim bende canim

Adetinin onuncu gunu demissin ondan sonra hergun mu kullaniyorsun
Ben 10. Gün başlıyorum istersen daha erkende başlayabilirsin günde 1 taneyapiyorum bu ay da yaptim yumurtlama günümü yakaladim şimdi adetimi bekleyecem bat 14 nisan

Ben 10. Gün başlıyorum istersen daha erkende başlayabilirsin günde 1 taneyapiyorum bu ay da yaptim yumurtlama günümü yakaladim şimdi adetimi bekleyecem bat 14 nisan
Ayyy insallah bebis olmustur benimde bat 4 bekliyorum bakalim olcam mi olmucam mi

Senin batina daha az kalmış belkide tutmuştur bu ay canim ovu testine gerekkalmaz
Ayyy agzindan bal damliyo insallah tutmustur canimm dua et bana ve istiyen herkeze bekliyom bakalim daha belirtim falan yok ama biliyosun pek duzenlide degil

Ayyy agzindan bal damliyo insallah tutmustur canimm dua et bana ve istiyen herkeze bekliyom bakalim daha belirtim falan yok ama biliyosun pek duzenlide degil
Ederim canım daha belirti olmaz zaten pek hem vucudumuzu dinlersek belirti çok çıkar ben önceden her adetim yaklaştığında belirti arardim kendimi çok dinlerdim bu ay kesin hamileyim derdim sonuç tabi hüsran artık hiç belirti aramiyorum çünkü adet belirtisiyle hamilelik belirtisi nerdeyse aynı zaten

Tatlim bana da bi bakar misin sana zahmet bu da benim 1 saat onceki testim . 14.gune girdim . Bu sabah da koyuydu ama bu kadar degil bu en koyusu 1 saat once yaptigim . Bugun aksama dogru degerlendirdim fakat hani bu gun asiri muhabbeti var ya o yuzden yarini es gecmeli miyim yoksa yarini da degerlendirmeli miyim hic bir bilgim yok yardimci olursan sevinirim

Eklentiler

• 20170404_005856.webp
    2 KB · Görüntüleme: 80
Evet canim koyu yarinda test yap silik çıkarsa degerlendirirsin yine koyu çıkarsa bir gün ara verirsin. Test yaparsan yarin yine resim at canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…