Ovulasyon testi

Loboquick kullandim ve hamileyim suan cnim. Test cok hassas. 30ovulasuon gebelik testi vardi icinde. Adetime 4 gun kala idrarda ogrendm hamileligide.

Merhaba bu test ucreti be kadar ve Nasil kullaniliyor

Son düzenleme:
Merhaba bu test ucreti be kadar ve Nasil kullaniliyor
35tlye almistim gittigidi...r dan hem gebelik testi vardi hem ovulasyon. Ayni gebelik testi gibi hergun yapiyosun c ve t bolmesi var T yazan yer c den daha koyu cizgi oldugu gun yumurtlamis oluyosun 1 gun sonrada yumurta catliyo

35tlye almistim gittigidi...r dan hem gebelik testi vardi hem ovulasyon. Ayni gebelik testi gibi hergun yapiyosun c ve t bolmesi var T yazan yer c den daha koyu cizgi oldugu gun yumurtlamis oluyosun 1 gun sonrada yumurta catliyo
Anladim cok tsk ederim

Canım ovu testime bakabilirmisin usttekini saat 3 gibi yaptım (renginden dolayı özür dilerim çok su icmedigim için sürekli koyu renkte idrarim) alttakide şimdi yaptım değerlendirmem gerekli mi acaba bugünü

Canım ovu testime bakabilirmisin usttekini saat 3 gibi yaptım (renginden dolayı özür dilerim çok su icmedigim için sürekli koyu renkte idrarim) alttakide şimdi yaptım değerlendirmem gerekli mi acaba bugünü
Hayir cnim dha var. Bak benim 19. Gun boyle olmustu. Ayni zmanda akintinida kontrol et uzayan kivamda olcak. Benim 10.gunde ustteki testin gibi olmuştu pozitif sanmistim megerse degilmis 2side koyu olcak tam cizgi olck cnim.

Eklentiler

• 20170218_225500-1-1.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 32
Hayir cnim dha var. Bak benim 19. Gun boyle olmustu. Ayni zmanda akintinida kontrol et uzayan kivamda olcak. Benim 10.gunde ustteki testin gibi olmuştu pozitif sanmistim megerse degilmis 2side koyu olcak tam cizgi olck cnim.
Akintim var canım evet test koyulasti giderek yükleyimde canım bak

Canm herkeste mina retriever gibi koyulasmiyor. Onceki gunlere gore daha koyuysa bu. Yinede mutlaka degerlendirin derim. Ilk ayinsa sen yinede yapmaya devam.et bakalm daha da koyulasacakmi silinecekmi. Ama yinede degerlendirin.mutlaka

Canm herkeste mina retriever gibi koyulasmiyor. Onceki gunlere gore daha koyuysa bu. Yinede mutlaka degerlendirin derim. Ilk ayinsa sen yinede yapmaya devam.et bakalm daha da koyulasacakmi silinecekmi. Ama yinede degerlendirin.mutlaka
Tmm cnm degerlendiriyim bugün hiç bir şeyi atlamak istemiyorum teşekkür ederim. Yarın doktor kontrolüm var klomen kullanmıştım

Tmm cnm çok teşekkür ederim

Loboquick kullandim ve hamileyim suan cnim. Test cok hassas. 30ovulasuon gebelik testi vardi icinde. Adetime 4 gun kala idrarda ogrendm hamileligide.

Merhaba
Simdi bu testi anlamadim iki cizgide belirgin cikarsa o gece mi iliskibolacak yoksa sonraki gblernde ikincisi siliklestigindemi ve bu birayda tek bigunmu oluyo bikac gun olabiliyomu nasil olck tam anlayamadim ogrenebilirmiyim bide dedigin loboquick gittigdyr dan aldin deilmi bnde almak istiyorum bu ay deneyecegim

Ben de onu merak ettim. Çizgiler koyu net olunca yumurta oluşuyor, sonraki gün yumurta çatlıyor diye söylendi. Yumurta oluşunca mı birlikte olacağız yoksa çatladığında mı? Ya da hiç sormayalım o günlerin hepsini değerlendirelim

Bence hepsini degerlendirin.kizlar.
Evet en koyu olup silinmeye basladigi zaman catlamis oluyor. Ama zamanlama olarak düşünürseniz sperm yaklasik 3 güne kadar yasayabildigi için sizin 3 gun onceki iliskinizdeki spermler bile yumurtayi dolleyebilir. Artı yumurta da catladiktan sonra 24 saate kadar canli kalabiliyor. Yani siz koyulasmaya baslayinca calsmalara baslayin silinip bir iki gün geçene kadar es geçmeyin derim. Toplamda 5 günlük falan bir süreyi iyi değerlendirin insaallah...

Benim böyle iken o günden 1 gün önce, o gün ve o günden 1 gün sonra yapmıştık şu an hamileyim tabi o gün mü tuttu bilmiyorum

Eklentiler

• IMG-20170305-WA0047.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 51
Ya canım benim ovu testim bir türlü koyulasmiyor oysa klomen kullandım birde dün gittiğimde doktora tam buyumemis 16 mm dedi günde 2 mm büyürmus ama bir türlü koyu çift çizgi göremiyorum

Ya canım benim ovu testim bir türlü koyulasmiyor oysa klomen kullandım birde dün gittiğimde doktora tam buyumemis 16 mm dedi günde 2 mm büyürmus ama bir türlü koyu çift çizgi göremiyorum
Döngünün kaçıncı gunundesin canm? Daha büyümeye devam ediyorsa var demekki zamani. Zaten genelde birden bire koyulasiyor yavas yavas degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…