- 24 Aralık 2016
- 408
- 721
- 103
Rica ederim canım :)Tamam kuzum yapicam test . Çok tesekkur ederim
Evet canim o yuzden bende pek umutlanmak istemiyorum ama insallah tutmusturEderim canım daha belirti olmaz zaten pek hem vucudumuzu dinlersek belirti çok çıkar ben önceden her adetim yaklaştığında belirti arardim kendimi çok dinlerdim bu ay kesin hamileyim derdim sonuç tabi hüsran artık hiç belirti aramiyorum çünkü adet belirtisiyle hamilelik belirtisi nerdeyse aynı zaten
İnşallah canım haber ver banaEvet canim o yuzden bende pek umutlanmak istemiyorum ama insallah tutmustur
Yine yeniden negatif umutlarim bittiİnşallah canım haber ver bana
Adet mi oldun kiYine yeniden negatif umutlarim bitti
Ovulasyon testiyle yumurtlama gününü belirliyosun canim ayni hamilelik testi gibi yapiyosun adetin bitince her gün bir tane yapiyosun iki koyu çizgiyi yakaladığında pik oluyo yani vücut yumurtlamaya hazir sonra ki yaptığın gün testte ki çizgi silik çıkarsa yumurtan çatlamış demektir ona göre ilişki yaşıyosun yumurtlama günü nü kacirmamis oluyosunOvülasyon testiyle alKallı tek bişey bilmiyorum. Bana da anlatır mısınız
Pahalı bişry mi bu yaOvulasyon testiyle yumurtlama gününü belirliyosun canim ayni hamilelik testi gibi yapiyosun adetin bitince her gün bir tane yapiyosun iki koyu çizgiyi yakaladığında pik oluyo yani vücut yumurtlamaya hazir sonra ki yaptığın gün testte ki çizgi silik çıkarsa yumurtan çatlamış demektir ona göre ilişki yaşıyosun yumurtlama günü nü kacirmamis oluyosun
Eczanelerde pahali nette uygunPahalı bişry mi bu ya
Tamam cnm çok tşk ederm Allah razı olsun inşallah önrmseyip cevap yazdn. RABBİM GÖNLÜNDEKİNİ ÖNÜNDE ETSİN İNŞALLAHEczanelerde pahali nette uygun
Hayir test yaptimAdet mi oldun ki
Rica ederim canım inşallah Rabbim hepimizin gönlündekini verirTamam cnm çok tşk ederm Allah razı olsun inşallah önrmseyip cevap yazdn. RABBİM GÖNLÜNDEKİNİ ÖNÜNDE ETSİN İNŞALLAH
Adet olmadan umutsuzluğa kapılma canımHayir test yaptim
Cok morelim bozuldu canim yaAdet olmadan umutsuzluğa kapılma canım
Üzme kendini bekle belki testte cikmamistir canimCok morelim bozuldu canim ya
Yok ya hamile olsam cikardi hep umutlaniyorum.Üzme kendini bekle belki testte cikmamistir canim
Hayırlısı canım üzülme benim bata daha var ama bende bu ay olmadi diye hissediyorumYok ya hamile olsam cikardi hep umutlaniyorum.
Inslalah olmustur canim hersey nasip ne yazildiysa anlimiza onu yasicazHayırlısı canım üzülme benim bata daha var ama bende bu ay olmadi diye hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?