Ovulasyon testi

Kızlar reglinin 4. Günü bugün öylesine bi ovu testi yapayım dedim bu kadar net beklemiyordum kontrol çizgisinden hafif silik yumurtluyor muyum acaba?

Demi cnm ilaçtan dolayı böyle ozaman ilk defa kullanıyorum cnm kusura bakma olur mu
Ayy canim be kusuru tabiki de birbirimize yardimci olacaz inşallah hamile kalirsin benim bata da 8 gün var bende hamile kalmayi çok istiyorum

Ayy canim be kusuru tabiki de birbirimize yardimci olacaz inşallah hamile kalirsin benim bata da 8 gün var bende hamile kalmayi çok istiyorum
İnşallah isteyen herkese Rabbim en kısa zamanda hayırlı evlatlar verir cnm. Ne güzel senin az kalmış benim regl daha yeni başladı nasıl sabredeceksem çarşamba doktor randevum var yumurtlama varmı ona bakacak

İnşallah isteyen herkese Rabbim en kısa zamanda hayırlı evlatlar verir cnm. Ne güzel senin az kalmış benim regl daha yeni başladı nasıl sabredeceksem çarşamba doktor randevum var yumurtlama varmı ona bakacak
Doktor kontrolunde olman daha iyi canım bu ay olur inşallah haber ver bana

Yumurtlama gününü belirlemek için kullaniliyo canım
Telefonuma yüklediğim programda yumurtlamamı adetimin 19. Günü gösteriyor. 10. Gün başlayın demişsiniz ya. Zaten 8-9 gün sürüyor benim. 32-33 te de adet oluyorum. Programlardaki günlerle ovulasyon testi tutuyor mu acaba birbirini?

Laboquick kullandım ben gittigidiyor dan almıştım 30 lu idi adet bitimi başladım teste adet başlangıcının 13. Günü silik çizgi gördüm koyu değilse yumurtlama değildir yazıyordu üstünde ama yine de ne olur ne olmaz ilişki yaşadım adete 2 gün kala ovulasyon testi bu sefer koyu çift çizgi oldu demekki değişik zamanda yumurtluyorum dedim ama yine de araştırayım dedim kadınlar kulübünde ovulasyon testi ile hamile olduğunu öğrenenleri görünce hamilelik testi yaptım ve pozitif çıktı şu an hamileyim yani silik de çıksa ovulasyon testi o günü es geçmeyin

Ben 10. Günü başlıyorum canım sen adet bitimine göre başlarsın. O programların ki bazen tutuyor bazen tutmuyor canım her ay aynı günde yumurtlama olmuyo bazen ovulasyon testin varsa ona göre takip et

Ben 10. Günü başlıyorum canım sen adet bitimine göre başlarsın. O programların ki bazen tutuyor bazen tutmuyor canım her ay aynı günde yumurtlama olmuyo bazen ovulasyon testin varsa ona göre takip et
Canım bu sabah ki ovu testim ne demek oluyo şimdi bu adetin 7.gunu bugün klomen hapiminda son günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…