Ovulasyon testim ve gebelik testim yardımcı olurmusunuz

Canım bi daha yap bakalim olursa kan verirsin en net sonuc o oluyor benim bildigim kaset testlerde kuruma cizgisi olmuyo ben kac tane test aldim bi tane bile kuruma cizgisi olusmadi
Sana denk gelmemiş kuzum bende kaç tane yalancı pozitif çıkardı yıkıldım resmen öyle sevinmiştim ki

Canım bi daha yap bakalim olursa kan verirsin en net sonuc o oluyor benim bildigim kaset testlerde kuruma cizgisi olmuyo ben kac tane test aldim bi tane bile kuruma cizgisi olusmadi
galiba 17 Aralık akşamı benim catlamam olmuş yine koyulaşma ya başladı o gün aşırı ağrım vardı zaten

Merhaba arkadaşlar bugün tekrardan test yaptım yarım saat oldu sadece görülemeyecek kadar hayalet çizgi var oda kendi kontrol çizgisidir kesin artık bebek konusunu bu ay kafamda kapatacağım yoksa içim içimi yiyor

Eklentiler

• 20231219_161922.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 27
Ne bilim ya valla kafaya takmicam inan önceki hamileliklerimde hiç ovulasyon testi kullanmadım resmen kafa karistirici tutarsa tutar yoksa yapicak birşey yok rabbim hayirlisini versin adet olmazsam tekrar kan vericem artık
Bence de bırakın. sizi bayadir görüyorum çok uğraştınız yıpranıyosunuz
Yumurtasi catlamamış olabilir mi
Sanmıyorum canım çünkü uzun süredir koyu çıkıyor sanırım testtede hata olabilir ben en son laboquickle denedim sürekli pozitif cıktı ve âdet günümle pikin alakası yok başka markayla denediğimde aynı gün pik çıkmadı

Bende ayni markayı kullanıyorum benimkide yeni koyulaşıyor tarihi geçmiş testler de olabilir nerden almıştın canım sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…