Sana denk gelmemiş kuzum bende kaç tane yalancı pozitif çıkardı yıkıldım resmen öyle sevinmiştim kiCanım bi daha yap bakalim olursa kan verirsin en net sonuc o oluyor benim bildigim kaset testlerde kuruma cizgisi olmuyo ben kac tane test aldim bi tane bile kuruma cizgisi olusmadi
Canım bi daha yap bakalim olursa kan verirsin en net sonuc o oluyor benim bildigim kaset testlerde kuruma cizgisi olmuyo ben kac tane test aldim bi tane bile kuruma cizgisi olusmadi
Canım evinde havuç varsa ye uc tane ertesi gunde tekrar ovulasyon testi yap baklmEki Görüntüle 3354776 galiba 17 Aralık akşamı benim catlamam olmuş yine koyulaşma ya başladı o gün aşırı ağrım vardı zaten
Tamam canımCanım evinde havuç varsa ye uc tane ertesi gunde tekrar ovulasyon testi yap baklm
Hâlâ ilk idrarla mı yapiyosunuz testleriEki Görüntüle 3354776 galiba 17 Aralık akşamı benim catlamam olmuş yine koyulaşma ya başladı o gün aşırı ağrım vardı zaten
Tamam canım bide ilk idrarla yapma bu seferTamam canım
Yok ilk idarari boşaltıp sonra yapıyorum önceden ilk idrarla yapıyordum herkez öyle yap demişHâlâ ilk idrarla mı yapiyosunuz testleri
Çatlamış olsa ertesi gün o kadar koyu çıkmaz üzgünüm ama ya testler bozuk ya da hormonlarınızda bir sorun varEki Görüntüle 3354776 galiba 17 Aralık akşamı benim catlamam olmuş yine koyulaşma ya başladı o gün aşırı ağrım vardı zaten
Yok canım bugün öyle yapmadımTamam canım bide ilk idrarla yapma bu sefer
Hormon testi verdim bı sıkıntı çıkmadı doktor iyi dediÇatlamış olsa ertesi gün o kadar koyu çıkmaz üzgünüm ama ya testler bozuk ya da hormonlarınızda bir sorun var
Allah allah hayırlısı olsun bklmHormon testi verdim bı sıkıntı çıkmadı doktor iyi dedi
Ne bilim ya valla kafaya takmicam inan önceki hamileliklerimde hiç ovulasyon testi kullanmadım resmen kafa karistirici tutarsa tutar yoksa yapicak birşey yok rabbim hayirlisini versin adet olmazsam tekrar kan vericem artıkAllah allah hayırlısı olsun bklm
Bilmiyorum ama bu kadar uzun süreli koyu olması çok normal değil gibi en fazla 3 gün pik oluyorHormon testi verdim bı sıkıntı çıkmadı doktor iyi dedi
Yumurtasi catlamamış olabilir miBilmiyorum ama bu kadar uzun süreli koyu olması çok normal değil gibi en fazla 3 gün pik oluyor
Aynen sürekli yumurtlama olmaz diye biliyorum bende sürekli köyü çıkması değişikBilmiyorum ama bu kadar uzun süreli koyu olması çok normal değil gibi en fazla 3 gün pik oluyor
Kız çatlasın şöyle çabuk catlasinnYumurtasi catlamamış olabilir mi
Sen goruyormusun çizgiyi ben göremiyorumMerhaba arkadaşlar bugün tekrardan test yaptım yarım saat oldu sadece görülemeyecek kadar hayalet çizgi var oda kendi kontrol çizgisidir kesin artık bebek konusunu bu ay kafamda kapatacağım yoksa içim içimi yiyor
Bence de bırakın. sizi bayadir görüyorum çok uğraştınız yıpranıyosunuzNe bilim ya valla kafaya takmicam inan önceki hamileliklerimde hiç ovulasyon testi kullanmadım resmen kafa karistirici tutarsa tutar yoksa yapicak birşey yok rabbim hayirlisini versin adet olmazsam tekrar kan vericem artık
Sanmıyorum canım çünkü uzun süredir koyu çıkıyor sanırım testtede hata olabilir ben en son laboquickle denedim sürekli pozitif cıktı ve âdet günümle pikin alakası yok başka markayla denediğimde aynı gün pik çıkmadıYumurtasi catlamamış olabilir mi
Bende ayni markayı kullanıyorum benimkide yeni koyulaşıyor tarihi geçmiş testler de olabilir nerden almıştın canım senBence de bırakın. sizi bayadir görüyorum çok uğraştınız yıpranıyosunuz
Sanmıyorum canım çünkü uzun süredir koyu çıkıyor sanırım testtede hata olabilir ben en son laboquickle denedim sürekli pozitif cıktı ve âdet günümle pikin alakası yok başka markayla denediğimde aynı gün pik çıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?