Ovulasyon testim ve gebelik testim yardımcı olurmusunuz

Bir gün yap bir gün bekle diyorlar genelde zaten sperm 72 saat canlı kalma özelliği var catlamada olmuş görünüyor adet olmazsan test yap
adetim düzenli değil yumurtalarımda da pcos görüntüsü olduğunu söyledi doktorum çatlatma iğnesi ve klomen kullandım ama olmadı sonrasında 17 kasımda rahim filmi çekildim hiç bir sorun çıkmadı onda da rahim filmi çekildikten sonraki aylar için ihtimal yüksek diyorlar bakalım hayırlısı inşallah

İNsallah canım umudu yitirme sakın benimde adet duzensizligim var son gunlerde 12 günde bir adet oluyorum çıldırmak üzereyim valla

Bu ay da umutluyum canım inşallah olur
Valla bende ama bakalım dün aşırı derecede sağ yumurtalığıma ağrı girmisti bacaklarıma kadar vurdu ağrısı ovulasyon testi yaptım siliklesmisti muhtemelen catladigi için ağrı yaptı çok şükür bugün iyim bakalım adet olmazsam kan vericem

Benimde tam tersi dün sol kasıkta şiddetli ağrı vardı pik olduğunda bugün ağrı yok değişik

Öyle mi diyorsunuz yarın yine test yapayım baktım aynısı kan vereyim yoksa böyle içim içimi yiyor stresten elim yüzüm daha da şişti
Canım bi daha yap bakalim olursa kan verirsin en net sonuc o oluyor benim bildigim kaset testlerde kuruma cizgisi olmuyo ben kac tane test aldim bi tane bile kuruma cizgisi olusmadi

canım bu testin markası ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…