- 17 Mart 2023
- 48
- 7
- 8
- 27
Aminn inşaallahİnşallah allah veriri gonlumuze gore
Canım çıktı mı sonucunBende üç dört ay önce böyle yaşadım ama kanda birşey çıkmadı ama sen yine kan ver adetin de gecikmiş
Yok kuzum çıkmamışCanım çıktı mı sonucun
Valla bende heycanlandim simdi insallah bu ay senin bari olurYok kuzum çıkmamış
İki kere negatifi görünce insanın ümidi gidiyor pek ümitli değilim ama inşallah vardır ovulasyon testletim pozitif çıkıyor yada çatlama olmadı yada geç döllenme de olabilir bin bir türlü şey geliyor aklımaValla bende heycanlandim simdi insallah bu ay senin bari olur
Eki Görüntüle 3353408 Eki Görüntüle 3353410 benim testlerim de boyle daha pik olmamış değil mi
Eki Görüntüle 3353408 Eki Görüntüle 3353410 benim testlerim de boyle daha pik olmamış değil mi
İnşallah gorurum yumurtlamayi yaYok canım daha olmamış t c den koyu olması lazım biraz daha bekle hafiften koyulasiyor
Hemde baya koyu baksana sen hamilesin benceEki Görüntüle 3353425 sanki bugün daha da koyulasmis
Kiz ne bilim ya bir kere gebelik testi yaptım pozitif çıktı sonra yaptım negatif anlamadım bende yada çok çok yeni diğerleri görmedi ondan da olabilirHemde baya koyu baksana sen hamilesin bence
Benimde ikincide senin ki gibi olmuştu cok erken oldugu icinmis bi de ikiz gebelik mis bideKiz ne bilim ya bir kere gebelik testi yaptım pozitif çıktı sonra yaptım negatif anlamadım bende yada çok çok yeni diğerleri görmedi ondan da olabilir
AmaninnnnBenimde ikincide senin ki gibi olmuştu cok erken oldugu icinmis bi de ikiz gebelik mis bide
Hiç kahverengi veya pembe akintin oldumuBenimde ikincide senin ki gibi olmuştu cok erken oldugu icinmis bi de ikiz gebelik mis bide
Evet ikiside oldu korktum ama kan sulandirici kullanmam gerekiyomus bilmedigimiz icin dusmustuHiç kahverengi veya pembe akintin oldumu
Cok yeni canım iki gun sonra kan testini yenile iki katina cikiyosa sorun yokKızlar selam size bişey sorucam benim 6 aralıkta ve 7 aralıkta ovu testim pozitifti 8 aralıkta silikleşti biz o 3 günü değerlendirdik bugün sabah dayanamadım test yaptım çok silik bi çizgi çıktı erken gebelik testi bu arada bende gidip kan verdim 5.77 çıktı sizce gebelik var mı anlamadım bişey
Kan değerin kaç çıkmıştıEvet ikiside oldu korktum ama kan sulandirici kullanmam gerekiyomus bilmedigimiz icin dusmustu
5 den yukarı çıkmış kan testin gebelik var görünüyor ama tekrar kan ver yükselirse sağlıklı gebelik demektirKızlar selam size bişey sorucam benim 6 aralıkta ve 7 aralıkta ovu testim pozitifti 8 aralıkta silikleşti biz o 3 günü değerlendirdik bugün sabah dayanamadım test yaptım çok silik bi çizgi çıktı erken gebelik testi bu arada bende gidip kan verdim 5.77 çıktı sizce gebelik var mı anlamadım bişey
İlk ogrendigimde 99 du sonra iki katindan birazdaha yukseldi iki hafta sonrada keselerimi gormustumKan değerin kaç çıkmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?