Ovulasyon testim ve gebelik testim yardımcı olurmusunuz

Canım ovulasyon ilk idrarla olmuyor onu diyorsan

Benimde önceden bilgim yoktu burda yazanlara göre söyledim herkez ilk idrarla yapın diyor netten bakınca da orda öyle yazıyor herkez nasıl biliyorsa öyle yapabilir
Valla bende net bilmiyorum ama seninki de siliklesmeye başlamış değerlendir bu gunleri

Arkadaşlar henüz adet olamadım ve bugün yine test yaptım görünürde birşey yoktu aradan zaman geçti baktım belirgin pembe çizgi olmuş ilk defa bu kadar belirgin kuruma çizgisi goruyorum acabaaaa diyorum yine kendimi kandırıyorum bakayım 3 gün sonra tekrar yapacağım baktım yine kuruma çizgisi adet söktürücü kullanırım

Kaç dakikada çıktı canım hamile olduğunu dusunuyorsan söktürücü içme yarın yine yap istersen

Canım bence kuruma cizgi
Canım bence kuruma cizgi değil kan ver icin rahat etsin

Kaç dakikada çıktı canım hamile olduğunu dusunuyorsan söktürücü içme yarın yine yap istersen
Yarım saat kadar hep baktım yoktu ondan sonra bakmadım yani belirtilen süre içinde çıkmadı dediğin gibi yarın tekrardan yapayım bu işler iyice delirtecek bizi

Yarım saat kadar hep baktım yoktu ondan sonra bakmadım yani belirtilen süre içinde çıkmadı dediğin gibi yarın tekrardan yapayım bu işler iyice delirtecek bizi
Bazı testler 10 dk sonra sonuca aldanmayın diyor bazıları 15 dk bazıları 20 dk yarın sabah yine yap eğer yine boyle çıkarsa kan ver ama belki geç döllenme olmuş olabilir veya daha idrara geçmemiş olabilir akintin felan varmı

Son bir haftadır Akıntım normalime göre su gibi İnşallah geç döllenme olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…