Evet bende öyle biliyorumSabah ilk idrarla lh testi yapılmaz çünkü birikmiş oluyor ve sürekli pozitif çıkar
Canım ovulasyon ilk idrarla olmuyor onu diyorsanİşte sabah ilk idrarinla test yaparsın hergun eğer testin t çizgisi siliklesmeye başlarsa yumurtan çatlamış demetir değerlendir o günü dün akşam baktım benimde siliklesti bu sabah yine yaptım yumurtam çatlamış
Benimde önceden bilgim yoktu burda yazanlara göre söyledim herkez ilk idrarla yapın diyor netten bakınca da orda öyle yazıyor herkez nasıl biliyorsa öyle yapabilirCanım ovulasyon ilk idrarla olmuyor onu diyorsan
Valla bende net bilmiyorum ama seninki de siliklesmeye başlamış değerlendir bu gunleriBenimde önceden bilgim yoktu burda yazanlara göre söyledim herkez ilk idrarla yapın diyor netten bakınca da orda öyle yazıyor herkez nasıl biliyorsa öyle yapabilir
Valla en son iki gün önce oldu sperm 72 saat canlı kalabiliyorsa tutar inşallahValla bende net bilmiyorum ama seninki de siliklesmeye başlamış değerlendir bu gunleri
İnşallah canım bende bekliyorum daha koyulaşmadı benimkide yarın on altınci gunum ne zaman çıkacak merak ediyorumValla en son iki gün önce oldu sperm 72 saat canlı kalabiliyorsa tutar inşallah
İnşallah canım bende bekliyorum daha koyulaşmadı benimkide yarın on altınci gunum ne zaman çıkacak merak ediyorum
Doktora gittin mi canım yumurtaliklarina baktimi doktor mesela bende iki ay önce kist vardı çok şükür bitmişİnşallah canım bende bekliyorum daha koyulaşmadı benimkide yarın on altınci gunum ne zaman çıkacak merak ediyorum
Kaç dakikada çıktı canım hamile olduğunu dusunuyorsan söktürücü içme yarın yine yap istersenArkadaşlar henüz adet olamadım ve bugün yine test yaptım görünürde birşey yoktu aradan zaman geçti baktım belirgin pembe çizgi olmuş ilk defa bu kadar belirgin kuruma çizgisi goruyorum acabaaaa diyorum yine kendimi kandırıyorum bakayım 3 gün sonra tekrar yapacağım baktım yine kuruma çizgisi adet söktürücü kullanırımEki Görüntüle 3354390
Canım bence kuruma cizgi değil kan ver icin rahat etsinArkadaşlar henüz adet olamadım ve bugün yine test yaptım görünürde birşey yoktu aradan zaman geçti baktım belirgin pembe çizgi olmuş ilk defa bu kadar belirgin kuruma çizgisi goruyorum acabaaaa diyorum yine kendimi kandırıyorum bakayım 3 gün sonra tekrar yapacağım baktım yine kuruma çizgisi adet söktürücü kullanırımEki Görüntüle 3354390
Bir sıkıntı yok canım bklm sadece hamile kalinca kan sulandirici kullanmam gerekiyorDoktora gittin mi canım yumurtaliklarina baktimi doktor mesela bende iki ay önce kist vardı çok şükür bitmiş
Anladım canım hayırlısı inşallah olur sabret stres yapmaBir sıkıntı yok canım bklm sadece hamile kalinca kan sulandirici kullanmam gerekiyor
İnsallah baklmAnladım canım hayırlısı inşallah olur sabret stres yapma
Yarım saat kadar hep baktım yoktu ondan sonra bakmadım yani belirtilen süre içinde çıkmadı dediğin gibi yarın tekrardan yapayım bu işler iyice delirtecek biziKaç dakikada çıktı canım hamile olduğunu dusunuyorsan söktürücü içme yarın yine yap istersen
Öyle mi diyorsunuz yarın yine test yapayım baktım aynısı kan vereyim yoksa böyle içim içimi yiyor stresten elim yüzüm daha da şiştiCanım bence kuruma cizgi
Canım bence kuruma cizgi değil kan ver icin rahat etsin
Bazı testler 10 dk sonra sonuca aldanmayın diyor bazıları 15 dk bazıları 20 dk yarın sabah yine yap eğer yine boyle çıkarsa kan ver ama belki geç döllenme olmuş olabilir veya daha idrara geçmemiş olabilir akintin felan varmıYarım saat kadar hep baktım yoktu ondan sonra bakmadım yani belirtilen süre içinde çıkmadı dediğin gibi yarın tekrardan yapayım bu işler iyice delirtecek bizi
Son bir haftadır Akıntım normalime göre su gibi İnşallah geç döllenme olmuşturBazı testler 10 dk sonra sonuca aldanmayın diyor bazıları 15 dk bazıları 20 dk yarın sabah yine yap eğer yine boyle çıkarsa kan ver ama belki geç döllenme olmuş olabilir veya daha idrara geçmemiş olabilir akintin felan varmı
İnsallah canım benimde en son hamileliğimde geç döllenme olmuştuSon bir haftadır Akıntım normalime göre su gibi İnşallah geç döllenme olmuştur
Ay İnsaAllahİnsallah canım benimde en son hamileliğimde geç döllenme olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?