Hamile olabilirsin :) bende bu testten yapmıştım t koyu çıkınca hamile olduğumu kan testi ile netleştirdim aşağıya fotoyu bıraktımMerhaba arkadaşlar yumurtlama günüm bundan 16 gün önceydi o zaman gördüm yani yumurtlamayı ve çatlamayı. Düzenli regl oluyorum yarın regl günüm. Bugün ovülasyon testi yaptım sadece meraktan yaptım, regl öncesi nasıl çıkıyor diye. Ve t çizgisi koyu. Şimdi yine mi yumurtlama oldu değerlendirmem mi gerek yoksa testler bozuk mu? Kafam karıştı.
Ovülasyon testinden gebelik anlaşılıyor yani ?Gebelik testi yapsam şimdi net olmaz sabah ilk idrarla yapayım bari.insallah hamileyimdir.Hamile olabilirsin :) bende bu testten yapmıştım t koyu çıkınca hamile olduğumu kan testi ile netleştirdim aşağıya fotoyu bıraktım
Belli olur neden olmasın ki ben gün içinde de yapmıştımOvülasyon testinden gebelik anlaşılıyor yani ?Gebelik testi yapsam şimdi net olmaz sabah ilk idrarla yapayım bari.insallah hamileyimdir.
Şimdi yaptım o da bu şekilde t soluk. Bakar mısınız? Aaa dosyayı almamışBelli olur neden olmasın ki ben gün içinde de yapmıştım
Canım fotoğraf gözükmüyor. Gebelik testini yeniden ekler misin.Şimdi yaptım o da bu şekilde t soluk. Bakar mısınız? Aaa dosyayı almamış
HamilesinnnnTekrar denedim atmayı. gebelik testi, az önce yaptım
Gerçekten mi çok şaşırdım Allahım şükürler olsun. Allah dileyen bekleyen herkese tez günde nasip etsin. Biraz kendime geleyim neler yaptım nelere dikkat ettim onları yazayım çünkü ciddi çaba sarf ettiğimizi düşünüyorum.HamilesinnnnHayırlı olsun İnşaAllah Bize de dua edebilir misin
Tamam tatlım. Hamd olsun. Rabbim bu sevinci isteyen tüm arkadaşlarımıza nasip eylesin İnşaAllah içinde de banaGerçekten mi çok şaşırdım Allahım şükürler olsun. Allah dileyen bekleyen herkese tez günde nasip etsin. Biraz kendime geleyim neler yaptım nelere dikkat ettim onları yazayım çünkü ciddi çaba sarf ettiğimizi düşünüyorum.
teşekkür ederim ama sanki regl olacakmışım gibi bir ağrı oluyor arada karnımda.yarın kan testi yaptırayım.Hamilssiniz
kalbinizin güzelliğine iyi dileklerinize teşekkür ederim. hala inananmıyorum ben. yarın bir de kan testi vereyim, regl olacakmışım gibi bir ağrı da oluyor ara ara. nisan ayının sonundan itibaren soğan kürü yaptım 15 gün boyunca. ovülasyon testi ile yumurtlama takibi yaptım bunu birkaç aydır yapsam da değerlendirememiştik. geçtiğimiz ay yumurtlama günümü arkasından çatlama gününü yani 2 günü değerlendirdik 3.gün boş geçti 4.günü de değerlendirdik. ve değerlendirme günlerinde 1 er avakado yedim. eşim de ben de 1 er kaşık doğal keçiboynuzu pekmezi içiyorduk günlük. bir de eşim üzüm çekirdeği yiyordu. ilişkiden sonra en az yarım saat yattım, kalkmadım. bir de etrafımda çok dua eden vardı hissediyorum zaten onların dualarını. ( yumurtlama takvimi ile ovülasyon testi uymuyor yani takvime güvenmeyin test alın.)Tamam tatlım. Hamd olsun. Rabbim bu sevinci isteyen tüm arkadaşlarımıza nasip eylesin İnşaAllah içinde de banaben bile heyecanlıyım şuan çok hoşuma gidiyor burada isteyen arkadaşlarımın bebeği olacağını öğrenmek
Cok normal o adet olqcakmis gibi agri rahim buyudugu icin olurmus son adetijize gore kac haftalik:)teşekkür ederim ama sanki regl olacakmışım gibi bir ağrı oluyor arada karnımda.yarın kan testi yaptırayım.
ben dayanamadım bir de erken gebelik testi aldım onda ise negatif sonuç. çok ilginç. kan testine bakayım bir de. eğer gebelik varsa son adet günüme göre yaklaşık 4 hafta olmalıCok normal o adet olqcakmis gibi agri rahim buyudugu icin olurmus son adetijize gore kac haftalik:)
o testide ekleyinben dayanamadım bir de erken gebelik testi aldım onda ise negatif sonuç. çok ilginç. kan testine bakayım bir de. eğer gebelik varsa son adet günüme göre yaklaşık 4 hafta olmalı
o testide ekleyin
Hcg testin varsa yapsana. Benimde böyleydi pozitif çıkmıştı.Merhaba arkadaşlar yumurtlama günüm bundan 16 gün önceydi o zaman gördüm yani yumurtlamayı ve çatlamayı. Düzenli regl oluyorum yarın regl günüm. Bugün ovülasyon testi yaptım sadece meraktan yaptım, regl öncesi nasıl çıkıyor diye. Ve t çizgisi koyu. Şimdi yine mi yumurtlama oldu değerlendirmem mi gerek yoksa testler bozuk mu? Kafam karıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?