Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testime bakar mısınız ikinci kez pik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladım canım ben azeriyim ve burda eczaneden gebelik testi isterken bana ovülasyon testi veriyorlar diyorlar ki bu oluyor hamilelik testi yani gebelik testi anliyamiyorumm bende karın bölgelerimde sancı oluyor çok kötü oluyorum regl sancısı var ben bekliyorum iki haftadan sora kan testi vermek istiyorum ne derseniz testlerin fotolarını atayım bakin

Eklentiler

• 1626680826744503684362.webp
    19 KB · Görüntüleme: 64
Bu testler gebelik testi zaten ovülasyon testi değil. Siz karıştırıyorsunuz eczane size gebelik testi vermiş zaten. Ovülasyon testinde LH , gebelik testinde HCG yazar. Bu arada hamilesiniz çift çizgi var tebrik ederim. Kan testi de verip sonra kadın doğum doktoruna gidersiniz.

Gerçekdenmi! Ben bilmiyordum zaten gebelik testiymiş gerçekden hamilemiyim çox mutluyum çok emin deyiliydim ve şimdi biraz emin oldum inşallah siz dediyiniz gibi kan testi yapdiracağim tebrik için çox teşekkür ederim bende seni tebrik ederim çox yardımçı oldun canim Allah senden razı olsun inşallah sende sağlikli bebeyini kuçağina alırsın iy haberler alınca sana burda yazacağım tamamı öpüyorum senisende bana yaz tamamı ?

E siz hamilesiniz hcg bunlar tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…