- 9 Şubat 2021
- 1.403
- 2.168
- 63
Hayırlı olsun canım tebriklerTekrar denedim atmayı. gebelik testi, az önce yaptım
Yaptım bir önceki sayfada fotosu var. Bir de erken gebelik testi yaptım ondan sonra. Erken gebelik negatif görünüyor normal gebelik pozitif. atayım tekrar size. Pembeli olan erken gebelik testi. Var mı yok mu bilemedim.Hcg testin varsa yapsana. Benimde böyleydi pozitif çıkmıştı.
Teşekkürler inşallah bir sıkıntı çıkmaz.Hayırlı olsun canım tebrikler
Kesinlikle var hayırlı uğurlu olsun. Gözün aydın.Yaptım bir önceki sayfada fotosu var. Bir de erken gebelik testi yaptım ondan sonra. Erken gebelik negatif görünüyor normal gebelik pozitif. atayım tekrar size. Pembeli olan erken gebelik testi. Var mı yok mu bilemedim.
Allah razı olsun Allah tüm isteyenlere nasip etsin.Kesinlikle var hayırlı uğurlu olsun. Gözün aydın.
Ne gibi sıkıntı canımTeşekkürler inşallah bir sıkıntı çıkmaz.
Evham yapıyorum sanırım.Ne gibi sıkıntı canım
Rahat olun adetiniz gecikecek adet sancısı gibi sancın olacak hiç korkma iki günde bir beta hcg testi yaptırırsın düzenli artış varmı baktırırsınEvham yapıyorum sanırım.
Erken gebelikte de çift çizgi var. Sanırım ilk çizgi ekranın dışında solda kalmış. Silik gözüken de pozitif anlamına gelen çizgi :) kan testi verdiyseniz en kesin sonucu almışsınızdır zaten.Yaptım bir önceki sayfada fotosu var. Bir de erken gebelik testi yaptım ondan sonra. Erken gebelik negatif görünüyor normal gebelik pozitif. atayım tekrar size. Pembeli olan erken gebelik testi. Var mı yok mu bilemedim.
Devam et canım bende 22. Günlerde filan gördümm sabretResimi ekleyememişim
Selam bu test konusunda sizinle aynı şeyi yaşıyoruz bende sizin gibi test yapdım 3aydır evliyim benim regl düzensiz oluyor o yüzden ne zaman yumurtalama olacak diye bilmiyorum ve dün kalkar kakmaz testi yapdım ve bide akşam yapdım bide bu sabah şimdi hepsi aynı sonuçu gösteriyor ve aynı sizin testde cıkdıgı gibi çıkdı ve siz soylediyiniz gibi sanki regl olacağım gibi geliyor sancı oluyor karnımda tıpkı sizin gibi emin deyilim sizcə hamilemiyim siz kan testi yapdirdinizmi sonuc nasıl çıxdı inşallah hamilesinizteşekkür ederim ama sanki regl olacakmışım gibi bir ağrı oluyor arada karnımda.yarın kan testi yaptırayım.
Merhaba ovülasyonda 2.kez pik gördüğüm gün gebelik testi de yaptım pozitifti. Ertesi günü de kan testinde gebelik cıktı hamileyim şuan. Allah size de nasip etsin. Emin olmak için gebelik testi yapabilirsiniz.Selam bu test konusunda sizinle aynı şeyi yaşıyoruz bende sizin gibi test yapdım 3aydır evliyim benim regl düzensiz oluyor o yüzden ne zaman yumurtalama olacak diye bilmiyorum ve dün kalkar kakmaz testi yapdım ve bide akşam yapdım bide bu sabah şimdi hepsi aynı sonuçu gösteriyor ve aynı sizin testde cıkdıgı gibi çıkdı ve siz soylediyiniz gibi sanki regl olacağım gibi geliyor sancı oluyor karnımda tıpkı sizin gibi emin deyilim sizcə hamilemiyim siz kan testi yapdirdinizmi sonuc nasıl çıxdı
Mesajı geç gördüm. evet çatlamış, ertesi gün silikleşmiş çünküSelam kizlar. 28.29.30yapilmis testler. Dün ikisi ayni koyulukda oldu. Bugün azcık fark var. Sizce yumurta çatlamışmıdır? Ilk ovulasyon testi tecrubem
Ovülasyon testi ile gebelik testi aynı şey deyilmi??? Gebelik testi nasıl oluyor ki??? Gebelik testi haqqda yazarmısız Ben çok bilgili deyilim bu konulardaMerhaba ovülasyonda 2.kez pik gördüğüm gün gebelik testi de yaptım pozitifti. Ertesi günü de kan testinde gebelik cıktı hamileyim şuan. Allah size de nasip etsin. Emin olmak için gebelik testi yapabilirsiniz.
Ovülasyon testi yumurtlama gününüzü gösterir, gebelik testi ise gebe olup olmadığınızı ancak ovülasyon testiyle de gebelik anlaşılabiliyor bir ayda yumurtlama bir kez olur aynı ay içinde 2. kez t çizgisini koyu gördüğünüzde hamilelik olma ihtimali var ama emin olmak için gebelik testi yapmalısınız ya da kan vermelisiniz. Ovülasyon testi yanıltabilir yani. Eczaneden gebelik testi dediğinizde verirler.Ovülasyon testi ile gebelik testi aynı şey deyilmi??? Gebelik testi nasıl oluyor ki??? Gebelik testi haqqda yazarmısız Ben çok bilgili deyilim bu konularda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?