Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testime bakar mısınız ikinci kez pik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hcg testin varsa yapsana. Benimde böyleydi pozitif çıkmıştı.
Yaptım bir önceki sayfada fotosu var. Bir de erken gebelik testi yaptım ondan sonra. Erken gebelik negatif görünüyor normal gebelik pozitif. atayım tekrar size. Pembeli olan erken gebelik testi. Var mı yok mu bilemedim.

Eklentiler

• 20210614_141323.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 78
  • 20210614_180607.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 81
Yaptım bir önceki sayfada fotosu var. Bir de erken gebelik testi yaptım ondan sonra. Erken gebelik negatif görünüyor normal gebelik pozitif. atayım tekrar size. Pembeli olan erken gebelik testi. Var mı yok mu bilemedim.
Kesinlikle var hayırlı uğurlu olsun. Gözün aydın.

Erken gebelikte de çift çizgi var. Sanırım ilk çizgi ekranın dışında solda kalmış. Silik gözüken de pozitif anlamına gelen çizgi :) kan testi verdiyseniz en kesin sonucu almışsınızdır zaten.

Selam kizlar. 28.29.30yapilmis testler. Dün ikisi ayni koyulukda oldu. Bugün azcık fark var. Sizce yumurta çatlamışmıdır? Ilk ovulasyon testi tecrubem

Eklentiler

• IMG_20210629_193147.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 70
  • 16250465469286619441946703380299.webp
    58,6 KB · Görüntüleme: 74
teşekkür ederim ama sanki regl olacakmışım gibi bir ağrı oluyor arada karnımda.yarın kan testi yaptırayım.
Selam bu test konusunda sizinle aynı şeyi yaşıyoruz bende sizin gibi test yapdım 3aydır evliyim benim regl düzensiz oluyor o yüzden ne zaman yumurtalama olacak diye bilmiyorum ve dün kalkar kakmaz testi yapdım ve bide akşam yapdım bide bu sabah şimdi hepsi aynı sonuçu gösteriyor ve aynı sizin testde cıkdıgı gibi çıkdı ve siz soylediyiniz gibi sanki regl olacağım gibi geliyor sancı oluyor karnımda tıpkı sizin gibi emin deyilim sizcə hamilemiyim siz kan testi yapdirdinizmi sonuc nasıl çıxdı inşallah hamilesiniz

Merhaba ovülasyonda 2.kez pik gördüğüm gün gebelik testi de yaptım pozitifti. Ertesi günü de kan testinde gebelik cıktı hamileyim şuan. Allah size de nasip etsin. Emin olmak için gebelik testi yapabilirsiniz.

Merhaba ovülasyonda 2.kez pik gördüğüm gün gebelik testi de yaptım pozitifti. Ertesi günü de kan testinde gebelik cıktı hamileyim şuan. Allah size de nasip etsin. Emin olmak için gebelik testi yapabilirsiniz.
Ovülasyon testi ile gebelik testi aynı şey deyilmi??? Gebelik testi nasıl oluyor ki??? Gebelik testi haqqda yazarmısız Ben çok bilgili deyilim bu konularda

Ovülasyon testi ile gebelik testi aynı şey deyilmi??? Gebelik testi nasıl oluyor ki??? Gebelik testi haqqda yazarmısız Ben çok bilgili deyilim bu konularda
Ovülasyon testi yumurtlama gününüzü gösterir, gebelik testi ise gebe olup olmadığınızı ancak ovülasyon testiyle de gebelik anlaşılabiliyor bir ayda yumurtlama bir kez olur aynı ay içinde 2. kez t çizgisini koyu gördüğünüzde hamilelik olma ihtimali var ama emin olmak için gebelik testi yapmalısınız ya da kan vermelisiniz. Ovülasyon testi yanıltabilir yani. Eczaneden gebelik testi dediğinizde verirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…