Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testime bakar mısınızzz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canm test yap at bakalm siliklesme olacak testinde dedikleri gibi

Arkadaşlar merhaba bende 3 gündür test yapıyorum hiçbir şey anlamadım bi bakar mısınız çatlama olmuş mu en alttakini az önce yaptım (diğer fotoğrafa yaptığım an çektiklerim var belki daha iyi anlarsınız bekleyince anlaşılmıyor pek tarih atmadığım dündü diğeri zaten 13ü)

Eklentiler

• image.webp
    84,3 KB · Görüntüleme: 37
  • AB33E894-DE93-4BF3-9558-BAA94985C72D.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 42
  • 1C2EF63A-4645-4CF0-B714-51BD8E96FACE.webp
    106,5 KB · Görüntüleme: 43
Arkadaşlar merhaba bende 3 gündür test yapıyorum hiçbir şey anlamadım bi bakar mısınız çatlama olmuş mu en alttakini az önce yaptım
Canım merhaba 15 de yumurtlama pik gibi görünüyor bugünü değerlendir

Burada yumurtlama canım bugün mü yaptın bunu
Dündü bu canım bende öyle düşündüm pik diye ama bugün de koyu çıkınca kafam karıştı dün ilişki olmadı ondan önce ve ondan iki gün önce oldu. Bugün yapsak olur mu acaba

Dündü bu canım bende öyle düşündüm pik diye ama bugün de koyu çıkınca kafam karıştı dün ilişki olmadı ondan önce ve ondan iki gün önce oldu. Bugün yapsak olur mu acaba
Olur kuzum yapın bugünde 13 yazan bugünki mi

Yok kuzu 13 yazan tarih 2 gün önce yaptım onu , senin attığını yani dün yaptığım pik olan. Diğer ilk resimde ki en alttaki de bugün
Hmm 15 yazan bugün tamam kuzum değerlendirin çatlamış bugün

Sizce yumurtlama olmuşmu

Eklentiler

• 20211015_170805.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 36
Canm test yap at bakalm siliklesme olacak testinde dedikleri gibi
Bir de benm mesela yumurtlamam 21. Günde oldu adetime de şu anda 5 gün kaldı diye gösteriyor. Sizce bu çatlama süresi normal mi? Çünkü insanlar adetine 5 gün kala hamile olduklarına öğreniyorlar kafam çok karışık

Canm hiç bilmiyorum onu inan

Bende bu ay öyle geç yumurtlama gördüm canım sonraki adet tarihime sarktı oluyor öyle bazen yani

Bu ay ilk defa ovülasyon denedim ve bu kdr geç yumurtlama olmasına şaşırfım açıkçası çünkü reglm bittiğinden beri takip yapiylrum 2. Yumurtlamamda değil bakalım inşallaj tutar
Bende ilk defa ovu denedim çok geç gördüm ve tuttu umarım tutar seninkide hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…