Canm test yap at bakalm siliklesme olacak testinde dedikleri gibiEvet günlük göreve gitmiştiçatlayıp çatlamadığını nasıl anlayabilirim peki testte nasıl cıkıyor. Çünkü okuduğum bazı yorumlarda t çizgisi silikleştiğinde testi bırakabilirsiniz yazıyordu
Canım merhaba 15 de yumurtlama pik gibi görünüyor bugünü değerlendirArkadaşlar merhaba bende 3 gündür test yapıyorum hiçbir şey anlamadım bi bakar mısınız çatlama olmuş mu en alttakini az önce yaptım
Canım düzenleme yaptım tekrar bakar mısınCanım merhaba 15 de yumurtlama pik gibi görünüyor bugünü değerlendir
Burada yumurtlama canım bugün mü yaptın bunuCanım düzenleme yaptım tekrar bakar mısın
Dündü bu canım bende öyle düşündüm pik diye ama bugün de koyu çıkınca kafam karıştı dün ilişki olmadı ondan önce ve ondan iki gün önce oldu. Bugün yapsak olur mu acabaBurada yumurtlama canım bugün mü yaptın bunu
Olur kuzum yapın bugünde 13 yazan bugünki miDündü bu canım bende öyle düşündüm pik diye ama bugün de koyu çıkınca kafam karıştı dün ilişki olmadı ondan önce ve ondan iki gün önce oldu. Bugün yapsak olur mu acaba
Yok kuzu 13 yazan tarih 2 gün önce yaptım onu , senin attığını yani dün yaptığım pik olan. Diğer ilk resimde ki en alttaki de bugünOlur kuzum yapın bugünde 13 yazan bugünki mi
Hmm 15 yazan bugün tamam kuzum değerlendirin çatlamış bugünYok kuzu 13 yazan tarih 2 gün önce yaptım onu , senin attığını yani dün yaptığım pik olan. Diğer ilk resimde ki en alttaki de bugün
Çok sağol kuzu ya biraz karışık anlattım ama bende senin gibi düşünüyordum iyi oldu buHmm 15 yazan bugün tamam kuzum değerlendirin çatlamış bugün
Rica ederim kuzum hayırlısıyla hamiş haberini de alırızÇok sağol kuzu ya biraz karışık anlattım ama bende senin gibi düşünüyordum iyi oldu buTeşekkür ederim
Hayır henüz olmamış devam edin sıvı alımına dikkat ederekSizce yumurtlama olmuşmu
Bir de benm mesela yumurtlamam 21. Günde oldu adetime de şu anda 5 gün kaldı diye gösteriyor. Sizce bu çatlama süresi normal mi? Çünkü insanlar adetine 5 gün kala hamile olduklarına öğreniyorlar kafam çok karışıkCanm test yap at bakalm siliklesme olacak testinde dedikleri gibi
Canm hiç bilmiyorum onu inanBir de benm mesela yumurtlamam 21. Günde oldu adetime de şu anda 5 gün kaldı diye gösteriyor. Sizce bu çatlama süresi normal mi? Çünkü insanlar adetine 5 gün kala hamile olduklarına öğreniyorlar kafam çok karışık
Bende bu ay öyle geç yumurtlama gördüm canım sonraki adet tarihime sarktı oluyor öyle bazen yaniBir de benm mesela yumurtlamam 21. Günde oldu adetime de şu anda 5 gün kaldı diye gösteriyor. Sizce bu çatlama süresi normal mi? Çünkü insanlar adetine 5 gün kala hamile olduklarına öğreniyorlar kafam çok karışık
Regl tarihim gecikir mi sizceBende bu ay öyle geç yumurtlama gördüm canım sonraki adet tarihime sarktı oluyor öyle bazen yani
E illaki gecikiyor kuzumRegl tarihim gecikir mi sizce
Bu ay ilk defa ovülasyon denedim ve bu kdr geç yumurtlama olmasına şaşırfım açıkçası çünkü reglm bittiğinden beri takip yapiylrum 2. Yumurtlamamda değil bakalım inşallaj tutarE illaki gecikiyor kuzum
Bende ilk defa ovu denedim çok geç gördüm ve tuttu umarım tutar seninkide hayırlısı olsunBu ay ilk defa ovülasyon denedim ve bu kdr geç yumurtlama olmasına şaşırfım açıkçası çünkü reglm bittiğinden beri takip yapiylrum 2. Yumurtlamamda değil bakalım inşallaj tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?