Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testime bakar mısınızzz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eğer halen silik olursa devam edeceksin aynı koyulukta olasıya kadar c ve t aynı koyulukta olduğunda yumurtlama oluyor o koyulugu göresiye kadar teste devam
Adetimin 16 günü bugün genede yumurtlama olurmu sizide rahatsız ediyorum böyle durumlarda heyecanlı olunca karıştırıyorum hep
Evet ebru ablanın testi bende fark ettim bende kasetinden kullanıyorum onun
Kaset işyerinde kullanıyorum evde bu testi

Adetimin 16 günü bugün genede yumurtlama olurmu sizide rahatsız ediyorum böyle durumlarda heyecanlı olunca karıştırıyorum hep

Yok canım estağfurullah burda olduğum sürece yazarım canım ben geçen ay 20 günde gördüm adetime 8 9 gün kala o yüzden adete 1 gün kala bile gören oluyor o yüzden sen devam et

Yok canım estağfurullah burda olduğum sürece yazarım canım ben geçen ay 20 günde gördüm adetime 8 9 gün kala o yüzden adete 1 gün kala bile gören oluyor o yüzden sen devam et
Atarım kararsız kaldigimda teşekkürler

Bak ben sana testlerimden atayım gör

Atarım kararsız kaldigimda teşekkürler
1 si piksiz 2 si pikli yumurtlama ben ilk gün pikli gördüm yumurtlama 2 gün sürdü canım 3 de çatlama

Eklentiler

• IMG20211006141631.webp
    59 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG20211006144729.webp
    64,6 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG20211007132133.webp
    63,6 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG20211007130355.webp
    39 KB · Görüntüleme: 32
Tmm sıvı alımını 1 saat mi 2 saat mi dikkat ediyorsunuz
2 gün yumurtlama görülürse 4 gün değerlendirme 1 gün görürsen 3 gün canım taze sperm DNA bozukluğunu engelliyor hergün değerlendirme yapabilirsin ama 72 saat de sperm yaşıyor denk gelmezse de bir boş bir dolu devam edersin

bugün böyle çıktı test çatlamış belli ki. Fakat genelde çoğu insanın hiç yok denecek kadar silik çıkıyor benimki hala koyu zamanla mı azalıyor.
2. Fotoğraf aynın 13ümden bugüne kadar olan testler)

Eklentiler

• image.webp
    39,2 KB · Görüntüleme: 26
  • 2071B0E1-ABD9-4517-A011-50F5DDE17638.webp
    57,3 KB · Görüntüleme: 30
bugün böyle çıktı test çatlamış belli ki. Fakat genelde çoğu insanın hiç yok denecek kadar silik çıkıyor benimki hala koyu zamanla mı azalıyor.
Evet kuzum illa silik çıkacak diye birşey yok bazen böyle olabiliyor çatlamış sağlıkla inşallah gebe kalırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…