Aaaa yakınlaştırdım evet çatlama olmuş c ye göre silik aynı koyulukta değil canımKuzu bugünde böyle çıktı anlam veremedim 4 gündür çatlamadı mı bu yumurta
Çatlamış kuzumKuzum 4 gündür böyle ama bu kadar uzun süre olabilir mi
Evet kuzum bende öyle gördümAaaa yakınlaştırdım evet çatlama olmuş c ye göre silik aynı koyulukta değil canım
Çatlamış canım c ile aynı koyulukta değil az yakından çeker misinYok canım 10 unda başladık 2 gün arayla en son dün oldu ilişki çatladı sandım bugün de böyle çıkınca garip yani
Flaşlı çektim sol kaşıkta ağrı var bide silik gibi duruyor sanırım yeni çatladı o zamanAaaa yakınlaştırdım evet çatlama olmuş c ye göre silik aynı koyulukta değil canım
Evet kuzum yeni çatlamıştır bugünü mutlaka değerlendirinFlaşlı çektim sol kaşıkta ağrı var bide silik gibi duruyor sanırım yeni çatladı o zaman
Ay hadi inşallah kuzu ilk buraya yazacağımEvet kuzum yeni çatlamıştır bugünü mutlaka değerlendirinhayırlısıyla yakında gğzel haberini alalım
Bekliyoruz kuzum hayırlısıylaAy hadi inşallah kuzu ilk buraya yazacağım
Evet canım çatlama hayırlı olsunFlaşlı çektim sol kaşıkta ağrı var bide silik gibi duruyor sanırım yeni çatladı o zaman
Ayın 13 ünden beri testler böyleÇatlamış canım c ile aynı koyulukta değil az yakından çeker misin
Pko veya pkos var mı sende canımAyın 13 ünden beri testler böyle
Yok canım 28 günde bir oluyorum her ayPko veya pkos var mı sende canım
Tamam canım uzun süren Yumurtlamalar pko olabiliyor veya pkos ondan sordum hadi bakalım hayırlısı olsun değerlendir bugünYok canım 28 günde bir oluyorum her ay
Valla alttan muayene oldum hem alt hem ultrason bir şey yok ufak enfeksiyon var dediler gönderdiler adetim düzenlidir inşallah bu ay tutar ilk takibim bu ay normalde uygulamaya göreydi ama anladım ki uygulama yanlışmışTamam canım uzun süren Yumurtlamalar pko olabiliyor veya pkos ondan sordum hadi bakalım hayırlısı olsun değerlendir bugün
Aynen öyle canım uygulama ile 5 6 ayım gitti yazık oldu ovulasyon iyi Rabbim inşallah denk getirir hamile kalırsın canımValla alttan muayene oldum hem alt hem ultrason bir şey yok ufak enfeksiyon var dediler gönderdiler adetim düzenlidir inşallah bu ay tutar ilk takibim bu ay normalde uygulamaya göreydi ama anladım ki uygulama yanlışmış
Yarın daha silik olursa ne olur acaba yarın net çekmeyen bir yere gidecem yazamamdaYarın pik olur daha pik değil yine de değerlendirin
Dün gece 3 gibi yaptık bugün değerlendirmek gerekirmi bazıları gün aşırı yapın bazıları hergun diyorKuzum siz bugünü değerlendirin ne olur ne olmaz pik gibi gördüm çünkü ben yarın daha da koyulaşırsa yumurtlama demek
Ebru nün testi bir gebenin günlüğü 2 türlü testi var bende evde olan bu testOlabilir kuzum ebru ablanınkinde c ve t yazıyor bu testte yazmıyor onlar bilemedim pek te seni etiketledim o yüzden
Eğer halen silik olursa devam edeceksin aynı koyulukta olasıya kadar c ve t aynı koyulukta olduğunda yumurtlama oluyor o koyulugu göresiye kadar teste devamYarın daha silik olursa ne olur acaba yarın net çekmeyen bir yere gidecem yazamamda
Bizim kız yeni hamile heycandan görmemiş kuzumEbru nün testi bir gebenin günlüğü 2 türlü testi var bende evde olan bu test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?