Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testime bakar mısınızzz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canım 10 unda başladık 2 gün arayla en son dün oldu ilişki çatladı sandım bugün de böyle çıkınca garip yani
Çatlamış canım c ile aynı koyulukta değil az yakından çeker misin

Aaaa yakınlaştırdım evet çatlama olmuş c ye göre silik aynı koyulukta değil canım
Flaşlı çektim sol kaşıkta ağrı var bide silik gibi duruyor sanırım yeni çatladı o zaman

Eklentiler

• image.webp
    119,8 KB · Görüntüleme: 29
Flaşlı çektim sol kaşıkta ağrı var bide silik gibi duruyor sanırım yeni çatladı o zaman
Evet kuzum yeni çatlamıştır bugünü mutlaka değerlendirin hayırlısıyla yakında gğzel haberini alalım

Tamam canım uzun süren Yumurtlamalar pko olabiliyor veya pkos ondan sordum hadi bakalım hayırlısı olsun değerlendir bugün
Valla alttan muayene oldum hem alt hem ultrason bir şey yok ufak enfeksiyon var dediler gönderdiler adetim düzenlidir inşallah bu ay tutar ilk takibim bu ay normalde uygulamaya göreydi ama anladım ki uygulama yanlışmış

Valla alttan muayene oldum hem alt hem ultrason bir şey yok ufak enfeksiyon var dediler gönderdiler adetim düzenlidir inşallah bu ay tutar ilk takibim bu ay normalde uygulamaya göreydi ama anladım ki uygulama yanlışmış
Aynen öyle canım uygulama ile 5 6 ayım gitti yazık oldu ovulasyon iyi Rabbim inşallah denk getirir hamile kalırsın canım oh süper problem yok daha ne olsun

Kuzum siz bugünü değerlendirin ne olur ne olmaz pik gibi gördüm çünkü ben yarın daha da koyulaşırsa yumurtlama demek
Dün gece 3 gibi yaptık bugün değerlendirmek gerekirmi bazıları gün aşırı yapın bazıları hergun diyor

Yarın daha silik olursa ne olur acaba yarın net çekmeyen bir yere gidecem yazamamda
Eğer halen silik olursa devam edeceksin aynı koyulukta olasıya kadar c ve t aynı koyulukta olduğunda yumurtlama oluyor o koyulugu göresiye kadar teste devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…