Bu daha net gibi
Kuzum siz bugünü değerlendirin ne olur ne olmaz pik gibi gördüm çünkü ben yarın daha da koyulaşırsa yumurtlama demekBu daha net gibi
Pek benzemiyor pike ama yaklaşmış değerlendirin siz resimde c daha koyu duruyorBugün olmuşmu sizce
Kuzum c pik yani koyu t pik olmamış
Sen yanlışlıkla c yi t sanmışsın kuzumKuzum siz bugünü değerlendirin ne olur ne olmaz pik gibi gördüm çünkü ben yarın daha da koyulaşırsa yumurtlama demek
Yarın pik olur daha pik değil yine de değerlendirinBu daha net gibi
Olabilir kuzum ebru ablanınkinde c ve t yazıyor bu testte yazmıyor onlar bilemedim pek te seni etiketledim o yüzdenSen yanlışlıkla c yi t sanmışsın kuzum
Önemli değil kuzum benimOlabilir kuzum ebru ablanınkinde c ve t yazıyor bu testte yazmıyor onlar bilemedim pek te seni etiketledim o yüzden
Kuzu bugünde böyle çıktı anlam veremedim 4 gündür çatlamadı mı bu yumurtaRica ederim kuzum hayırlısıyla hamiş haberini de alırız
Yakınlaştırınca çatlamış gibi görünüyor kuzum 4 gündür böyle değil miKuzu bugünde böyle çıktı anlam veremedim 4 gündür çatlamadı mı bu yumurta
Evet böyle en son 10 unda ilişki oldu yani hamilelik falan mı var dicem çok saçma hemen olmaz ama hep böyle çıkması sinir bozucuYakınlaştırınca çatlamış gibi görünüyor kuzum 4 gündür böyle değil mi
10 undan önce ilişki oldu mu acaba hamile olabilir misin ne biliyim 4 gün boyunca yumurtlama olanı hiç görmedimEvet böyle en son 10 unda ilişki oldu yani hamilelik falan mı var dicem çok saçma hemen olmaz ama hep böyle çıkması sinir bozucu
Yumurtlama canım havuç ye 2 3 tane çatlar bir kaç güneKuzu bugünde böyle çıktı anlam veremedim 4 gündür çatlamadı mı bu yumurta
Kuzum 4 gündür böyle ama bu kadar uzun süre olabilir miYumurtlama canım havuç ye 2 3 tane çatlar bir kaç güne
Yok canım 10 unda başladık 2 gün arayla en son dün oldu ilişki çatladı sandım bugün de böyle çıkınca garip yani10 undan önce ilişki oldu mu acaba hamile olabilir misin ne biliyim 4 gün boyunca yumurtlama olanı hiç görmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?