- 15 Kasım 2021
- 109
- 39
- 13
- 38
- Konu Sahibi Nilnilnil35
-
içeyim canım inşallah hakkımızda hayırlısı olsun :)Havuç suyu iyiymiş canım bu gün iç
Haberlerini bekliyorum bak bende şimdilik görünen bişey yok9-10 unda pik 11 de çatlama gördüm, 15 gün sonra ya regl ya bebiş haberi hadi hayırlısı bakalım
Yaaa Allah razı olsun inallah
Tamam canım haber veririmHaberlerini bekliyorum bak bende şimdilik görünen bişey yok
Degerlendiricem kuzum inşallah hayırlı haber alırız ikimiz deBenimde son 5 gün:)testler şimdilik negatif bakıcaz artık gerçi bende yumurtlama ve çatlama değerlendirdim o yüzden sana 2 günde bir değerlendir diyorum canım
Amiiiin inşallah canım benimYaaa Allah razı olsun inallahPetitoogofrett ya da :)
Kuzumm tutmuş hayalet bir çizgi gördüm adetin geçince tekrarlarsın çok sevindim kuzummKızlar bata 4 gün kaldı erken gebelik testi biraz önce yaptım çizgi belirdi hemen bi bakarmısınızFatmazell H Hakmell B Brs1691 S Salihefeninannesi Petitoogofrett
Canım benim inşallah bende öyle gördüm ilk başta inanamadım inşallah öyledir inşallah test yanıltmaz 4 gün beklicem artık kimyasal olmasıda muhtemel:)Kuzumm tutmuş hayalet bir çizgi gördüm adetin geçince tekrarlarsın çok sevindim kuzumm
Aynen o yüzden koyulaşmasını takip etCanım benim inşallah bende öyle gördüm ilk başta inanamadım inşallah öyledir inşallah test yanıltmaz 4 gün beklicem artık kimyasal olmasıda muhtemel:)
Ahhhh evet bende gördüm inşallah olmuş kuzum yaa çok sevindim gerçekten adet gününü bekle bakalım güzel haberlerini bekliyorum :)Kızlar bata 4 gün kaldı erken gebelik testi biraz önce yaptım çizgi belirdi hemen bi bakarmısınızFatmazell H Hakmell B Brs1691 S Salihefeninannesi Petitoogofrett
Kızlar bata 4 gün kaldı erken gebelik testi biraz önce yaptım çizgi belirdi hemen bi bakarmısınızFatmazell H Hakmell B Brs1691 S Salihefeninannesi Petitoogofrett
İnşallah canım Allah isteyen herkese nasip etsinAhhhh evet bende gördüm inşallah olmuş kuzum yaa çok sevindim gerçekten adet gününü bekle bakalım güzel haberlerini bekliyorum :)
Bende sadece 2 gün değerlendirdim canım yumurtlama ve çatlama iş yoğunluğumdan akşam erkenden uyudumbu arada ben sadece yumurtlama gününü değerlendirebildim 13 ünü yani. Dün eşim hastaydı değerlendiremedik. Bugün yarında görevde olacak. Çok canım sıkkın bu ay da yattı benim hayaller. Sizlerden iyi haberler bekliyorum artık :)Petitoogofrett Fatmazell N Nilnilnil35
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?