- 8 Aralık 2021
- 159
- 77
- 18
- Konu Sahibi Beyazgulcan
-
Sonraki aldığın kaset beyaz olan labaquik mi markası bugun yarın ve ertesi günü degerlendir canımIyi aksamlar hanimlar adetim bittikten sonra 4. Gun yapmaya basladim bugun 8. Gun ve bu sekilde cikti bugun ve bundan sonraki gunler hergun iliski yasamalimiyim bugun daha beklemelimiyim birde ilk aldiklarim 5 adetti eczanede bi paket vardi mecbur 1 paket aldim sonra yetmeyince farlkli marka kaset test alip devam ettim ama yinede dogru gosterirmi ilk defa yapiyorum yardim ederseniz sevinirim herkese tesekkur ederim
Yok canim surelab markasi peki bu cift cizgi 1 2 gun sonra yine tek cizgiye donucek ya o aan catlama gunu mu oluyor o gunude degerlendirmem mi gerekiyor cok soru sordum kusura bakmayin ilk defa yapiyorum yanlis yapmak istemedim :)Sonraki aldığın kaset beyaz olan labaquik mi markası bugun yarın ve ertesi günü degerlendir canım
Öyle diyolar çatladı demek diye zaten ya iki gün koyu cıkıyo ya bir gün sen içim rahat etsin dersen 4 gün degerlendir canım labaquikse güvenilir diyecektim dediğini hiç kullanmadım hep labaquik kullandım hayırlısı olsunYok canim surelab markasi peki bu cift cizgi 1 2 gun sonra yine tek cizgiye donucek ya o aan catlama gunu mu oluyor o gunude degerlendirmem mi gerekiyor cok soru sordum kusura bakmayin ilk defa yapiyorum yanlis yapmak istemedim :)
Evet canim son olan bugunku artik gerisi Allah'tan insallah allahim isteyen herkese saglikli hayirli bebisler nasip etsinSon olan en aşağıdaki ise bugünü yarını değerlendirin gerisi Allah'tan hayırlı uğurlu olsun umarım bebek haberi alırız
Cok sagol canim ben cok arastirmadan aldim eczacida cok nadir bulunuyo bu testler dedi bana o yuzden ilk buldugumu aldim ama eger olmazsa bidahaki aya internetten almayi dusunuyorum senin onerdigini alirim ama insallah gerek kalmazÖyle diyolar çatladı demek diye zaten ya iki gün koyu cıkıyo ya bir gün sen içim rahat etsin dersen 4 gün degerlendir canım labaquikse güvenilir diyecektim dediğini hiç kullanmadım hep labaquik kullandım hayırlısı olsun
İnsallah canım insallah nasip olur nette daha uygundu önce den sımdı 50 li kutu 200 lira dediğim marka labaquikCok sagol canim ben cok arastirmadan aldim eczacida cok nadir bulunuyo bu testler dedi bana o yuzden ilk buldugumu aldim ama eger olmazsa bidahaki aya internetten almayi dusunuyorum senin onerdigini alirim ama insallah gerek kalmaz
Evet gercekten baya pahaliymis ben bu testleri bu forumda gordum ama ise yarayacagina inaniyorum siz kac ay kullanmistinizİnsallah canım insallah nasip olur nette daha uygundu önce den sımdı 50 li kutu 200 lira dediğim marka labaquik
Canım ben oglumu da labaquik kullanarak gebe kaldım 4 ayımda sımdı de ikinciyi istiyorum Allah nasip ederse yine labaquikle takip yapıyorum üçüncü ayıMda yani geçen ay Aralık da kimyasal gebelik geçirdim bu ay yine kullanıyorum insallah saglıklı gebelik nasip olurEvet gercekten baya pahaliymis ben bu testleri bu forumda gordum ama ise yarayacagina inaniyorum siz kac ay kullanmistiniz
Anladim canim saglik olsun en kisa zamanda olsun insallah benimde kizim var bende 2. Yi istiyorum kizim hic anlamadan olmustu plansizdi ama bu planli 4. Aydir deniyoruz daha yok spiral kullanmistim 4 ay oldu cikartali o mu etkiledi bilmiyorum ama boyle beklemekte cok zormusCanım ben oglumu da labaquik kullanarak gebe kaldım 4 ayımda sımdı de ikinciyi istiyorum Allah nasip ederse yine labaquikle takip yapıyorum üçüncü ayıMda yani geçen ay Aralık da kimyasal gebelik geçirdim bu ay yine kullanıyorum insallah saglıklı gebelik nasip olur
Tabi canım rahmin bi alısma süreci var benim eşim korundu hep prezervatif le ben hiç bi sey kullanmadım ondan buyuk ihtimalleAnladim canim saglik olsun en kisa zamanda olsun insallah benimde kizim var bende 2. Yi istiyorum kizim hic anlamadan olmustu plansizdi ama bu planli 4. Aydir deniyoruz daha yok spiral kullanmistim 4 ay oldu cikartali o mu etkiledi bilmiyorum ama boyle beklemekte cok zormus
Bende bu ay ilk defa kullanmaya basladim ama cift cizgiyi gordugun gunle birlikte 2 3 gun denemen gerekiyor diye biliyorum canim insallah cok beklemeyiz biran once olurİnşallah sonuç alırsın benimde 1 oğlum var uzun zamandır 2. Yi istiyoruz ovülasyon takibide yaptım ama olmadı sanırım çatladığı günü yakalayamıyorum bende ovü testi sipariş ettim şuan adetliyim 3 gün sonra bitecek 26 günde 1 adet oluyorum şimdi sizlere sormak istediğim adetten sonra bu testlere başlıyoruz çift çizgi yumurta oluşumu oluyor ve 24 saat içinde çatlıyor çift çizgiden sonra denemek gerekiyor dimi ilk defa edeneyeceğim yardımcı olursanız sevinirim
Canım muhtemelen 10 11 gün gorursün koyuyu ovulasyon da koyu gordugun hununve beraberindeki 3 gün degerlendir her gün aynı saatte 2 saat önce sıvı alımını kes oyle yap silikleştıgını gorunce artık yapmana gerek yok koyu cıktılca ilişki gunune 1 gün ekleİnşallah sonuç alırsın benimde 1 oğlum var uzun zamandır 2. Yi istiyoruz ovülasyon takibide yaptım ama olmadı sanırım çatladığı günü yakalayamıyorum bende ovü testi sipariş ettim şuan adetliyim 3 gün sonra bitecek 26 günde 1 adet oluyorum şimdi sizlere sormak istediğim adetten sonra bu testlere başlıyoruz çift çizgi yumurta oluşumu oluyor ve 24 saat içinde çatlıyor çift çizgiden sonra denemek gerekiyor dimi ilk defa edeneyeceğim yardımcı olursanız sevinirim
Valla pisman oldum spral taktirdigima boyle sorun olacagi hic aklima gelmemisti doktorum 1 sene icinde olur her cocuk isteyen saglikli coftlere ayni seyi soyluyorum demisti buyuk ihtimal 6 ayda olur dedi ama bekliycez bakalim sabirlaTabi canım rahmin bi alısma süreci var benim eşim korundu hep prezervatif le ben hiç bi sey kullanmadım ondan buyuk ihtimalle
Yumurtlama olmamış teste devam et pik değil henüz t ve c eşit olmalı yada t daha koyuIyi aksamlar hanimlar adetim bittikten sonra 4. Gun yapmaya basladim bugun 8. Gun ve bu sekilde cikti bugun ve bundan sonraki gunler hergun iliski yasamalimiyim bugun daha beklemelimiyim birde ilk aldiklarim 5 adetti eczanede bi paket vardi mecbur 1 paket aldim sonra yetmeyince farlkli marka kaset test alip devam ettim ama yinede dogru gosterirmi ilk defa yapiyorum yardim ederseniz sevinirim herkese tesekkur ederim
Anladim yarin belki daha koyu cikar cok ust uste iliski yasamakta istemiyorum genelde 1 gun durup birgun deneyin diyorlar ya o yuzden dogru gunu duzgun tespit etmem lazim kacirmakta istemiyorim bakalim tutturabilcekmiyim :)Yumurtlama olmamış teste devam et pik değil henüz t ve c eşit olmalı yada t daha koyu
Olur canım sıkıntı etme evladın var sorun yok neden olmasınValla pisman oldum spral taktirdigima boyle sorun olacagi hic aklima gelmemisti doktorum 1 sene icinde olur her cocuk isteyen saglikli coftlere ayni seyi soyluyorum demisti buyuk ihtimal 6 ayda olur dedi ama bekliycez bakalim sabirla
İnşallah tutar :)Anladim yarin belki daha koyu cikar cok ust uste iliski yasamakta istemiyorum genelde 1 gun durup birgun deneyin diyorlar ya o yuzden dogru gunu duzgun tespit etmem lazim kacirmakta istemiyorim bakalim tutturabilcekmiyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?