Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testime bakip yardimci olurmusunuz???

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah güzel haberler alırız benim testler gelsin başlıycam 10 lu test aldım yeterli midir ?
Ben besli aldim yetmedi 4lu daha aldim oda ya yetmiycek yada ucu ucuna yeticek adetim bitince 3 4 gun sonra basladim yapmaya suan tam yumurtlama zamanindayim bence 20li almak en ideali diye dusunuyorum canim

Bugünü ve yarını değerlendirin.

Merhaba lütfen cevap verebilir misiniz oğlunuza nasıl hamile kaldınız test çift çizgi olunca mı kızım var oğlan olsun die mini bir araştırma yapıyorum rabbim hayırlı sağlıklı akıllı evlatlar nasip etsin

Rabbim nasip eder insallah gönlünüzdekini ben de kızım olsun cok istiyorumste nasip ovulasyon kullandım canım koyu oldugunda yaptım o gün öncesi hiç yapmadım bunda once yapıp koyu gordugum ilk günü yapmadım ertesi günü yaptım ben de kendimce kız nasip olursa bakalım

Rabbim kız evladın nasıl bi duygu oldugunu tatdırdın erkek evlâdın da tatdır nasip et hayırlısını diye dua et yoksa kız erkek evlâd evlattır canım benim gönlümden gecen de kız ama nasip

Canım Allah hayırlı bir prenses nasip etsin sana
Bana da hayırlı sağlıklı erkek evlat nasip etsin amin.. Bende böyle yaptm 11 ocak 04 ye yakın değerlendirme oldu umarım şuan oğlum benimledr amin

Kız bebek için gün aşırı ilişki yapmıştık biz genelde pik den önce ve sorna kız derler ama rabbim neyi nasip ederse o

Eklentiler

• IMG_20220112_133253.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 26
Bende adetten sonra basladım ilişkiye nasip ya canım kızı olan erkek erkek olan kız istiyo genel de rabbim hayırlısını nasip etsin

Sizce ovulasyon olmuşmu yada bakınmı bakarmısınız lütfen

Eklentiler

• IMG_20220113_145133.webp
    20 KB · Görüntüleme: 14
Tamam teşekkür ederim akşam tekrardan test yapıyımmı peki sizce yoksa günde bir tane yetermi hep aynı saatlerde yapıyorum
Yarın yap canım günde bi tane ay ı saatte sıvı alımına dikkat ederek yaparsan yakalarsın Bos yere bitirme iki yapıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…