Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testime bakip yardimci olurmusunuz???

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bak canım bu benim bu ay ki testim testin senin de koyu yarın daha koyu olabılır benim bu ay 11 gün ve 12 gün koyuydu bugun catlamıs silik cıktı
Anladim yarin belki daha koyu cikar cok ust uste iliski yasamakta istemiyorum genelde 1 gun durup birgun deneyin diyorlar ya o yuzden dogru gunu duzgun tespit etmem lazim kacirmakta istemiyorim bakalim tutturabilcekmiyim :)

Eklentiler

• IMG_20220109_110859.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 32
Anladim yarin belki daha koyu cikar cok ust uste iliski yasamakta istemiyorum genelde 1 gun durup birgun deneyin diyorlar ya o yuzden dogru gunu duzgun tespit etmem lazim kacirmakta istemiyorim bakalim tutturabilcekmiyim :)
O dediğin de dogru ben gecen ay 5 gün üst üste her gün yaptım demekki zayıf sperm denk geldi kimyasal oldu bi gün durup yapmak daha mantıklı ya 36 saatte bir ya 48 saatte bir

Bak canım bu benim bu ay ki testim testin senin de koyu yarın daha koyu olabılır benim bu ay 11 gün ve 12 gün koyuydu bugun catlamıs silik cıktı
Benimki bu kadar koyu degil bugun canim buyuk ihtimal yarin veya obur gun olabilir bi gun mola verip oyle devam etsemde olur aslinda zaten sperm 1 2 gun canli durabiliyormus ya

O dediğin de dogru ben gecen ay 5 gün üst üste her gün yaptım demekki zayıf sperm denk geldi kimyasal oldu bi gün durup yapmak daha mantıklı ya 36 saatte bir ya 48 saatte bir
Olabilir canim kimyasalda cok zor bi durum Allah bidaha yasatmasin benim kardesiminde adet gecikmesi var yaklasik 15 gundur kan testi 0.100 cikti ama doktor bikac gun sonra tekrarlamak istemis belirsizlik varmis oda korktu kimyasal olablirmi diye hem negatif cikip hem neden tekrar cagrdi anlamadi

Cıkmadıysa kan da yoktur benim ilk kimyasalım da 40 dı beta sonra 17 düştü kanama basladı gecen ay hemen gidip kan vermedim testle baktım 3 gün testte gözükdü aksam kanama bosaldı çamur gibi nasip iste

Hepsini koydum oyle

Eklentiler

• IMG_20220111_110557.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 22
Cıkmadıysa kan da yoktur benim ilk kimyasalım da 40 dı beta sonra 17 düştü kanama basladı gecen ay hemen gidip kan vermedim testle baktım 3 gün testte gözükdü aksam kanama bosaldı çamur gibi nasip iste
Bizimkinde belkide gec dollenme gibi durumlar oluyo ya o yuzden tekrar cagrmis olablir belki yukselir diye uzulme canim moralini bozma canin sag olsun yine olur saglikli bi sekilde olur Allah buyuk

Bizimkinde belkide gec dollenme gibi durumlar oluyo ya o yuzden tekrar cagrmis olablir belki yukselir diye uzulme canim moralini bozma canin sag olsun yine olur saglikli bi sekilde olur Allah buyuk
İnsallah canım şans yüksek diyolar kımyasaldan sonra insallah canım rabbim bütün isteyenlere nasip etsin

En sonuncuda catlama olmus senin heralde canim benimkiyle kiyasladimda benim biraz dhaa koyulasmasi lazim demekki iyiki sormusum size bu sayfa sayesinde baya bilincleniyoruz ne guzel
Aynen canım bugun oldu yarın daha koyu cıkar buyuk ihtimalle senin de

Evet bende takvimim uygulamasını kullanıyorum fakat bazen yumurtlama 1 gün atıyor bu testlerle daha net olacağını düşünüyorum adet biter bitmez testlere başlamam gerekir mi 10 adet test aldım çünkü yeterli olurmu diyede düşünüyorum

İnşallah güzel haberler alırız benim testler gelsin başlıycam 10 lu test aldım yeterli midir ?
Keske 50 li alsaydın yada 30 lu döngün kaç gün yumurtlama inan hiç belli olmuyo bazen erken bazen tam orta bazen tam sınır yani söyle dıyım 28 günde bir adet oluyorum düzenli 11 gün ile 16 gün arası degısıyo yumurtlamam

o zaman canım ben adet biter bitmez hemen testlere başlamalıyım ama 10 test yeter mi ki yada adetten 2 gün sonra başlamalıyım birde böyle testler değilde cihazları varmış bir kez ücret öde sürekli kullan bu testlerde olmazsa onu araştırıp alıcam

Nette bende gördüm canım 600 700 civarı oda mantıklı cunku 50 li 200 lira olmus labaquik ben yeni aldım adetten 2 3 gün sonra basla canım bu ay idare eder seni 10 lu her gün 1 tane yaparsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…