Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testinde ki koyuluk adete 4 gün kala

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim regl günü yaptığım ovulasyon testi pikti iki çizgide aynı koyulukta çıkıyordu ama kan verdim negatif.. ovulasyon testi çok farklı bi test günün her saati yaptığınızda farklı sonuç verir eğer hep her saat pik çıkıyorsa ozmn belki var diyebiliriz lütfen umutlanp sonra üzülmeyin en iyisi erken gebelik testi yapablrsiniz Silikte olsa onda çıkaracaktır

5 dk içinde çıktı benimki fotoğraf da ne kadar gözükmese de çıplak gözle çok net bakalım

Eklentiler

• 19D82790-3E82-4C7E-936C-CD69E0D58AA7.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 236
  • C6A60839-93DC-4CD0-8E69-F48A182B52D1.webp
    10 KB · Görüntüleme: 196
5 dk içinde çıktı benimki fotoğraf da ne kadar gözükmese de çıplak gözle çok net bakalım
Gebelik testi mi bu canım silik bir çizgi var görüyorum ama bu testler çok yanıltıcı ben iki ay önce reglim 2 gün geçince test yapmıştım baya görülür ikinci çizgi çıkmıştı birgün sonra regl oldum nasl hayal kırıklığı oluyo sende bilirsin benim bu çizgiden çok çok daha koyuydu gebelik testim iki gün yerimde duramamstm heyecandan lütfen çok umutlanmamaya çalış dualarm seninle inşallah vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…