- 14 Mart 2017
- 298
- 160
- 103
- 32
- Konu Sahibi Pembeyuvam
-
Ovulasyon testi yaptınız acabaErken gebelik yapmadım ama kaset test yaptım ve çoook silik çizgi çıktı
Ovulasyon testi yaptınız ac
Bnce yarın ilk idrarinizla yapın gebelik testi sizdeBugün adet olmam lazımdı olmadım
Evt cnm sizinki gibi çıkmıştı arkadasinkide konunun en başında var bakOvulasyon testi yaptınız acaba
Teşekkür ederim kuzum yarın yine yapıcam bakalımGözünaydın canım
Yaptım kuzum 1,5 litre su içince yaptım bide sıvı alımına dikkat etmedim yAni bu da öyle çıktıOvulasyon testi yaptınız acaba
Belirti olarak sol kasık ağrım var bacaklara vuran bide akıntı var kuzumHerhangi bir belirtiniz var mı acaba
Benim de sol kasığımda bir sızı var bacağa vuran birde kulunç kısmim agrıuorBelirti olarak sol kasık ağrım var bacaklara vuran bide akıntı var kuzum
Yumurtlama üzerinden kaç gün geçti kuzuBenim de sol kasığımda bir sızı var bacağa vuran birde kulunç kısmim agrıuor
İşin açıkçası ben yumurtlama günümü takip etmedim adete 3 gün kala sol kasık sancısı ile ovulasyon testi yaptım ondan beri pozitif çıkıyor sonuçYumurtlama üzerinden kaç gün geçti kuzu
Kuzum o zaman sen yarın test al yap ilk idrarınla ve bize at mutlakaİşin açıkçası ben yumurtlama günümü takip etmedim adete 3 gün kala sol kasık sancısı ile ovulasyon testi yaptım ondan beri pozitif çıkıyor sonuç
Hem sol kasık ağrısı hemde yumurta akı kıvamında akıntım vardı ona istinaden yaptım testi hala da aynı koyuluktaYumurtlama üzerinden kaç gün geçti kuzu
Bunu da şimdi yaptımKuzum o zaman sen yarın test al yap ilk idrarınla ve bize at mutlaka
Kuzum sen bence hamilesin yABunu da şimdi yaptım
İnşallah öyleyimdir ya 5 yıldır o kadar çok istiyorum ki nolur dua et bana sen hamilesin duan kabul olurKuzum sen bence hamilesin yA
Kuzum dua etmez olur muyum hiç öyle iyi anlıyorum ki seni inşallah yarın yapacağın teste çift çizgiyi görürsünİnşallah öyleyimdir ya 5 yıldır o kadar çok istiyorum ki nolur dua et bana sen hamilesin duan kabul olur
5 dk içinde çıktı benimki fotoğraf da ne kadar gözükmese de çıplak gözle çok net bakalımBenim regl günü yaptığım ovulasyon testi pikti iki çizgide aynı koyulukta çıkıyordu ama kan verdim negatif.. ovulasyon testi çok farklı bi test günün her saati yaptığınızda farklı sonuç verir eğer hep her saat pik çıkıyorsa ozmn belki var diyebiliriz lütfen umutlanp sonra üzülmeyin en iyisi erken gebelik testi yapablrsiniz Silikte olsa onda çıkaracaktır
Gebelik testi mi bu canım silik bir çizgi var görüyorum ama bu testler çok yanıltıcı ben iki ay önce reglim 2 gün geçince test yapmıştım baya görülür ikinci çizgi çıkmıştı birgün sonra regl oldum nasl hayal kırıklığı oluyo sende bilirsin benim bu çizgiden çok çok daha koyuydu gebelik testim iki gün yerimde duramamstm heyecandan5 dk içinde çıktı benimki fotoğraf da ne kadar gözükmese de çıplak gözle çok net bakalım
Kuzum günaydın ne yaptın test durumunuİnşallah öyleyimdir ya 5 yıldır o kadar çok istiyorum ki nolur dua et bana sen hamilesin duan kabul olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?