- 26 Ağustos 2020
- 1.578
- 789
- 73
- 29
- Konu Sahibi Pembeyuvam
-
At kuzum resminiArkadaşlar bugünkü ovulasyon testimde bu şekilde adete 7 gün kala yumurtluyor olabilir miyim gebelik mi acabaya
At kuzum resmini
Kuzum senin t çizgisi baya koyu çıkmış hemen test yapmalısın ama erken gebelik yapma onda hamile olsan bile çıkmıyor hamile değilsen de pozitif çıkartıyor sen kaset test al ama hassas olanlardanAt kuzum resmini
Acaba yumurtlama mi diye düşünüyorm ikinci kerede yumurtlama oluyormuş ya yarında tekrar bu ovulasyon yapayim eğer yine böyle koyu olursa mi gebelik testi yapayım diyormKuzum senin t çizgisi baya koyu çıkmış hemen test yapmalısın ama erken gebelik yapma onda hamile olsan bile çıkmıyor hamile değilsen de pozitif çıkartıyor sen kaset test al ama hassas olanlardan
İkinci yumurta ilkiyle bikaç gün arayla oluyo ve çok nadiren oluyo sanmıyorum sizin ikinci kez olduğunu adete az kalmış gebelik var yüksek ihtimalAcaba yumurtlama mi diye düşünüyorm ikinci kerede yumurtlama oluyormuş ya yarında tekrar bu ovulasyon yapayim eğer yine böyle koyu olursa mi gebelik testi yapayım diyorm
Test yapayım mı peki bugün çıkar mı ve erken mi yoksa kaseet testimi onerirsinzİkinci yumurta ilkiyle bikaç gün arayla oluyo ve çok nadiren oluyo sanmıyorum sizin ikinci kez olduğunu adete az kalmış gebelik var yüksek ihtimal
Bana veren eczacı kadın bebetime ile erken gebelik aynı dedi veee biraz önce yaptım ilk 5 dakikaaaaBenim regl günü yaptığım ovulasyon testi pikti iki çizgide aynı koyulukta çıkıyordu ama kan verdim negatif.. ovulasyon testi çok farklı bi test günün her saati yaptığınızda farklı sonuç verir eğer hep her saat pik çıkıyorsa ozmn belki var diyebiliriz lütfen umutlanp sonra üzülmeyin en iyisi erken gebelik testi yapablrsiniz Silikte olsa onda çıkaracaktır
Bu koyuluğa göre normal kaset tipinde de çıkar içiniz rahat edecekse erken gebelik testide alın iki tane olsun elinizde lh bukadar koyu ise gebelikte çıkar. Yumurtlama tarihiniz nezamandıTest yapayım mı peki bugün çıkar mı ve erken mi yoksa kaseet testimi onerirsinz
4 NisanBu koyuluğa göre normal kaset tipinde de çıkar içiniz rahat edecekse erken gebelik testide alın iki tane olsun elinizde lh bukadar koyu ise gebelikte çıkar. Yumurtlama tarihiniz nezamandı
Bu pik değilki normalde ďe vücudumuzda lh hormonu oluyor onun için 2.çizgi çıkıyor hamilelikde veya yumurtlama gününde çok daha koyu olması lazım. Yinede inşaallah hamilesinizdir.Merhaba güzel bayanlar
Reglime 4 gün kaldı bu aklıma esti yapayım derken böyle bir durumla karşılaştım sizce bu nedir yAni hamilelik olabilir mi yoksa tekrar mı yumurtlamasıvı alımına da dikkat etmedim tuvalet ihtiyacımı da bana yardımcı olunuz
Kuzum sayfanın sonlarına doğru git oraya gebelik testimi attımBu pik değilki normalde ďe vücudumuzda lh hormonu oluyor onun için 2.çizgi çıkıyor hamilelikde veya yumurtlama gününde çok daha koyu olması lazım. Yinede inşaallah hamilesinizdir.
Canım çok tebrik ediyorum maşallah gözün aydınKuzum sayfanın sonlarına doğru git oraya gebelik testimi attım
Evet gördüm inşaallah öyledir arkadaşlarında dediği gibi bazen yanıltma oluyor bu tarz durumlarda esas olan adetin gecikmesiyle yapılan test sonucudur. Çünkü erken dönemde biçok kadın kimyasal gebelik geçirebiliyor tutunma olmadan gebelik ilerlemiyor bu arada test pozitif gibi gösteriyor o yüzden adetin gecikmesi beklenir doktorlar tarafından daKuzum sayfanın sonlarına doğru git oraya gebelik testimi attım
Çok teşekkür ederim canım şimdi üşendiğim şey de kim gidip de kan verecekCanım çok tebrik ediyorum maşallah gözün aydınçok silikde olsa çizgi görünüyor daha çok minik kuzum bugün bence gidip kan ver artışını takip et canım
Test al yap bakalım canım haber ver bizede4 Nisan
Yapcm birazdnTest al yap bakalım canım haber ver bizede
Hadi inşallah güzel haber verirsinYapcm birazdn
Yok yapamadım korkumdanKuzum günaydın ne yaptın test durumunu
İnsHadi inşallah güzel haber verirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?