Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testinde ki koyuluk adete 4 gün kala

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum senin t çizgisi baya koyu çıkmış hemen test yapmalısın ama erken gebelik yapma onda hamile olsan bile çıkmıyor hamile değilsen de pozitif çıkartıyor sen kaset test al ama hassas olanlardan
Acaba yumurtlama mi diye düşünüyorm ikinci kerede yumurtlama oluyormuş ya yarında tekrar bu ovulasyon yapayim eğer yine böyle koyu olursa mi gebelik testi yapayım diyorm

Acaba yumurtlama mi diye düşünüyorm ikinci kerede yumurtlama oluyormuş ya yarında tekrar bu ovulasyon yapayim eğer yine böyle koyu olursa mi gebelik testi yapayım diyorm
İkinci yumurta ilkiyle bikaç gün arayla oluyo ve çok nadiren oluyo sanmıyorum sizin ikinci kez olduğunu adete az kalmış gebelik var yüksek ihtimal

Bana veren eczacı kadın bebetime ile erken gebelik aynı dedi veee biraz önce yaptım ilk 5 dakikaaaa

Eklentiler

• 67127D1C-4716-4C4B-BCF1-64229988378E.webp
    15 KB · Görüntüleme: 283
  • 9CAB0A7F-53D3-4DAE-AEC3-58CB8F512835.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 258
Test yapayım mı peki bugün çıkar mı ve erken mi yoksa kaseet testimi onerirsinz
Bu koyuluğa göre normal kaset tipinde de çıkar içiniz rahat edecekse erken gebelik testide alın iki tane olsun elinizde lh bukadar koyu ise gebelikte çıkar. Yumurtlama tarihiniz nezamandı

Bu pik değilki normalde ďe vücudumuzda lh hormonu oluyor onun için 2.çizgi çıkıyor hamilelikde veya yumurtlama gününde çok daha koyu olması lazım. Yinede inşaallah hamilesinizdir.

Bu pik değilki normalde ďe vücudumuzda lh hormonu oluyor onun için 2.çizgi çıkıyor hamilelikde veya yumurtlama gününde çok daha koyu olması lazım. Yinede inşaallah hamilesinizdir.
Kuzum sayfanın sonlarına doğru git oraya gebelik testimi attım

Kuzum sayfanın sonlarına doğru git oraya gebelik testimi attım
Evet gördüm inşaallah öyledir arkadaşlarında dediği gibi bazen yanıltma oluyor bu tarz durumlarda esas olan adetin gecikmesiyle yapılan test sonucudur. Çünkü erken dönemde biçok kadın kimyasal gebelik geçirebiliyor tutunma olmadan gebelik ilerlemiyor bu arada test pozitif gibi gösteriyor o yüzden adetin gecikmesi beklenir doktorlar tarafından da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…