- Konu Sahibi M-Mavera2048
-
Polende nadir de olsa alerji riski oluyormus ve temiz olmasi laizmmis endustriyel degil. Ona gore temiz bi urun bakicamOlur valla oda olabilir =)
Aslında biz farklı bi rahatsızlkk için polenli falan bi karısım almıstık ballı polenli kayınpederime ama çok keskin olduğu için kullanamadı
Onu mu kulladırsam ki
Hala gelen giden yok degil mi aylinlis:)Ah keşkeee.. Hepimiz için en kısa zamanda bebiş haberi olsun inşallah canım
Hadi bakalımPolende nadir de olsa alerji riski oluyormus ve temiz olmasi laizmmis endustriyel degil. Ona gore temiz bi urun bakicam
sizin evde de hazirda varsa ne iyi kime niyet kime kismet
bugunluk keciboynuzu icirdim bende koca bebegime hehe
Hayirdir insallahHadi bakalımbizimkide sigarayı azaltıp spora baslıcakmıs nerden estiyse
Yok canım ama gelecek gibi gözüküyor çünkü ara ara yokluyor gidip bakıyorum akıntıııı kendini göstermeye başladı yaniiiHala gelen giden yok degil mi aylinlis:)
Valla bende dün biraz saydırmıstım hiç dikkat etmiyosun kendine vs diyeHayirdir insallahcok iyi karar umarim devami da gelir :)
Sırada ben kaldımYok canım ama gelecek gibi gözüküyor çünkü ara ara yokluyor gidip bakıyorum akıntıııı kendini göstermeye başladı yaniii
Yok canım benimki de daha başlamadı ağrı var da akıntı dediğim lekelenme değil normal beyaz akıntıSırada ben kaldımbenimde suanlık ağrı var regl ağrısı gibide gelen giden yok henüz=)
Aynen benimki de öyle canım bide ilginçtir çarpıntım var yatıyorum baya baya hasta bi şekildeBenim acayip ağrım var valla baya baya kasıklarım ağrıyo
Hayda gecmis olsunAynen benimki de öyle canım bide ilginçtir çarpıntım var yatıyorum baya baya hasta bi şekilde
=) aynen kafadan atmadan olmıcak bu belli =)Hayda gecmis olsun
banu ciftciyi kadin dogum uzmani duymussunuzfur hicbir sebep yokken hamile kalmamak uzerine yayin yapmis. Biraz uzun konusma sekli hosuna gidiyor dinledim O yuzden. Ovulasyon testlerini programlarini cope attin rahat olun diyor, psikolojik blokajlar kotu etkiliyor sperm 5 gun yasiyor 1 gun de yumurtlama o bantta iliskiye girseniz zaten sansiniz var diyor. Bilmedigimiz bisey degil ama gercekten salmak lazim belki de
Günaydınn aynen canım duymuştum aslında doğru ama regli olunca kafadan atıyoruz diyoruz yumurtlamayı takipte etsek hissetsekte yine o beklenti içine giriyoruz oldu mu acaba aa şuram sızladı bebek mi acaba diyeHayda gecmis olsun
banu ciftciyi kadin dogum uzmani duymussunuzfur hicbir sebep yokken hamile kalmamak uzerine yayin yapmis. Biraz uzun konusma sekli hosuna gidiyor dinledim O yuzden. Ovulasyon testlerini programlarini cope attin rahat olun diyor, psikolojik blokajlar kotu etkiliyor sperm 5 gun yasiyor 1 gun de yumurtlama o bantta iliskiye girseniz zaten sansiniz var diyor. Bilmedigimiz bisey degil ama gercekten salmak lazim belki de
Var mı gelen giden canım bende şuanlık ortalık süt liman=) aynen kafadan atmadan olmıcak bu belli =)
Özellikle benim, herseye baktırdık bişey yok işte bırak bi oluruna demek zamanı var dimi
Ama yok yine sabah kalkar kalkmaz tuvalete koştum gelen giden var mı diye
Yok artık bu ne kadar koyu çıkmıs be =)Var mı gelen giden canım bende şuanlık ortalık süt limanovülasyon yine koyu anlamadım gebelik yaptım ama bişey yok psikolojik olarak sanırım arada ben görüyor gibi oluyorum sadece
Anlamadım ki bende canım pik gibi resmenYok artık bu ne kadar koyu çıkmıs be =)
Seninkinde bi iş var ama ben anlamadım yumurtlucan mı hamile misin nesinn
Ağrım var çok ama gelen giden bişey yok=)
Yeni çay içtim iki koca kupa bende yapardım ovulasyon, iki saat beklimde bende denim bakim benimki nası
Aynen gebelikte bişey çıkmamıs ama ovulasyon resmen pike doğru gidiyo çok ilginç=))Anlamadım ki bende canım pik gibi resmenheralde regli gelmeden bi yumurta daha atayım dedi çünkü ağrı arttı gibi kasıklarım da anlamadım bende yap sende merakla bekliyorummm bak yaptığım gebelik testini de yollayım tertemiz
Var canım ya olacakmışım gibi sızlama var kasıklarım da benim bekliyorum bakalımAynen gebelikte bişey çıkmamıs ama ovulasyon resmen pike doğru gidiyo çok ilginç=))
Yapcam 12 1 gibi doluyo vakit, sıvı almayı bıraktım işte =)
Merak ettim valla bende benimki nasıı çıkcak=)
Ağrın falan var mı ya regl ağrısı gibi
Benimde var baya baya hemdeVar canım ya olacakmışım gibi sızlama var kasıklarım da benim bekliyorum bakalım
Hahahahaha aynı durumdayım bende bir kere izin verdim koyulaşma oldu ya bi araBenimde var baya baya hemde
Ama olsun herkes yazıp yazıp duruyo regl belirtisyle hamilelik belirtileri aynı ağrılar oluyo falan diye
Tam gelmeden kırmızılar umudumuzu kaybetmeyelim=)
Bende yumurtlama gününden beri adama bişey yaptırtmyorum, tuttuysa şimdi bide bişey olur falan diye
Beni kesicek artık bu aksam bide regl girerse araya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?