Ben varım bende bu gün hastalandım çok hayal kırıklığı oldu gerçi eşimle ilk denememizdi bu ay bende aldım ovulasyon testi sen kaç günde bir oluyorsun ben 30 günde 1 hastalandım bu ayMerhaba kizlar ben 15 ocakta bos gebelik geçirdim ve kürtaj oldum alto ay korundum haziran da korunmaya biraktim ve kimyasal gebelik geçirip beş haftalık iken düşük yaptim 26 temmuz da ve 29 gün sonra yani bugün regl oldum hemen ovulayon testi sipariş ettim yarin elime ulaşacak ve baslayacagim regl un 7 günü benimle başlamak isteyen varsa ve benimle beklekleme hadi burdayim
Haaa bu arada dört yasinda bir paşam var ve benden kardeş istiyor
Ben 24 günde bir oluyorum ama düşükten sonra ne olur bilmem inşallah baslayalim hangi marka seninBen varım bende bu gün hastalandım çok hayal kırıklığı oldu gerçi eşimle ilk denememizdi bu ay bende aldım ovulasyon testi sen kaç günde bir oluyorsun ben 30 günde 1 hastalandım bu ay
Surelab iyimi bilmiyorum ilk defa aldım gittigidiyor da 20 tanesini 21 tlden satıyorlardı uygun geldi iyi bir markamı ? Sen hangisini aldınB
Ben 24 günde bir oluyorum ama düşükten sonra ne olur bilmem inşallah baslayalim hangi marka senin
Surelab iyimi bilmiyorum ilk defa aldım gittigidiyor da 20 tanesini 21 tlden satıyorlardı uygun geldi iyi bir markamı ? Sen hangisini aldın
Evet an gebelik testleri uyduruk ya sadece kağıt kısmı çıkıyor ikisinide harcadım ben son 3 günde bu ay adetim 2 gün gecikince hamiş sandımda kendimiAynisi almisiz bakalim ne olacak benim de 2tane gebelik testi var içinde bugün verim siparişi
Test i denedim ben 1 tanesini hani nasıl yapıcağımı anlamak için ovulasyon testi güzel yanındaki 2 tane hediye gebelik testi adi biraz görünce ne demek istediğimi anlicaksınTürk mali diye biliyorum
bende adet olursam alıcam ovulasyon testi canım.. kürtaj oldum bgn 41. günümmm hala adet olmadımSurelab iyimi bilmiyorum ilk defa aldım gittigidiyor da 20 tanesini 21 tlden satıyorlardı uygun geldi iyi bir markamı ? Sen hangisini aldın
Ahhhh canım çok geçmiş olsun gittigidiyordan al bizim gibi 21 tl ye 20 tane.dr ne dedi ne zaman adet olurmuşsun bir yorum yapmadımıbende adet olursam alıcam ovulasyon testi canım.. kürtaj oldum bgn 41. günümmm hala adet olmadım(((
Tabiki sorabilirsin canimmm bir oğlum bir bos gebeliğin ve sonraki kürtaj ve birde kimyasal gebeligim oldu sorabilirsiniz her zamnTest i denedim ben 1 tanesini hani nasıl yapıcağımı anlamak için ovulasyon testi güzel yanındaki 2 tane hediye gebelik testi adi biraz görünce ne demek istediğimi anlicaksınBirde arada sana danışabilirmiyim ben ilk kez hamiş olmaya çalışıyorum bazı belirtileri sorsam olur mu sana
İnsalalh ol da bize katilbende adet olursam alıcam ovulasyon testi canım.. kürtaj oldum bgn 41. günümmm hala adet olmadım(((
Gel tabi birbirimize destek olalimKızlar iki aydır bende uğraşıyorum olmuyor geçen ay ovulasyon testi ile çalışmalar devam etti ama rabbim nasip etmedi vardır tabi bi zamanı ama insan üzülüyor.Bende bugün adet oldum.diğer ay ovulasyon testiyle devam.beni de aranıza alın:) bende 27 günde oluyorum
Bnde 5 aydir calismalar yapyoruz ama haln bisey yok bu bahsettgnz test nasil kullniliyor bilgiye ihtyacm varKızlar iki aydır bende uğraşıyorum olmuyor geçen ay ovulasyon testi ile çalışmalar devam etti ama rabbim nasip etmedi vardır tabi bi zamanı ama insan üzülüyor.Bende bugün adet oldum.diğer ay ovulasyon testiyle devam.beni de aranıza alın:) bende 27 günde oluyorum
http://www.jinekolojivegebelik.com/2011/02/ovulasyon-yumurtlama-testi.html?m=1 tatlım burdaki şemadan bakabilirsinKızlar bende varım bu hafta içinde adet olunca baslayacagim hemen aldım ovulasyon testi. Sizin markadan kaçıncı gün başlayalım testlere. Ben 25 günde bir regl oluyorum. Ilk defa kullanacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?