- 30 Haziran 2014
- 3.915
- 4.815
- 248
Canım burdn bilgi alabilirsin şemadanda ne zaman kullanacağını görürsün http://www.jinekolojivegebelik.com/2011/02/ovulasyon-yumurtlama-testi.html?m=1Bnde 5 aydir calismalar yapyoruz ama haln bisey yok bu bahsettgnz test nasil kullniliyor bilgiye ihtyacm var
Canım çok saol birbirimize destek olalım bende çok araştırdım bu ovulasyon testlerini vs bende onları paylaşırım herkesle inşallah hamiş olucaz Allah büyükTabiki sorabilirsin canimmm bir oğlum bir bos gebeliğin ve sonraki kürtaj ve birde kimyasal gebeligim oldu sorabilirsiniz her zamn
Ya canım aslında adet bitince başlamak gerekiyor benim adetin 3.gunu 16 cmlik yumurtam olusmustu. Adet bitince 2.gun catladi ama değerlendirmedik. Polip ameliyatı oldum çünküCanım burdn bilgi alabilirsin şemadanda ne zaman kullanacağını görürsün http://www.jinekolojivegebelik.com/2011/02/ovulasyon-yumurtlama-testi.html?m=1
Evet ayrı yazdım onu genelde şansa bırakmak istemeyenler aynen senin dediğin gibi adet bittiğinde ovulasyon testine başlıyor şahsen bende öyle yapıcam herkesin bünyesi farklı biz direkt adet bitince başlayalımYa canım aslında adet bitince başlamak gerekiyor benim adetin 3.gunu 16 cmlik yumurtam olusmustu. Adet bitince 2.gun catladi ama değerlendirmedik. Polip ameliyatı oldum çünküaydan aya kadınların yumurtlama günleri degisebiliyormus.
Becerebilirsem resimde koyucam ben ama sitenin yeni halinde koyanıyorum foto bölümüne tıklıyorum ama yapamıyorum yapabilsem örnek olarak her gün yaptıklarımı koyardımHadi insallah ay sonunda guzel haberler verelim birbirimize
Benim 5 gün sürüyor tahmini Perşembe biter cuma koymaya başlarım resimleri her gün tek tek çekip koyarım tabi becerebilirsemMesaj bolumunde dosya yukleden olmuyor mu yapmaya calisalim hergun koyalim senin ne zaman bitiyor tegl in
Bende ayni gunBenim 5 gün sürüyor tahmini Perşembe biter cuma koymaya başlarım resimleri her gün tek tek çekip koyarım tabi becerebilirsem
Tabiki gg den aldik testleri biz hemen regl bitimi basliyoruz sende yarin versen besten once ayni gun kargo oluyor regl bitimi baslarsinkızlaar :) bnde size katılabilir miyimama daha sipariş etmedm ben adetmn 2. günü bgn .. ben pko luym adetlerm hep geckmeli gelyo sizce ne zaman baslamalıym ?
merhaba bende haziran boş gebelik geçirdim 8 hafta ooldugunda kürtaj oldum 24 temmuzda ve bugün adet oldum kürtajdan 33 gün sonra aşırı kasıklarım agrıyor bende bugün sipariş veriyorum test için benm adetim 4 gün sürüyor normalde inş. bu ay tutarMerhaba kizlar ben 15 ocakta bos gebelik geçirdim ve kürtaj oldum alto ay korundum haziran da korunmaya biraktim ve kimyasal gebelik geçirip beş haftalık iken düşük yaptim 26 temmuz da ve 29 gün sonra yani bugün regl oldum hemen ovulayon testi sipariş ettim yarin elime ulaşacak ve baslayacagim regl un 7 günü benimle başlamak isteyen varsa ve benimle beklekleme hadi burdayim
Haaa bu arada dört yasinda bir paşam var ve benden kardeş istiyor
Günaydın canım ; )Nerlerdesiniz kizlarr gunaydiiinn
Geçmiş olsun tatlım Rabbim bu ay hepimizin yüzünü guldurur inşmerhaba bende haziran boş gebelik geçirdim 8 hafta ooldugunda kürtaj oldum 24 temmuzda ve bugün adet oldum kürtajdan 33 gün sonra aşırı kasıklarım agrıyor bende bugün sipariş veriyorum test için benm adetim 4 gün sürüyor normalde inş. bu ay tutar
inş. Cnm ovulasyon testini adetin kaçıncı gün yapıyoruzGeçmiş olsun tatlım Rabbim bu ay hepimizin yüzünü guldurur inş
Günaydın canım ; )
Hadimerhaba bende haziran boş gebelik geçirdim 8 hafta ooldugunda kürtaj oldum 24 temmuzda ve bugün adet oldum kürtajdan 33 gün sonra aşırı kasıklarım agrıyor bende bugün sipariş veriyorum test için benm adetim 4 gün sürüyor normalde inş. bu ay tutar
Biz biter bitmez basliyoruz caniminş. Cnm ovulasyon testini adetin kaçıncı gün yapıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?