ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Kızlar genelde adet bittikten sonra yapmaya başlıyorlar risk almak istemeyenler yada adet bittikten hemen 5 gün içinde başlıyorlar yada tekrar paylaşıcam http://www.jinekolojivegebelik.com/2011/02/ovulasyon-yumurtlama-testi.html?m=1 bu sitedeki şemaya göre başlama gününü ayarlayabilirsiniz o yüzden gittigidiyor sitede 20 tanesi 21 tl ye satılıyor 40 lı pAkette 41 tl civarı idi hatırlamıyorum ordan alın hesaplı oluyor eczanelerde kız arkadasım 35 tl ye almış 5 li paketi çok pahalı

Tabiki sorabilirsin canimmm bir oğlum bir bos gebeliğin ve sonraki kürtaj ve birde kimyasal gebeligim oldu sorabilirsiniz her zamn
Canım çok saol birbirimize destek olalım bende çok araştırdım bu ovulasyon testlerini vs bende onları paylaşırım herkesle inşallah hamiş olucaz Allah büyük

Evet ayrı yazdım onu genelde şansa bırakmak istemeyenler aynen senin dediğin gibi adet bittiğinde ovulasyon testine başlıyor şahsen bende öyle yapıcam herkesin bünyesi farklı biz direkt adet bitince başlayalım

Hadi insallah ay sonunda guzel haberler verelim birbirimize
Becerebilirsem resimde koyucam ben ama sitenin yeni halinde koyanıyorum foto bölümüne tıklıyorum ama yapamıyorum yapabilsem örnek olarak her gün yaptıklarımı koyardım

Mesaj bolumunde dosya yukleden olmuyor mu yapmaya calisalim hergun koyalim senin ne zaman bitiyor tegl in

Mesaj bolumunde dosya yukleden olmuyor mu yapmaya calisalim hergun koyalim senin ne zaman bitiyor tegl in
Benim 5 gün sürüyor tahmini Perşembe biter cuma koymaya başlarım resimleri her gün tek tek çekip koyarım tabi becerebilirsem

kızlaar :) bnde size katılabilir miyim ama daha sipariş etmedm ben adetmn 2. günü bgn .. ben pko luym adetlerm hep geckmeli gelyo sizce ne zaman baslamalıym ?

kızlaar :) bnde size katılabilir miyim ama daha sipariş etmedm ben adetmn 2. günü bgn .. ben pko luym adetlerm hep geckmeli gelyo sizce ne zaman baslamalıym ?
Tabiki gg den aldik testleri biz hemen regl bitimi basliyoruz sende yarin versen besten once ayni gun kargo oluyor regl bitimi baslarsin

merhaba bende haziran boş gebelik geçirdim 8 hafta ooldugunda kürtaj oldum 24 temmuzda ve bugün adet oldum kürtajdan 33 gün sonra aşırı kasıklarım agrıyor bende bugün sipariş veriyorum test için benm adetim 4 gün sürüyor normalde inş. bu ay tutar

Geçmiş olsun tatlım Rabbim bu ay hepimizin yüzünü guldurur inş

Selam kızlar :) Bende ilk defa bu ay ovu test yaptım. Adetim biter bitmez başladım ve 17. gün yumurtladığımı öğrendim ki benim adet döngüm 27-28 gündür. İlk yapacak olanlar da bence mutlaka adet bitimiyle başlasınlar yapmaya

Günaydın kızlar daha doğrusu tünaydın size haberim var teyzemin oğlu 40 lı yaşlarda yengemde öyle 10 yıldır çocuk yapmıyorlardı bu yıl teyzemin ısrarları ile deneyelim bare dediler yengem ovulasyon testi aldı benden 2 ay önce ve bomba 3. Ayda test sayesinde hamile sabah haberini aldım yiğenimi tam 2 haftalık çok mutlu oldum oda 14.gün yumurtladığını hesaplarken 21.gün yumurtladığı ortaya çıktı hastalığı bittikten hemen sonra yapmaya başlamış o da yani kızlar önümde yengemle beraber tanıdığım toplam 5 tane bu testle hamiş olan var darısı başımıza

Günaydın canım ; )
Hadi
inş. Cnm ovulasyon testini adetin kaçıncı gün yapıyoruz
Biz biter bitmez basliyoruz canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…